אחרי לבטים רבים בין ה-d6400 ל-6606
שלום,
נתתי לעצמי עד מחר להסגר סופית.
אחרי שהייתי נעול על ה-d6400, השיטוט בפורום פה ערער אותי.
כרגע אני כנראה אזמין את ה-6606 של פיליפס.
אני מודע להבדלים המפרטיים ביניהם אבל התלת מימד וה-smart פחות חשובים לי.
החלטה נכונה?
ועוד שאלה, שווה לי להשקיע ולהזמין בכלל את ה-7606 למרות שכפי שציינתי, תלת מימד וsmart פחות חשובים לי.
תודה.
נ.ב.
שימושים עיקריים:
סרטי HD ו-PS3
נתתי לעצמי עד מחר להסגר סופית.
אחרי שהייתי נעול על ה-d6400, השיטוט בפורום פה ערער אותי.
כרגע אני כנראה אזמין את ה-6606 של פיליפס.
אני מודע להבדלים המפרטיים ביניהם אבל התלת מימד וה-smart פחות חשובים לי.
החלטה נכונה?
ועוד שאלה, שווה לי להשקיע ולהזמין בכלל את ה-7606 למרות שכפי שציינתי, תלת מימד וsmart פחות חשובים לי.
תודה.
נ.ב.
שימושים עיקריים:
סרטי HD ו-PS3
- AlonToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
חייב להגיד לך במלוא הכנות - ואני לא וידאופיל
שבוע שעבר קפצתי לשקם אלקטריק והשוויתי בין שני הדגמים - ל6606 אין אלוהים - היא מורחת תוכן SD ואין לה שום מנגנון החלקה, שיחקתי עם כל התפריטים ולא הצלחתי לשפר את האיכות (ראיתי תוכן SD מתוך USB הכוונה לסרטים באיכות DVDRIP וסדרות HDTV ששוקלות 350 מגה - בחנתי 10 קטעים קצרים שחתכתי מראש מכל מיני סרטים וסדרות).
זה ניכר בעיקר בתווי הפנים של דמויות בסרטים מריחה לשני הצדדים שראו גם ממרחק של 2 מטרים מהטלויזיה. לא להאמין שמדובר על סדרה חדשה - בושה וחרפה לפיליפס.
לא ניתן להתרשם בחנות מהתמונה כשהיא מחוברת לממירים כי היא מרוחה בשתיהן באותה מידה במצב הזה- אתה חייב להביא תכנים כמו שאמרתי על גבי USB כדי להתרשם באמת. להפעיל את אותו תוכן בשתיהן ותשים לב להבדלים.
ב7606 יש יותר מצבי תמונה והרבה יותר אפשרויות לכייל ולהחליק את התמונה וזה שיפר את התמונה פלאים.
עם זאת ב-HD לא חשתי בשום הבדל בין שתיהן ובשתיהן ראו לא פחות ממדהים.
הטלויזיות - לא קוראות כתוביות SRT בעברית, ולא וידאו תלת מימד SBS מכניסת ה-USB.
שבוע שעבר קפצתי לשקם אלקטריק והשוויתי בין שני הדגמים - ל6606 אין אלוהים - היא מורחת תוכן SD ואין לה שום מנגנון החלקה, שיחקתי עם כל התפריטים ולא הצלחתי לשפר את האיכות (ראיתי תוכן SD מתוך USB הכוונה לסרטים באיכות DVDRIP וסדרות HDTV ששוקלות 350 מגה - בחנתי 10 קטעים קצרים שחתכתי מראש מכל מיני סרטים וסדרות).
זה ניכר בעיקר בתווי הפנים של דמויות בסרטים מריחה לשני הצדדים שראו גם ממרחק של 2 מטרים מהטלויזיה. לא להאמין שמדובר על סדרה חדשה - בושה וחרפה לפיליפס.
לא ניתן להתרשם בחנות מהתמונה כשהיא מחוברת לממירים כי היא מרוחה בשתיהן באותה מידה במצב הזה- אתה חייב להביא תכנים כמו שאמרתי על גבי USB כדי להתרשם באמת. להפעיל את אותו תוכן בשתיהן ותשים לב להבדלים.
ב7606 יש יותר מצבי תמונה והרבה יותר אפשרויות לכייל ולהחליק את התמונה וזה שיפר את התמונה פלאים.
עם זאת ב-HD לא חשתי בשום הבדל בין שתיהן ובשתיהן ראו לא פחות ממדהים.
הטלויזיות - לא קוראות כתוביות SRT בעברית, ולא וידאו תלת מימד SBS מכניסת ה-USB.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
AlonToledano -
ה-6606 בטוח לא תקרא תכני תלת מימד למינהם כי היא לא תומכת בתלת מימד!
ה-6606 בטוח לא תקרא תכני תלת מימד למינהם כי היא לא תומכת בתלת מימד!
- doronkdoron
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מעניין... אתה מדבר על מריחות ואני בטוח שאתה יודע מה אתה אומר ובדקתי זאת לעומק. במחסני חשמל שילוב אותי לכך ש philips היא הטלוויזיה הכי טובה שיש מבחינת עוצמת העיבוד ותמונה חלקה ללא מריחות...
- AlonToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 72
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם כל המלצה של מוכר שמנוסחת כ"חברה " זאת או אחרת היא "הכי טובה" שנויה במחלוקת המקצועיות של המוכר. צריך לבדוק כל דגם לגופו לטעמי. לכל חברה יש את הכוכבים שלה. ה-6606 פשוט מאכזבת ומפתיעה לרעה לטעמי למרות מחירה המפתה.
- doronkdoron
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הבנתי... זה מסביר את הדחף שלו להמליץ על philips. תודה על המידע.