משהו מכיר את המבנה החדש חיוב בחברות USENT שקונים נפח?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
doron_amedey פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

להלן דוגמא שקיבלתי:
http://blocknews.net/index.html
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

abnatan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 325
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

נראה לא משתלם בעליל.
הרבה יותר עדיף ללכת על חבילה לא מוגבלת ב-11 דולר לחודש:
http://www.news.astraweb.com/specials/kleverig-11.html

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

או, אם היית מתחבר בבלק פריידיי, היית יכול למצוא מנוי ללא הגבלת נפח ב-5-6 דולר לחודש...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #4 

pixies - אני מחובר ל-Cubenet והוא טס על 1.8 מגה לשניה בכל שעות היום.
50 חיבורים ללא הגבלת תעבורה .

אבל מלא מהקבצים שמורידים זה כותב שחסר או קבצים פגומים, Par2 לא עוזר כי זה אפילו לא מוריד את התיקונים..
אני נותן לשרת הזה צ'אנס עוד חודש, עדיף לשלם עוד כמה שקלים בשביל שקט על הראש.. אני מוצא את עצמי מוריד את אותו הסרט 5 פעמים ובסוף מוריד מטורנטליץ' ביוזר חינמי שיש לי כבר 6 שנים.. אז בשביל מה אני משלם ?

Giganews לא עושים בעיות אך יקרים..

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #5 

adirbooking, תתחבר לשרתים האמריקאיים של קיוב, הם אמינים יותר ממה שהצלחתי לנסות.
קרה לי באמת שקובץ RAR אחד היה פגום ב-2-3 הורדות שונות, בעיקר של תכנים שקשה להשיג אותם בטורנט.
הפתרון היה להוריד עוד פעם-פעמיים רק את ה-RAR הזה, ואז משום מה זה ירד בשלמותו.
אולי צריך גם להתלונן בפני התמיכה הטכנית שלהם, שיבדקו את זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

drorar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #6 

אני משתמש במבנה הBlocks כבר הרבה זמן, גם בAstraweb וגם באחד הספקים ממבצע Black Friday. אני אוהב את השיטה הזו יותר.

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

adirbooking כתב:pixies - אני מחובר ל-Cubenet והוא טס על 1.8 מגה לשניה בכל שעות היום.

אבל מלא מהקבצים שמורידים זה כותב שחסר או קבצים פגומים, Par2 לא עוזר כי זה אפילו לא מוריד את התיקונים..
אני נותן לשרת הזה צ'אנס עוד חודש, עדיף לשלם עוד כמה שקלים בשביל שקט על הראש.. אני מוצא את עצמי מוריד את אותו הסרט 5 פעמים ובסוף מוריד מטורנטליץ' ביוזר חינמי שיש לי כבר 6 שנים.. אז בשביל מה אני משלם ?

...
תחליף אתר NZB. אני משתמש בקיוב ואין לי שום בעיות עם תכנים של עד 500 יום ולעתים רחוקות בעיות עם תכנים של מעל 500.

doron_amedey פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #8 

$6? וואו איפה? זה כבר לא תופס בטח....
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #9 

nadavgr כתב:
adirbooking כתב:pixies - אני מחובר ל-Cubenet והוא טס על 1.8 מגה לשניה בכל שעות היום.

...
תחליף אתר NZB. אני משתמש בקיוב ואין לי שום בעיות עם תכנים של עד 500 יום ולעתים רחוקות בעיות עם תכנים של מעל 500.
...
עם איזה אינדקס אתה עובד ?
את האמת אני בדקתי רק עם NZBMatrix... חשבתי לפתוח משתמש גם בNewzbin אבל לא בא לי לזרוק כסף בכל מקום אפשרי עד שמשהו יעבוד כמו שצריך.. עד שיעבוד אני אשאר בלי כסף :lol:

nadavgr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #10 

newzbin הם ממש לא משהו. אני עובד עם nzbmatrix ועם binsearch כגיבוי.

ככלל, כל הנושא של חלקים חסרים הוא לפעמים קצת רנדומלי - לי כבר קרה שהורדתי משהו עם nzbmatrix, היו חלקים חסרים, ואחרי זה הורדתי עם binsearch והיו חלקים חסרים - אבל זה לא היו אותם החלקים והצלחתי לשלב בין השניים כדי לפתוח את הקובץ בהצלחה.

כמו כן, טיפ טוב שנתנו לי בעבר ואני לא נתקל בבעיות איתו הוא להוריד NZB ולא קבצים באמצעות binsearch - הרבה קבוצות שמוציאות קבצי וידאו, מוציאות בנוסף לקבצי ה-rar וה-par2 גם קובץ nzb שלהם - תוריד את הקובץ הזה, ובאמצעותו תוריד את הוידאו עצמו, הרבה פעמים קובץ ה-NZB שלהם הוא הקובץ המלא בעוד שאתר החיפוש מחמיץ חבילות מסוימות.

אני יכול לומר לך שבשבוע האחרון אני מנוי גם ל-giganews וגם ל-cubenet כי רציתי להשוות בין המהירות ובין ה-completion, ולא שמתי לב להבדלים מהותיים, בדרך כלל giganews נכשלים איפה ש-cubenet נכשלים, וזה בעיקר קורה בדברים שהם 500+ יום, בכל הדברים החדשים (עד 100 יום בוודאות) בכלל לא היה לי צורך באיחוי של PAR2 וכל הקבצים הורדו כמו שצריך בניסיון הראשון.

בדרך כלל הסיבה לקבצים החסרים זה מנוע החיפוש. אני מניח שאין מנוע מושלם, אני אישית מאוד לא אוהב את newzbin, פעם הם היו שם דבר בעולם ה-NZB ולקחו את כולם בהליכה, אבל היום ההיצע שלהם נמוך יותר כמעט מכל אתר אחר והם לוקחים יותר כסף. שים לב ש-newzbin של פעם זה לא newzbin של היום, היום זה אתר חדש שמופעל על ידי אנשים אחרים והוא כבר ממש לא משהו. יש הרבה אתרים באינטרנט שמשווים בין מנועי החיפוש ו-nzbmatrix בדרך כלל מככב, ישנם כמה מנועים אחרים שהם גם טובים אבל עולים יותר.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”