אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה (וראשונה) לדירה שלי, המרחק מהעיניים לטלווזיה הוא 4 מטרים והחדר דיי מואר במהלך היום (יש חלון גדול בצד שמאל).
אני חושב שלאחר התיעצויות החלטתי ללכת על מסך בגודל של 50 אינץ. התקציב שלי עומד על 4000-5000 שקל פלוס מינוס...
אני גם חושב יותר בכיוון של פלזמה כי ממה שהבנתי (אני לא מבין בתחום כל כך...) התמונה הכי טובה וחלקה בפלזמה במיוחד יחסית למחיר שלה במידות גדולות יחסית כמו 50 אינץ. תקנו אותי אם אני טועה
אני גם כרגע יותר בכיוון של LG אלא אם כן מישהו פה יגיד לי לא ללכת על הדגמים מהחברה הזאת מהסיבה הפשוטה שבן של חברים של אמא שלי עובד שם ויכול לעזור לי לרכוש טלווזיה.
אז ככה, הצרכים שלי הם בעיקר טלוויזיה שאפשר לראות בה סרטים באיכות טובה מאוד וגם מהמחשב כי אני הולך לחבר אותה עם HDMI. בכל מה שקשור לסמארט - חיבור לאינטרנט וכאלה, אין צורך וגם לא ממש בתלת מימד אלא אם כן זה חשוב בשביל האיכות. אני צריך משהו שיהיה לי כיף לראות סרטים ושאני אוכל לשבת ולהגיד "וואו" בלי יותר מדי פיצ'פקס מסביב.
הטלווזיות הבן של חברים של אמא שלי הציע עד עכשיו הם:
pw350
pk550
pv250
רציתי לדעת מה הדעות שלכם על הטלוויזיות הללו לצרכים שלי ואם לרכוש אחת מהן?
ואם לא אז איזה אתם מציאים לי?
כמו כן, מצאתי שיש גם שדרוג חדש יותר של ה-pv250 בשם pv450 אז אולי כדאי בכלל אותו? אני מבולבל
תודה!