א. סמסונג אכן אחת החברות המובילות בעולם בתחום ושלא תבין אותי לא נכון אני ממש אוהב אותם, אך כשאני רכשתי את המסכים [סטודנט צעיר בן 24], נעתי על תקציבי יותר נמוכים ממה שאתה מקצה למסך אחד מה שאומר שהייתי צריך להתפשר [לא שאני מרגיש שעשיתי כך כי רכשתי מסכים מצויינים] אך אני אומר שכאשר התקציב גדל - הייתי ממליץ לא להיות "עיוור" ופתוח לעוד הצעות.. כגון חברות לא קטנות בכלל Panasonic, Philips, Sony וכדומה.
ב. אם החדר ממש מואר ויש אור ישיר על המסך, לא הייתי הולך על פלאזמה מפאת ההשתקפויות ופשוט לא תראה כלום במסך.
ג. לאנשים אשר נרדמים מול המסך והוא נשאר דולק כל הלילה וכו' לא מומלץ לרכוש פלאזמה - לדוגמא : יש ערוצים אשר "מכבים" את עצמם בלילה ונשארת תמונה סטטית אשר יכולה לגרום לצריבות בלי רצון.. [אצלך זאת לא בעיה כי לא תרכוש פלאזמה במילא בגלל האור..]
ד. למרחק 4 מטרים מסך 55 ישב מצויין לפי דעתי. גם ב-SD וגם ב-HD אולם אם הצפייה הייתה נעה יותר לכיוון ה-HD אולי הייתי שוקל מסך יותר גדול, מה שלא נראה לי אצלך כי המסך לזוג מבוגר.
ה. מסגרת הגבס בקיר כבר מוכנה ? יש מידות מוגדרות מראש ?
ו. בקשר למערכת הקולנוע יש שרשור יעודי לכך, "אודיו רב ערוצי [ק"ב]" אתה מוזמן לפתוח שרשור שם ואני אשמח לעזור לי במה שביכולתי וכמובן יש עוד סוללת תותחים בפורום הזה שאני מאמין שיקפצו על ההמלצות ולא יתנו לך רגע של מנוחה
*. 50' ב-3,500 ש"ח

- אתה מקציב לעצמך תקציב גדול מאד, מכוון גבוהה על חברות מובילות בתחום ואז אתה פוזל לכיוון מסך באגורה וחצי ?
תשאר עם התוכנית הראשונה ובסופו של דבר תהיה מרוצה.
המלצותיי ? גש לחנויות ותראה את המסכים הבאים -
Samsung 55D8000
LG 55LW651Y
Philips 55PFL7606H
LG 55 LX9500
מחיר ? גש לחנויות מתמחות - מיקוחים תמיד עוזרים, מה עוד שאם וכאשר תרכוש את מערכת הק"ב באותה חנות - ההנחה תהיה משמעותית יותר.
בהצלחה.