אהלן,
ברור לי שהמיקרופון אמור להיות ממוקם בגובה האוזניים בנקודת ההאזנה, מצד שני - קראתי שכשיושבים צמוד לקיר שעליו הרמקולים, רצוי להניח את מיקרופון הכיול גם פנימה יותר לתוך החדר. הרמקולים (בי פולאריים) הוצבו בגובה של מטר וחצי מעל לקו האוזניים.
אני משתמש באונקיו 875, עם גירסאת אודיסי MultEQ XT ואפשרות למדידת 8 נקודות.
בנוגע ל-THX ULTRA2, איך אני מפעיל את האופציה הזו? האם אך ורק בלחיצה על כפתור ה-THX בשלט או שיש משהו אחר שצריך לעשות? האם האופציה רלוונטית אך ורק ב-7.1? כרגע יש לי 5.1. אוכל לשלב זוג רמקולים נוסף, אבל זה ממש לא אופטימלי מבחינת הגובה או בכלל - כל כך הרבה רמקולים בחדר שינה.
תודה לעוזרים.
אודיסי - מיקום נכון של מיקרופון ביחס לנקודת האזנה ושאלה על THX
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

הקפצה
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

ועוד אחת
- parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני לא יודע לומר בדיוק, אבל הנה כמה אבחנות משלי:
בחוברת למשתמש של אונקיו 807 (שיש לי) כתוב היכן לשים את המיקרופון ובאיזה סדר. אני מניח שגם בחוברת של 875 זה יהיה כתוב.
לפי אודיסי, המערכת שלהם אוספת נתונים ומעבירה לרסיבר, והוא מחליט מה לעשות איתם. לפיכך (פרשנות שלי) ההוראות המדוייקות צריכות להגיע מייצרן הציוד.
אבי
בחוברת למשתמש של אונקיו 807 (שיש לי) כתוב היכן לשים את המיקרופון ובאיזה סדר. אני מניח שגם בחוברת של 875 זה יהיה כתוב.
לפי אודיסי, המערכת שלהם אוספת נתונים ומעבירה לרסיבר, והוא מחליט מה לעשות איתם. לפיכך (פרשנות שלי) ההוראות המדוייקות צריכות להגיע מייצרן הציוד.
אבי