מה הסיכונים בקניה מיבואן פרללי?
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כלומר יבואן לא רשמי
מבדיקה שעשיתי אפשר להשיג אצל יבואן כזה ב-11K את המקרן פנסוניק 900
ואילו בחנויות אפשר להשיג אותו סביב ה-13K
שניהם נותנים אחריות אבל האם אפשר לסמוך על אחריות של יבואן לא רשמי?
והאם יש סיכונים נוספים?
מבדיקה שעשיתי אפשר להשיג אצל יבואן כזה ב-11K את המקרן פנסוניק 900
ואילו בחנויות אפשר להשיג אותו סביב ה-13K
שניהם נותנים אחריות אבל האם אפשר לסמוך על אחריות של יבואן לא רשמי?
והאם יש סיכונים נוספים?
יש כמה סיכונים
יש דגמים שמתאימים לשוק המקומי של הארץ שיוצרו ...כמו הפאנסוניק 900 -יש מכשירים שהתפריט שלהם ביפנית....לא פשוט
יש מכשירים שמיוצרים בגירסאות זולות יותר שמצוינות על ידי אותיות נילוות והם מיובאים תחת השם או המספר שמזוהה איתם המכשיר בארץ ואז מגלים שחסרים להם פיצ'רים
יש מכשירים שמיוצרים בכמה מדינות חלקם מדינות בעלות תודעת איכות נחותה ודוקא משם מיובא היבוא המקבלי
יש יבואנים שבאים לרגע ואז אתה נשאר עם מכשיר ללא אחריות אפקטיבית
המעבדות של היבוא המקבילי אינן מקוריות ולכן יש חשש לחלקים תחליפיים שיורידו מביצועי המכשיר
בקיצור -לבדוק טוב טוב כי למרות כל אלו לעיתים זה מאוד משתלם
יש דגמים שמתאימים לשוק המקומי של הארץ שיוצרו ...כמו הפאנסוניק 900 -יש מכשירים שהתפריט שלהם ביפנית....לא פשוט
יש מכשירים שמיוצרים בגירסאות זולות יותר שמצוינות על ידי אותיות נילוות והם מיובאים תחת השם או המספר שמזוהה איתם המכשיר בארץ ואז מגלים שחסרים להם פיצ'רים
יש מכשירים שמיוצרים בכמה מדינות חלקם מדינות בעלות תודעת איכות נחותה ודוקא משם מיובא היבוא המקבלי
יש יבואנים שבאים לרגע ואז אתה נשאר עם מכשיר ללא אחריות אפקטיבית
המעבדות של היבוא המקבילי אינן מקוריות ולכן יש חשש לחלקים תחליפיים שיורידו מביצועי המכשיר
בקיצור -לבדוק טוב טוב כי למרות כל אלו לעיתים זה מאוד משתלם
052-4200610
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
סתם דוגמא. ה- LCD 37 של טושיבה מהדגם החדש 37WL66 לא קיבלה עדיין תקן להימכר עקב סיבות כאלה ואחרות. לכן היא לא נמכרת דרך ניופאן תקופה ארוכה.
אבל אתה יכול למצוא אותה בהרבה מקומות דרך יבואנים פרללים. עכשיו אם בן אדם לא מבין ולא מתייעץ, הוא עשוי לרכוש טלויזיה שייתכן ולא תגיע לרמה שהיא אמורה להגיע עקב בעיות כאלה ואחרות.
מצטער מראש שאני לא מחדד את הדברים וזורק אותם במעורפל- זה כדי שלא ייתפסו כהודעה אינטרסנטית של עוסק בתחום.
אבל אתה יכול למצוא אותה בהרבה מקומות דרך יבואנים פרללים. עכשיו אם בן אדם לא מבין ולא מתייעץ, הוא עשוי לרכוש טלויזיה שייתכן ולא תגיע לרמה שהיא אמורה להגיע עקב בעיות כאלה ואחרות.
מצטער מראש שאני לא מחדד את הדברים וזורק אותם במעורפל- זה כדי שלא ייתפסו כהודעה אינטרסנטית של עוסק בתחום.
- keyser
- עוסק בתחום

לא יכול לפרסם את הבעיות שהיו.
הטלויזיה הגיעה לארץ למכירה דרך היבואן הרישמי, ובאותו יום ניתנה הוראה להחזיר את המסכים.
אני לא יודע עד כמה ה"פאקים" חמורים, אבל עצם זה שזה נמשך כבר חודש זה אומר דרשני.
אני לא מדבר ספציפית על המוצר הזה, אני מדבר בכללי.
אני אישית, וזו דעתי האישית בלבד, מעדיף לקנות מוצר שהוא דרך יבואן רישמי, למעט מיקרים מסויימים ספציפיים בהם באמת ההבדלים לא מצדיקים את זה.
הטלויזיה הגיעה לארץ למכירה דרך היבואן הרישמי, ובאותו יום ניתנה הוראה להחזיר את המסכים.
אני לא יודע עד כמה ה"פאקים" חמורים, אבל עצם זה שזה נמשך כבר חודש זה אומר דרשני.
אני לא מדבר ספציפית על המוצר הזה, אני מדבר בכללי.
אני אישית, וזו דעתי האישית בלבד, מעדיף לקנות מוצר שהוא דרך יבואן רישמי, למעט מיקרים מסויימים ספציפיים בהם באמת ההבדלים לא מצדיקים את זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לעיתים אין סיכון בכלל.
לעיתים גם היבואן הרשמי שולח לתיקון במעבדה שעובדת איתו לפי חוזה, ככה שאין ממש הבדל.
לעיתים מדובר על אותו מוצר בדיוק, למרות השוני במספר הדגם למשל.
צריך לזכור שלעיתים מלבד ה"בלעדיות" הטריטוריאלית שניתנה ליבואן מסויים, אין הבדל בינו לבין יבואן פרלאלי, כלומר, שניהם יכולים לייבא (ממקורות שונים) את אותו מוצר בדיוק עם שירות שלא נופל.
כמה ההפרש והסיכון שווים - כל אחד אישית.
לעיתים גם היבואן הרשמי שולח לתיקון במעבדה שעובדת איתו לפי חוזה, ככה שאין ממש הבדל.
לעיתים מדובר על אותו מוצר בדיוק, למרות השוני במספר הדגם למשל.
צריך לזכור שלעיתים מלבד ה"בלעדיות" הטריטוריאלית שניתנה ליבואן מסויים, אין הבדל בינו לבין יבואן פרלאלי, כלומר, שניהם יכולים לייבא (ממקורות שונים) את אותו מוצר בדיוק עם שירות שלא נופל.
כמה ההפרש והסיכון שווים - כל אחד אישית.
- keyser
- עוסק בתחום

מסכים איתך עם רוב הדברים שכתבת,
אבל יש יבואנים רישמיים שהמקביל שלהם לא קרוב אליהם אפילו מבחינת רמת שירות.
הדבר הכי נכון שכתבת ולדעתי זו השורה התחתונה: "כמה ההפרש והסיכון שווים - כל אחד אישית."
אבל יש יבואנים רישמיים שהמקביל שלהם לא קרוב אליהם אפילו מבחינת רמת שירות.
הדבר הכי נכון שכתבת ולדעתי זו השורה התחתונה: "כמה ההפרש והסיכון שווים - כל אחד אישית."