חוות דעת | NAD T760

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
roey1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 382
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,

יש ברשותי כיום רסיבר 5.1 של HK .
הייתי רוצה להשתדרג במקצת כאשר המגבר/רסיבר מחובר למחשב כל הזמן ומשמש לשמיעת אודיו מהמחשב וגם לצפייה בסרטים (סרטי HD 720P בעיקר) כאשר כרגע המחשב מחובר לרסיבר שמחובר גם למסך הטלויזיה שבחדר.
בנוסף, מחוברים לי זוג מדפיים של PARADIGM ועוד זוג רצפתי (מהנמוכים לא הגבוהים) של WESTRA וגם סאב KLIPSCH KSW-10 .
רוב השימושים שלי שוב הם מוזיקה.חשוב לי שיהיה יציאה לסאב אקטיבי .
כאן מגיע ההתלבטות האם לקחת רסיבר ק.ב או מגבר סטריאו.
יש לומר שיש לי בסלון מגבר מאוד ישן אך ממש טוב של NAD.
רציתי לדעת (בלי שום קשר לסלון) מה דעתכם על המוצר NAD T760 ?
נכון שהוא ק.ב אך קראתי קצת דעות שאומרות שהצליל שלו נפלא.. רק יש שם איזה בעיה על הכפתורים או משהו.
בכל מקרה רציתי לשמוע את דעתכם בנושא והמלצות בכללי על הנושא או דגמים.
התציב שלי הוא עד 1500 ש"ח ליד שנייה עם עדיפות לעד 1300-1400.

תודה .

Barry
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

זה אחד ממגברי הק"ב הביתי הראשונים ש- NAD יצרו. היה לי כזה בתחילת שנות ה- 2000 ומאוד התאכזבתי מהסאונד שלו, שבסטריאו לא דומה בכלל לסאונד של ה- NADים הישנים וגם לא מגיע לרמה של מגברי הסטריאו ש- NAD ייצרו באותה תקופה. בק"ב הוא היה מאכזב מאוד ולא הגיע לרמה של רסיברים יפניים מאותה תקופה כ- DENON. בזמנו קניתי אותו בגלל הביקורות החיוביות (במקום ה-NAD 7020 הישן שהיה לי) אך כשהגעתי הביתה והפעלתי אותו - האכזבה הייתה גדולה ביותר.

אסייג עם זאת את הדברים ואציין שיכול להיות שעם רמקולים אחרים אולי הסאונד יהיה מוצלח...

roey1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

כיום בסלון, יש לי NAD 7020E

Barry
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

יש לא מעט רסיברים מצוינים במחירים האלו ביד-2.
קודם כל לדעתי תצטרך להכריע האם אתה הולך על דגם מעט ישן אך מסדרה גבוהה ביד שנייה, אשר לא כולל HDMI ומפענחים לפורמטי האודיו החדשים, אך איכות ההגברה והבניה שלו היא גבוהה מאוד.
לחילופין, אתה יכול לקנות רסיבר בדיוטי פרי ב- 200 דולר (מדובר בפיוניר 421) שמבחינת סאונד הוא רמת כניסה, אבל כולל HDMI.

נ.ב. - משהו מעניין שראיתי ביד-2

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.ph ... 6cb30c9efd

רסיבר סוני מסדרת QS. לי היה את האח הגדול שלו STR-DB1070 ולדעתי נשמע סוף הדרך גם בסטריאו וגם בק"ב למרות שבארץ לא נפוץ, לדעתי לא בצדק.

roey1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אני חושב שבשבילי עדיף מגבר סטריאו אשר לא כולל HDMI זה פחות קריטי עבורי .
מה שחשוב זה שיהיה יציאה לסאב (אקטיבי).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”