Denon 3803 - בננות 4mm ותהיה לגבי הzone2
אהלן.
סוף סוף חיברנו את הרמקולים בחדר השינה (זוג Tannoy S8C)
את הרמקולים חיברתי לzone2. אחרי שעה בערך של התברברות התחוור לי שלא ניתן לנגן בzone2 ממקור דיגיטאלי, האם זה נכון? האם zone2 יכול לנגן רק סיגנל אנאלוגי??? למה??
אני משתמש בzone2 בנפרד מהzone הראשי ע"מ לשמוע את מה שיוצא מהמחשב בחדר השינה וקצת חורה לי שאני צריך להשתמש בDA converters של הכרטיס קול...
בנוסף - משום מה החור ביציאות רמקולים שבמגבר קטן מדי בשביל בננה 4mm למרות שבspecs רשום במפורש שכל היציאות מתאימות לבננה 4mm, מה עושים?
תודה.
סוף סוף חיברנו את הרמקולים בחדר השינה (זוג Tannoy S8C)
את הרמקולים חיברתי לzone2. אחרי שעה בערך של התברברות התחוור לי שלא ניתן לנגן בzone2 ממקור דיגיטאלי, האם זה נכון? האם zone2 יכול לנגן רק סיגנל אנאלוגי??? למה??
אני משתמש בzone2 בנפרד מהzone הראשי ע"מ לשמוע את מה שיוצא מהמחשב בחדר השינה וקצת חורה לי שאני צריך להשתמש בDA converters של הכרטיס קול...
בנוסף - משום מה החור ביציאות רמקולים שבמגבר קטן מדי בשביל בננה 4mm למרות שבspecs רשום במפורש שכל היציאות מתאימות לבננה 4mm, מה עושים?
תודה.
אם אני מבין נכון - בתמונה המצורפת, הקדמיים, הסנטר והאחוריים מחוברים עם בננה (החור נראה גדול יותר) בעוד ששאר החיבורים הם עם ה"פקק". (שגם בו יש חור קטן).
אם זה אכן הפקק - איך אפשר להוציא אותו? ניסיתי עם סיכה ארוכה ללא הצלחה...
תודה.
תודה.
איזה פקק?שחו כתב:לגבי הכניסה של הרמקולים ברסיבר-
בדוק אם קיים פקק שחור קטן שחוסם את החיבור לבננות. אצלי בדנון 2807 היה כזה.
צריך להוציא את הפקק השחור הקיים בכניסות הרמקולים ברסיבר. קח מברג קטן או מזלג ומשוך החוצה את הפקק.
שחר....
יש לי עכשו 4 מ"מ של ואן דן הול והם נכנסים ללא שום בעיה.
יש משהו שאני לא יודע?
אבי,
גם אצלי מחוברים כבלים של VDH עם בננה 4 מ"מ, הייתי חייב להוציא את הפקק השחור כדי לחבר.
GibsonLP,
נסה עם מברגון קטן או מזלג - פשוט תכניס פנימה ותוציא את הפלסטיק השחור שנמצא שם.
לי יש מברגון בדיוק בעובי הזה כך שזה שנשלף ממש בקלות.
בהצלחה ותעדכן,
שחר.
גם אצלי מחוברים כבלים של VDH עם בננה 4 מ"מ, הייתי חייב להוציא את הפקק השחור כדי לחבר.
GibsonLP,
נסה עם מברגון קטן או מזלג - פשוט תכניס פנימה ותוציא את הפלסטיק השחור שנמצא שם.
לי יש מברגון בדיוק בעובי הזה כך שזה שנשלף ממש בקלות.
בהצלחה ותעדכן,
שחר.
שחר
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
מברג שענים,
ואלימות קלה. אל תוותר.GibsonLP כתב:אם אני מבין נכון - בתמונה המצורפת, הקדמיים, הסנטר והאחוריים מחוברים עם בננה (החור נראה גדול יותר) בעוד ששאר החיבורים הם עם ה"פקק". (שגם בו יש חור קטן).
תודה....
זה אמור לצאת, אבל כנראה נדבק מעט.