yes - תאריכי עליית עונות חדשות וסדרות חדשות בחודש הקרוב
ערוץ yes oh החדש - 14/514HD
אימפריית הפשע 2 Boardwalk Empire - ימי שבת ב- 22:20 מה- 21/1
הומלנד Homeland - ימי שבת ב- 21:35 מה- 21/1
בוס Boss - ימי ראשון ב- 22:00 מה- 22/1
The Killing - ימי חמישי ב- 21:10 מה- 26/1
Luck - ימי חמישי ב- 22:00 מה- 2/2
מוארת Enlightened -ימי רביעי ב- 21:30 מה- 25/1
מצוייד 3 Hung - ימי שלישי ב- 22:00 מה- 24/1
המתים המהלכים 2 The Walking Dead - ימי שני ב- 21:10 מה- 23/1
ספרטקוס: הנקמה Spartacus: Vengeance
הגירסא הלא מצונזרת - ימי שישי ב- 22:00 מה- 3/2
בטיפול 3 In Treatment - ימי שלישי ב- 21:00 מה- 24/1 – שני פרקים ברצף
סדרות מופת ישנות בשידור יומי - חובה למי שטרם צפה:
עמוק באדמה – כל הפרקים מההתחלה – ימי א'-ה' ב- 23:40 מה- 21/1 בערוץyes Oh
הסופרנוס – כל הפרקים מההתחלה – ימי א'-ה' ב- 22:50 מה- 29/1 בערוץyes Oh
ערוצים אחרים
16/1/12 - האישה הטובה 3 - שני - 21:15 - yes Drama HD
8/1/12 - מחסן סודי 3 - ראשון - 22:45 - yes Action HD
3/1/12 - סוכן מחוק 5 - שלישי - 22:45 - yes Action HD
אימפריית הפשע 2 Boardwalk Empire - ימי שבת ב- 22:20 מה- 21/1
הומלנד Homeland - ימי שבת ב- 21:35 מה- 21/1
בוס Boss - ימי ראשון ב- 22:00 מה- 22/1
The Killing - ימי חמישי ב- 21:10 מה- 26/1
Luck - ימי חמישי ב- 22:00 מה- 2/2
מוארת Enlightened -ימי רביעי ב- 21:30 מה- 25/1
מצוייד 3 Hung - ימי שלישי ב- 22:00 מה- 24/1
המתים המהלכים 2 The Walking Dead - ימי שני ב- 21:10 מה- 23/1
ספרטקוס: הנקמה Spartacus: Vengeance
הגירסא הלא מצונזרת - ימי שישי ב- 22:00 מה- 3/2
בטיפול 3 In Treatment - ימי שלישי ב- 21:00 מה- 24/1 – שני פרקים ברצף
סדרות מופת ישנות בשידור יומי - חובה למי שטרם צפה:
עמוק באדמה – כל הפרקים מההתחלה – ימי א'-ה' ב- 23:40 מה- 21/1 בערוץyes Oh
הסופרנוס – כל הפרקים מההתחלה – ימי א'-ה' ב- 22:50 מה- 29/1 בערוץyes Oh
ערוצים אחרים
16/1/12 - האישה הטובה 3 - שני - 21:15 - yes Drama HD
8/1/12 - מחסן סודי 3 - ראשון - 22:45 - yes Action HD
3/1/12 - סוכן מחוק 5 - שלישי - 22:45 - yes Action HD
אז מה אתה מציע? שרק בארה״ב תיהיה טלוויזיה ושאר העולם יוריד מהרשת?toxin כתב:מי שלא רוצה להתעסק עם זה, חי בעבר. הפורמט הזה של TV שאתה משלם עליו סכום מטורף של יותר מ-250 שקל בחודש, תלוי בקריזות שלהם ורואה פרסומות וקדימונים ללא הפסקה חייב להיעלם מהעולם....
אלעד
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
קובץ בפורמט SUB/IDX לא נחשב תרגום עבור רוב האנשים.amir073 כתב:אין תרגום להכל.toxin כתב:הכל נמצא ברשת עם תרגום.........
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
יש תרגום בפורמט רגיל לרוב הסדרות שצוינו ומי שלא מבין למה הקבוצות לא משחררות את התרגומים החדשים בפורמט srt שיפנה למנהל אתר טורק לתשובות.
לי בבית יש רק ממיר עידן + וסטרימר. כבר כמה שנים שאני רואה כל סדרה שיש ב yes דרך הסטרימר ובאיכות hd. צריך להודות לאינטרנט אחרת מנויי yes היו ממשיכים לקבל את הסדרות החדשות שנתיים אחרי שירדו מהמסכים בארה״ב.
לי בבית יש רק ממיר עידן + וסטרימר. כבר כמה שנים שאני רואה כל סדרה שיש ב yes דרך הסטרימר ובאיכות hd. צריך להודות לאינטרנט אחרת מנויי yes היו ממשיכים לקבל את הסדרות החדשות שנתיים אחרי שירדו מהמסכים בארה״ב.
כנ"ל.
כאשר עברתי לאיטליה לשנה למדתי לעבוד עם האינטרנט.
כאשר חזרתי לישראל רציתי לחזור ל-yes, אשר אליה הייתי מנוי במשך 10 שנים ופשוט לא הצלחתי.
לא הצלחתי לסבול את העובדה שבכול פעם שאני מתיישב לצפות בטלוויזיה אני לא מוצא שום דבר לראות מכל בליל הערוצים שלהם.
לא הצלחתי לסבול את העובדה שאני צריך להתאים את עצמי לשעות השידור שלהם.
לא הצלחתי לסבול את העובדה שבנוסף למליון הערוצים אני צריך להוסיף עוד כסף בשביל שגם לילדה היה מה לראות (עלק ערוצי פרימיום).
