מפלץ וינטאז' נחת בביתי.....
-
doctor123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 170
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
אז ככה חברים.
לאחר שהתלבטתי אם לקנות SANSUI 7070 או MARANTZ 2275 נפל לידיי מפלץ קטן NARANTZ 2285B עם 85WPC במצב מצויין. כרגע הוא נמצא בבדיקה והרצה ובשלב זה הוא מצדיק את הרכישה והציפיות .עידכונים ותמונות בהמשך.
לאחר שהתלבטתי אם לקנות SANSUI 7070 או MARANTZ 2275 נפל לידיי מפלץ קטן NARANTZ 2285B עם 85WPC במצב מצויין. כרגע הוא נמצא בבדיקה והרצה ובשלב זה הוא מצדיק את הרכישה והציפיות .עידכונים ותמונות בהמשך.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
תתחדש!
זה מפלץ מרנצי גדול..מאוד.לאיזה רמקולים הוא הולך להיות משודך?
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
תתחדש חביבי...מתי אני קופץ לראות?doctor123 כתב:אז ככה חברים.
לאחר שהתלבטתי אם לקנות SANSUI 7070 או MARANTZ 2275 נפל לידיי מפלץ קטן NARANTZ 2285B עם 85WPC במצב מצויין. כרגע הוא נמצא בבדיקה והרצה ובשלב זה הוא מצדיק את הרכישה והציפיות .עידכונים ותמונות בהמשך....
-
doctor123
- חבר פעיל מאוד

תודה חברים .
אכן מדובר במפלץ לא נורמלי.אני עדיין עם פה פעור מהיכולות שלו.מדובר בסאונד חלומי וצלול במימדים שלא הכרתי עד היום.
האמת היו לי חששות מהסאונד המרנצי העמום עליו כתבו כמה חברים בפורום.אך להפתעתי הרבה הסאונד נקי וצלול בצורה לא נורמלית ,ולא הצלחתי להבחין בסאונד או בס עמום.כל הפונקציות במכשיר עובדות ותקינות, והתאורה מדהימה.הטיוניר שלו פשוט מהמם ומדוייק .המכשיר שודך לזוג רמקולים מדפים B&W 602 אך יש לי הרגשה שהם עדינים מדי עבורו.כנראה אצטרך לחפש עבורו רמקולים יותר חזקים (אשמח להמלצות) שיהיו וינטאז'.
הנה כמה תמונות(האיכות לא משהו .צולם בפלאפון)
אכן מדובר במפלץ לא נורמלי.אני עדיין עם פה פעור מהיכולות שלו.מדובר בסאונד חלומי וצלול במימדים שלא הכרתי עד היום.
האמת היו לי חששות מהסאונד המרנצי העמום עליו כתבו כמה חברים בפורום.אך להפתעתי הרבה הסאונד נקי וצלול בצורה לא נורמלית ,ולא הצלחתי להבחין בסאונד או בס עמום.כל הפונקציות במכשיר עובדות ותקינות, והתאורה מדהימה.הטיוניר שלו פשוט מהמם ומדוייק .המכשיר שודך לזוג רמקולים מדפים B&W 602 אך יש לי הרגשה שהם עדינים מדי עבורו.כנראה אצטרך לחפש עבורו רמקולים יותר חזקים (אשמח להמלצות) שיהיו וינטאז'.
הנה כמה תמונות(האיכות לא משהו .צולם בפלאפון)
-
doctor123
- חבר פעיל מאוד

אתה מוזמן אחי.אמרתי לך מתי שאתה רוצה קפה ועוגה עליי. התקליט שלך שמור ומחכה לך.קאליפסו כתב:תתחדש חביבי...מתי אני קופץ לראות?doctor123 כתב:אז ככה חברים.
לאחר שהתלבטתי אם לקנות SANSUI 7070 או MARANTZ 2275 נפל לידיי מפלץ קטן NARANTZ 2285B עם 85WPC במצב מצויין. כרגע הוא נמצא בבדיקה והרצה ובשלב זה הוא מצדיק את הרכישה והציפיות .עידכונים ותמונות בהמשך.......
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
נראה יפייפה,ועוד מצאת אחד עם ארגז העץ שלא פשוט למצוא כמותם. 
Vintage audio is a way of life
-
doctor123
- חבר פעיל מאוד

אכן כן.מאוד קשה למצוא במצב כזה ועם ארגז.הוא פשוט מושלם.אם אתה זוכר שלחתי לך ה"פ בזמנו ושאלתי אותך על כדאיות העיסקה.הלכתי בסופו של דבר לפי המלצתך לאחר שבדקתי אותו אצל המוכר ואצלי בבית.ולאחר מו"מ קצר הוא הסכים להוריד כמה שקלים .שווה כל גרוש.Kosh כתב:נראה יפייפה,ועוד מצאת אחד עם ארגז העץ שלא פשוט למצוא כמותם....
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
מכשיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם
איזה כיף לדעת שגם בארצנו יש מי שנהנה מסאונד ויופי שכאלה!
ואכן הרמקולים ששידכת הם בדיחה בעבורו...חפש לך ווסטרה (מקוריים מגרמניה) מסוף השמונים או שנות התשעים המוקדמות ועם וופר של 12 אינץ' לפחות,לרוב הם היו בנויים עם 2 וופרים בכל תיבה,וזאת אני אומר מנסיון,יש אותם ברשותי עד היום והם לא רואים רמקולים של אלפיי ועשרות אלפיי שקלים ממטר!
ואכן הרמקולים ששידכת הם בדיחה בעבורו...חפש לך ווסטרה (מקוריים מגרמניה) מסוף השמונים או שנות התשעים המוקדמות ועם וופר של 12 אינץ' לפחות,לרוב הם היו בנויים עם 2 וופרים בכל תיבה,וזאת אני אומר מנסיון,יש אותם ברשותי עד היום והם לא רואים רמקולים של אלפיי ועשרות אלפיי שקלים ממטר!
-
doctor123
- חבר פעיל מאוד

סקסיים ברמות ..אני כרגע יושב בסלון ורק התאורה של המרנץ דולקת בחדר וברקע מתנגנן לו תקליט של B.B KING.אורגזמה אמיתיתתתתתת.sky1sky10 כתב:תתחדש !!
מהמם...מהמם...מהמם....
יצירת אומנות של ממש....![]()
אני חייב להשיג מהמשפחה את הקנווד שקנו לפני 30 שנה...
כמה שהמחוגים האנלוגיים האלה סקסיים.......