ניקוי ראש
-
jackob_sh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- שם מלא: jackob_sh
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום לכולם,
קניתי קפסולות durmachine pascale בשביל לנקות את הראש בבצרה 99.
מישהו יכול להסביר לי את התהליך של הבקפלאש (אני חושב שככה זה נקרא) כמו שצריך או להפנות אותי למדריך טוב....
אני חושש לפגום במשאבה
תודה רבה!
קניתי קפסולות durmachine pascale בשביל לנקות את הראש בבצרה 99.
מישהו יכול להסביר לי את התהליך של הבקפלאש (אני חושב שככה זה נקרא) כמו שצריך או להפנות אותי למדריך טוב....
אני חושש לפגום במשאבה
תודה רבה!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא מכיר את הקפסולות האלה.
בגדול לוקחים פילטר עיוור עם מסיר השמנים (באבקה זה חצי כפית) נועלים את הידית, מפעילים ל 10 שניות ב 3 מחזורים (אתה תראה ירידה של ה"סבון" למגירת הריקון) ואחר כך משקשקים את הידית לראש תוך כדי חליטה כדי לנקות הכל.
בגדול לוקחים פילטר עיוור עם מסיר השמנים (באבקה זה חצי כפית) נועלים את הידית, מפעילים ל 10 שניות ב 3 מחזורים (אתה תראה ירידה של ה"סבון" למגירת הריקון) ואחר כך משקשקים את הידית לראש תוך כדי חליטה כדי לנקות הכל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

ובסרטון:
-
jackob_sh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- שם מלא: jackob_sh
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אז זהו....למען האמת ראיתי את הסרטון הזה, אבל לי בבצרה אין את השסתום הזה. ככה שבעצם כל עוד הידית בתוך הראש, אלא אם המים משפריצים דרך הסגירה, הכל נשאר שם.
בין מחזור למחזור לרוקן את המים מהידית?
מה קורה אחרי שלושת המחזורים, נשאר עוד חומר בראש וצריך עוד לשטוף?
האם יש צורך להשאיר את החומר בידית למשך זמן מסוים בין מחזור למחזור כדי שהחומר "יעמוד" קצת?
סליחה על כל השאלות ושוב תודה.
האם יש צורך להשאיר את החומר בידית למשך זמן מסוים בין מחזור למחזור כדי שהחומר "יעמוד" קצת?
סליחה על כל השאלות ושוב תודה.
המים המלוכלכים והלכלוך יוצאים דרך פתח שנמצא במגש איסוף המים-צד ימין בפנים (זה גם השסתום שמרוקן למגש את עודפי המים בסוף החליטה),אם המים בורחים דרך הראש יתכן והגומיה גמורה,jackob_sh כתב:אז זהו....למען האמת ראיתי את הסרטון הזה, אבל לי בבצרה אין את השסתום הזה. ככה שבעצם כל עוד הידית בתוך הראש, אלא אם המים משפריצים דרך הסגירה, הכל נשאר שם.
סליחה על כל השאלות ושוב תודה....
לא לרוקן את המים בסוף כל מחזור,תפעיל כ-10 מחזורים,תפרק את הידית ושטוף את המערכת.
להפעיל את המשאבה ספור עד עשר,כבה את מתג הפעלת המשאבה,כך תעשה בעשר המחזורים.
אל תשכח לשטוף היטב את המסנן והרשת בגמר הפעולה.
בן מחזור אחד למשנהו לחכות מספר שניות לא יותר.
את הרשת לא חובה לפרק-למרות שאני עושה זאת כחלק מתהליך הבאק-פלאשינג על מנת לנקות את ארבע המעברים והמעבר המרכזי בראש,(אני מפרק את הרשת ורק אז מבצע באק-פלאשינג)
שטיפה טובה זה להזרים כמות רבה של מים.
בהצלחה.
את הרשת לא חובה לפרק-למרות שאני עושה זאת כחלק מתהליך הבאק-פלאשינג על מנת לנקות את ארבע המעברים והמעבר המרכזי בראש,(אני מפרק את הרשת ורק אז מבצע באק-פלאשינג)
שטיפה טובה זה להזרים כמות רבה של מים.
בהצלחה.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
תחכה עשר שניות בין כל הפעלה של המשאבה כדי לא לאמץ אותה יתר על המידה, בכל פעם תפעיל את המשאבה ל 5-6 שניות ותעצור ואז העודפים יצאו מהשסתום התלת כיווני למגש העודפים (סביר להניח שתראה מים חומים משומני קפה עם קצף לבן).
אל תפרק את הידית ותחזור על הפעולה מספר פעמים (לדעתי גם 6-7 פעמים יספיקו - תלוי כמה חומר שמת) ואחר כך תפרק את הידית ותוריד מספר שניות מים מהראש.
כדאי בסוף גם לבצע חליטת קפה כדי ל"שמן" חזרה את המעברים היות והחומר מפרק לגמרי את כל השומנים.
אל תגזים בתדירות ביצוע הניקוי וגם בכמות החומר שאתה שם, אני שם רבע כפית פעם בחודש וחצי ועושה את הפעולה, אחת למספר ימים עושה בקפלאש ללא חומר וזה שומר היטב על נקיון גם בלי חומר.
אגב למה לא קנית במקום הטבליות קופסה גדולה של קופיקלין ? זה עולה בין 70 ל 90 שקלים בחנויות וזה יספיק לך ל 3 - 2 שנים לפחות ...
אל תפרק את הידית ותחזור על הפעולה מספר פעמים (לדעתי גם 6-7 פעמים יספיקו - תלוי כמה חומר שמת) ואחר כך תפרק את הידית ותוריד מספר שניות מים מהראש.
כדאי בסוף גם לבצע חליטת קפה כדי ל"שמן" חזרה את המעברים היות והחומר מפרק לגמרי את כל השומנים.
אל תגזים בתדירות ביצוע הניקוי וגם בכמות החומר שאתה שם, אני שם רבע כפית פעם בחודש וחצי ועושה את הפעולה, אחת למספר ימים עושה בקפלאש ללא חומר וזה שומר היטב על נקיון גם בלי חומר.
אגב למה לא קנית במקום הטבליות קופסה גדולה של קופיקלין ? זה עולה בין 70 ל 90 שקלים בחנויות וזה יספיק לך ל 3 - 2 שנים לפחות ...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

יש בבאצרה שסתום תלת ראשי - הוא רק נראה אחרת.
לא ניסיתי עם מכונה קרה, אני חושב שמסיר השומנים יעבוד יותר טוב בחום.
לא ניסיתי עם מכונה קרה, אני חושב שמסיר השומנים יעבוד יותר טוב בחום.