שלום לכולם...
יש לי בעיה עים סאב וופר,לא יודע אים בעיה,אבל כמה תהיות/שאלות.אז ככה יש לי רסיבר של ימהאה שמחובר עים מפצל RCA זכר ל 2 נקבות לסאב עד היום זה היה מחובר לאינפוט עים 2 כניסות RCA והיום העברתי את החיבורים לאאוטפוט של הסאב (גם כן עים שני RCA) ונראה לי שיש שיפור בשמיעה.השאלה שלי איפה באמת צריך לחבר באין או באאוט.ובנוסף יש בורר קרוס מאחורה על כמה הוא צריך להיות? ועוד שאלה יש כפתור של היפוך פאזה מה זה? תודה רבה מראש לעונים אלדד. נ.ב סאב אקטיבי של וורפידל
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
נתחיל בזה שתספר לנו איזה רסיבר יש לך?
בגדול את הכבל מחברים מה sub pre out ברסיבר ל in בסאב ולא ל out בסאב.
אין צורך בשתי בננות בצד של הסאב אחת מספיקה בהחלט. הבננה השניה מוסיפה כ 3db עוצמה אבל במקום זה ניתן לסובב את כפתור הווליום בסאב ולהוסיף את ה 3db .
בגדול את הכבל מחברים מה sub pre out ברסיבר ל in בסאב ולא ל out בסאב.
אין צורך בשתי בננות בצד של הסאב אחת מספיקה בהחלט. הבננה השניה מוסיפה כ 3db עוצמה אבל במקום זה ניתן לסובב את כפתור הווליום בסאב ולהוסיף את ה 3db .
היי אלדד05,
הסאב מתחבר אך ורק ליציאת ה Subwoofer Out בגב הרסיבר.
היפוך הפאזה הוא רק במקרים מסוימים בהם הסאב ממוקם בקיר האחורי בקו ישר מול הזוג הקדמיים, וזה גם לא גורף. כל מקרה לגופו. אם אינך בטוח שאתה צריך להפוך פאזה פשוט תשאיר אותה ב-0.
הסאב מתחבר אך ורק ליציאת ה Subwoofer Out בגב הרסיבר.
היפוך הפאזה הוא רק במקרים מסוימים בהם הסאב ממוקם בקיר האחורי בקו ישר מול הזוג הקדמיים, וזה גם לא גורף. כל מקרה לגופו. אם אינך בטוח שאתה צריך להפוך פאזה פשוט תשאיר אותה ב-0.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כולם אומרים לך אותו הדבר - תחזור אחורה ותקרא יותר בעיון את מה שכבר נכתב... 
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
נעשה לך סדר אם קצת התבלבלו לך המילים...
ברסיבר - אתה צריך לחבר את הכבל ל-Subwoofer Out
בסאב עצמו - אתה צריך לחבר ל-IN
ברסיבר - אתה צריך לחבר את הכבל ל-Subwoofer Out
בסאב עצמו - אתה צריך לחבר ל-IN