עדכון סמוי ליס סטרימר?
עד לפני כמה שבועות, כשניסיתי לנגן בסטרימר של יס סרט עם פסקול DTS, הקובץ נוגן ללא קול בכלל.
מה שהייתי עושה זה כמובן ממיר את הקובץ באמצעות תכנה ייעודית ומקבל סרט עם פסקול דולבי 5.1 באיכות 640 קילובייט לשניה - שזה לא dts אבל זה אחלה לכל דבר ועניין.
בימים האחרונים ניגנתי בטעות כמה קבצים עם dts ללא המרה, בלי ששמתי לב. הפעם הם נוגנו עם קול, פשוט בסטריאו PCM, כאילו שהמחשב עשה אוטומטית המרה לסטריאו. עוד מישהו שם לב לזה?
האם ירד עדכון גרסה סמוי?
ואני אנצל גם את השרשור הזה כדי לחזור על רשימת התלונות שלי לסטרימר של יס, בתקווה שהוא יהפוך מגימיק חמוד שעושה הרבה כאבי ראש לסטרימר אמיתי מוגמר וחלק:
סידור קצב פריימים
נתינת אפשרות לממיר להוציא קצב רענון שונה
סידור בעיית יחס המסך בסרטים שאינם 16:9!
אפשרות הוצאת 1080p (וסידור הבאג בשומר מסך במצב רזולוציה Auto, שהוא הכי טוב לסטרימר מכיוון שהוא מנגן קבצי 720p בלי המרה)
תמיכה טובה יותר בפורמטים הקיימים (כל קורופציה או באג קטן בקובץ - בעיקר בקבצי מוזיקה - והסטרימר לא יידע לנגן אותו, למרות שבמחשב הוא מנוגן חלק)
תמיכה בפורמטים נוספים
אפשרות לעריכת ושמירת פלייליסטים, אפשרות לשאפל (ערבוב)
תיקון באג הכתוביות ושינוי הפונט וגודל הפונט, אפשרות לכיוונון אישי של הפונטים
שיפור הקישוריות לאינטרנט (תכנים אינטרנטיים נוספים, גם ב-HD, ציוני IMDB ו-Rotten אוטומטיים)
ויש עוד
אחרת הדבר היחיד שהמוצר הזה יגרום הוא הגברת המודעות לקיום הדבר הזה סטרימר, ואז אנשים פשוט יעזבו את יס ויקנו סטרימר ייעודי וזהו ועידן פלוס וזהו.
מה שהייתי עושה זה כמובן ממיר את הקובץ באמצעות תכנה ייעודית ומקבל סרט עם פסקול דולבי 5.1 באיכות 640 קילובייט לשניה - שזה לא dts אבל זה אחלה לכל דבר ועניין.
בימים האחרונים ניגנתי בטעות כמה קבצים עם dts ללא המרה, בלי ששמתי לב. הפעם הם נוגנו עם קול, פשוט בסטריאו PCM, כאילו שהמחשב עשה אוטומטית המרה לסטריאו. עוד מישהו שם לב לזה?
האם ירד עדכון גרסה סמוי?
ואני אנצל גם את השרשור הזה כדי לחזור על רשימת התלונות שלי לסטרימר של יס, בתקווה שהוא יהפוך מגימיק חמוד שעושה הרבה כאבי ראש לסטרימר אמיתי מוגמר וחלק:
סידור קצב פריימים
נתינת אפשרות לממיר להוציא קצב רענון שונה
סידור בעיית יחס המסך בסרטים שאינם 16:9!
אפשרות הוצאת 1080p (וסידור הבאג בשומר מסך במצב רזולוציה Auto, שהוא הכי טוב לסטרימר מכיוון שהוא מנגן קבצי 720p בלי המרה)
תמיכה טובה יותר בפורמטים הקיימים (כל קורופציה או באג קטן בקובץ - בעיקר בקבצי מוזיקה - והסטרימר לא יידע לנגן אותו, למרות שבמחשב הוא מנוגן חלק)
תמיכה בפורמטים נוספים
אפשרות לעריכת ושמירת פלייליסטים, אפשרות לשאפל (ערבוב)
תיקון באג הכתוביות ושינוי הפונט וגודל הפונט, אפשרות לכיוונון אישי של הפונטים
שיפור הקישוריות לאינטרנט (תכנים אינטרנטיים נוספים, גם ב-HD, ציוני IMDB ו-Rotten אוטומטיים)
ויש עוד
אחרת הדבר היחיד שהמוצר הזה יגרום הוא הגברת המודעות לקיום הדבר הזה סטרימר, ואז אנשים פשוט יעזבו את יס ויקנו סטרימר ייעודי וזהו ועידן פלוס וזהו.
בגדול כן, כשאני מחלק את התשובה שלי לכמה חלקים:זורו44 כתב:סמויכן זה נותן PCM
תגיד הצלחת לנגן ללא באפארים תכנים ב720P ,שאתה שואף שהממיר יציג 1080P?...
1. דרך ה-WiFi: הסטרימר מנגן חלק לגמרי את רוב קבצי ה-720p, אבל ברגע שעולים מעל 6000kbps (פחות או יותר) הוא כן נתקע לבאפרינג כל 5-15 דקות, בעיקר בקטעי אקשן כבדים אבל לא רק.
2. מחובר דרך כבל לראוטר: הסטרימר מנגן חלק לגמרי את כל קבצי ה-720p אצלי, כשהכבדים ביותר שניסיתי הם סביב ה-8000kbps
קבצי 1080p הוא כרגע ממיר לי ל-1080i כמובן, אבל זה לא משנה את כמות הנתונים שהוא צריך להעביר. דרך ה-WiFi הוא נתקע כל הזמן וזה כמעט בלתי אפשרי לצפות. כשמחברים דרך הכבל אז נראה שהוא יודע להעביר בלי באפרינג כל קובץ כמעט (הכי כבד שניסיתי הוא סביב ה-15mbps), אבל יש פורמטים מסויימים שנתקעים גם דרך הכבל - WMV אם אני זוכר נכון
רק צריך לוודא שאתה באמת מחובר דרך הכבל ולא עדיין דרך הרשת האלחוטית, כי גם זה קרה לי
זורו, ממליץ לך להתקין mediainfo ולנסות לנתח הבדלים בין הקבצים שנתקעים ואלה שמתנגנים חלק. אני מהמר על ביטרייט גבוה באלה שנתקעים
שוב, לדעתי המוצר בגרסתו הנוכחית רק יפתח עיניים לעולם הסטרימרים ויגרום לאנשים לנטוש את יס (והוט, כמובן) לטובת סטרימרים ייעודיים ועידן פלוס
שוב, לדעתי המוצר בגרסתו הנוכחית רק יפתח עיניים לעולם הסטרימרים ויגרום לאנשים לנטוש את יס (והוט, כמובן) לטובת סטרימרים ייעודיים ועידן פלוס