לא הצלחתי לסבול את איכות הוידאו העלובה (עידן+ נראה כמו HD בהשוואה לאיכות השידור העלובה של yes/hot, העיקר לדחוף עוד כמה ערוצים על רוחב הפס).
לא הצלחתי לסבול את העובדה שבנוסף לסכום אותו אני משלם, אני גם צריך להוסיף עוד כסף בכדי לצפות בתוכניות שאני אוהב בזמני הפנוי (MAX, VOD..)
לא הצלחתי לסבול את העובדה כי את כל התוכניות אני רואה באיחור של עונות שלמות (נראה לי שזה קצת השתפר).
לא הצלחתי לסבול את העובדה שבשביל לראות סרט חדש (כלומר לא מ-2005) אני צריך לשלם אקסטרא ולהזמין את הסרט.
ולבסוף, לא הצלחתי לסבול את העובדה שתמורת "כל הטוב הזה" אני מדרש לשלם מחיר מוגזם של 300-350 ש"ח לחודש (כולל MAX, VOD, הופ, טבע, סרטים ושאר ממתקים)!!
בקיצור, אינטרנט לא מתאים לכל אחד, בכך אין ספק, אך מי שמתאים לו מרוויח המון, ועל הדרך חוסך איזה 4000 ש"ח בשנה.
כאשר עברתי לאיטליה לשנה למדתי לעבוד עם האינטרנט.
כאשר חזרתי לישראל רציתי לחזור ל-yes, אשר אליה הייתי מנוי במשך 10 שנים ופשוט לא הצלחתי.
לא הצלחתי לסבול את העובדה שבכול פעם שאני מתיישב לצפות בטלוויזיה אני לא מוצא שום דבר לראות מכל בליל הערוצים שלהם.
לא הצלחתי לסבול את העובדה שאני צריך להתאים את עצמי לשעות השידור שלהם.
לא הצלחתי לסבול את העובדה שבנוסף למליון הערוצים אני צריך להוסיף עוד כסף בשביל שגם לילדה היה מה לראות (עלק ערוצי פרימיום).
לא הצלחתי לסבול את איכות הוידאו העלובה (עידן+ נראה כמו HD בהשוואה לאיכות השידור העלובה של yes/hot, העיקר לדחוף עוד כמה ערוצים על רוחב הפס).
לא הצלחתי לסבול את העובדה שבנוסף לסכום אותו אני משלם, אני גם צריך להוסיף עוד כסף בכדי לצפות בתוכניות שאני אוהב בזמני הפנוי (MAX, VOD..)
לא הצלחתי לסבול את העובדה כי את כל התוכניות אני רואה באיחור של עונות שלמות (נראה לי שזה קצת השתפר).
לא הצלחתי לסבול את העובדה שבשביל לראות סרט חדש (כלומר לא מ-2005) אני צריך לשלם אקסטרא ולהזמין את הסרט.
ולבסוף, לא הצלחתי לסבול את העובדה שתמורת "כל הטוב הזה" אני מדרש לשלם מחיר מוגזם של 300-350 ש"ח לחודש (כולל MAX, VOD, הופ, טבע, סרטים ושאר ממתקים)!!
בקיצור, אינטרנט לא מתאים לכל אחד, בכך אין ספק, אך מי שמתאים לו מרוויח המון, ועל הדרך חוסך איזה 4000 ש"ח בשנה.
אני מודה שעד לאחרונה הייתי חסיד של YES ולא היה לי כוח להתעסק עם האינטרנט.
מאז המסך החדש, קיבלתי "מוטיבציה" להתחיל להתעסק עם הרשת והשרתים למיניהם. זה אמנם לפעמים יכול לחרפן אותך (חלקי קבצים פגומין וכו'), אבל בסה"כ בשבועיים האחרונים אני פשוט לא רואה YES, אלא סדרות שלמות ברצף באיכות HD אמיתי (גם ה-720P נראה יותר טוב מ-YES) ובסראונד שלא קיים ב-YES. אני פחות זקוק לתרגום, אז לי זה לא קריטי.
למי שמתאים ויש כוח להתעסק, באמת אין הצדקה לשלם ל-YES היום כשיש את עידן. הבעיה היא שיש ערוצים זרים, ערוצי נישה (עיצוב לאישה וערוצי הילדים למיניהם), שעדיין מסופקים בדרך הנוחה ביותר רק שם.
מאז המסך החדש, קיבלתי "מוטיבציה" להתחיל להתעסק עם הרשת והשרתים למיניהם. זה אמנם לפעמים יכול לחרפן אותך (חלקי קבצים פגומין וכו'), אבל בסה"כ בשבועיים האחרונים אני פשוט לא רואה YES, אלא סדרות שלמות ברצף באיכות HD אמיתי (גם ה-720P נראה יותר טוב מ-YES) ובסראונד שלא קיים ב-YES. אני פחות זקוק לתרגום, אז לי זה לא קריטי.
למי שמתאים ויש כוח להתעסק, באמת אין הצדקה לשלם ל-YES היום כשיש את עידן. הבעיה היא שיש ערוצים זרים, ערוצי נישה (עיצוב לאישה וערוצי הילדים למיניהם), שעדיין מסופקים בדרך הנוחה ביותר רק שם.
בוננזה, כל מילה בסלע. הבעיה היחידה היא עם שידורי ספורט. הלוואי ותמצא אלטרנטיבה גם לזה ללא חיבור להוט או יס. (אני לא מחשיב לוויין כפיתרון - בשביל לראות 2-3 משחקים בשבוע לא צריך לשלם יותר מכמה עשרות שקלים)