שאלה | קצב העברה USB 3.0
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
- שם מלא: Segev Arye Weiss
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום,
ברשותי מחשב ASUS G53JW ובו פורט USB 3.0.
כמו-כן ברשותי כונן נייד חיצוני WD 1TB USB 3.0.
למרות שברשותי גם פורט USB 3.0 וגם התקן התומך USB 3.0, מהירות ההעברה מאוד איטית (כ-60MB/S).
האם עליי לשנות הגדרות כלשהן בכדי להגיע למהירות "מספקת" של USB 3.0? הכונן בן כ-3 חודשים והמחשב בן יום...
תודה ושבת שלום.
ברשותי מחשב ASUS G53JW ובו פורט USB 3.0.
כמו-כן ברשותי כונן נייד חיצוני WD 1TB USB 3.0.
למרות שברשותי גם פורט USB 3.0 וגם התקן התומך USB 3.0, מהירות ההעברה מאוד איטית (כ-60MB/S).
האם עליי לשנות הגדרות כלשהן בכדי להגיע למהירות "מספקת" של USB 3.0? הכונן בן כ-3 חודשים והמחשב בן יום...
תודה ושבת שלום.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

חיפשתי קודם לכן באתר, הבנתי שאולי אם אתקין דרייבר מעודכן לפורט ה-USB 3.0 מהאתר של ASUS קצב ההעברה ישתפר. להפתעתי זה לא קרה (כמו שאמרתי - הייתי על מהירות של כ-60MB/S...למרות שכבר העתקתי כמה קבצים והגעתי ל-130MB/S) ולכן פניתי לפורום.
משיטוטים נוספים ביוטיוב ראיתי שזו באמת פחות או יותר המהירות שרואים בסירטונים (בסביבות ה-100MB/S).
האם לא מתפספס כאן משהו? הקצב של USB 3.0 אמור להיות 4.8GB/S...אז אני מבין שזו רק המהירות התאורתית, אך כמה רחוקה המציאות מהתאוריה....?
משיטוטים נוספים ביוטיוב ראיתי שזו באמת פחות או יותר המהירות שרואים בסירטונים (בסביבות ה-100MB/S).
האם לא מתפספס כאן משהו? הקצב של USB 3.0 אמור להיות 4.8GB/S...אז אני מבין שזו רק המהירות התאורתית, אך כמה רחוקה המציאות מהתאוריה....?
-
segev_weiss
- חבר פעיל במיוחד

שיהיה...
תודה!
.
תודה!
- agent__smith