אולי אוכל לעזור.kipikipod כתב:אהלן חברים,
אני מתעניין בסאבוופר, המטרה היא להוריד את העומס של הבאס מהרצפתיים (816V).
החלל הוא בערך 45 מ"ר, תקרה בגובה 3.2 מ'.
התקציב עומד על 4,000-4,500, ברור שישנה העדפה לרכוש מהארץ, במיוחד ואני מתכוון לרכוש סנטר (cc800v), ניסן מ"פיוז" הציע לי את האפשרויות הבאות (מתצוגה\עודפים):
Klipsch RT10, Sunfire EQ10, Monitor Audio Silver Subwoofer, אבל לצערי אף אחד מהם לא בתקציב.
אלה הן האפשרויות שנמצאות בתקציב, חברות דירקט בעיקר, מול Velodyne שאפשר לרכוש בארץ, השאלה היא איך הסאב שלהם בהשוואה לHSU (שהוא הבחירה המועדפת כרגע).
(מי שמשתמש בטבלה מוזמן להעביר תמלוגים אליי:twisted:)
עריכה: אופציה נוספת היא Rythmik FV12, האם מישהו מכיר?
מה דעתכם? אם יש אופציה נוספת שאתם מכירים במסגרת התקציב - אשמח לשמוע...
אני בדיוק הזמנתי לפני מספר ימים מארה"ב את ה- Hsu MK4.
אחרי עשרות מבחני ביצועים שקראתי, ביקורות ודעות של חברים בפורומים שונים
הגעתי למסקנה שה- HSU הוא המתאים לי ביותר.
אציין את הסיבות ללמה... כי אולי במידה ומדובר באותן סיבות אחסוך לך את כל הטרחה של בזבוז שעות של השוואות.
אתחיל עם CEA 2010 שזו שיטת אבחון לסאב. כולם משתמשים בה להשוואות. להלן מצורף לינק לטבלה שמצאתי באחד הפורומים. שים לב!!! 2 הסאבים במקומות הראשונים ברמת ה- 12 אינץ' הם ה- Hsu MK3 וה- SVS PB12 NSD החדש.
שים לב ששניהם בערך עם אותו ציון סופי, בטווחים הנמוכים מ-20 ה- SVS לוקח בטווח ה-25 ה- HSU לוקח.
בסך הכל שניהם מאד צמודים. עם כי - וזה חשוב מאד - הדגם של HSU הוא הישן יותר ולא ה- MK4 שיש לו כבר את הטכנולוגיה של אחיו הגדול ה- VTF 15H המטורף!
כך שאני בטוח שה- HSU החדש אולי אף טוב מה- SVS
כך או כך, במקרה של השניים הללו אתה לא יכול לטעות!
מבחינת מחיר הם זהים כמעט לחלוטין. ה- SVS יקר יותר קצת אבל משלוח בארה"ב חינם וה- HSU זול יותר אבל לא כולל המשלוח בארה"ב לכן בסך הכל הם מתאזנים. כמו-כן, ה- HSU הרבה יותר מאסיבי כך ששילוח יהיה יקר יותר מאשר ה- SVS.
לשיקולך.
אלו הם שתי הבחירות שלי ל- 12 אינץ
הם לא רואים בטווח המחירים הזה אף אחד מהסאבים האחרים עם כל הכבוד והם עומדים בתקציב של עד 5000 ש"ח ייבוא עד לבית.
כמו-כן, לגבי ה- RYTHMIK חברה מדהימה עם מוצרים אדירים. גם להם יש אינסוף ביקורות מהללות ורזומה מדהים
אבל הדגם FV12 חלש במקצת משני הדגמים שהזכרתי. מצד שני מדובר במוצר זול מאד יחסית לאיכות שלו. כך שהוא בחירה מעניינת למדיי, תלוי בתקציב שלך.
http://www.hometheatershack.com/forums/ ... ation.html
לגבי הטבלה, שים לב שחסרים שם מספר סאבים ידועים. אך עם זאת - מדובר באינדיקציה ראשונית לגבי איכות ה- HSU וה- SVS
כמו-כן, מבחינת השוואות בין ביקורות, מאמרים, פורומים וכדומה. גם פה, בטווח המחירים הזה 2 האופציות שהזכרתי עולות. ומעריצי 2 המוצרים נלחמים בפורומים השונים מי הוא המוצר הטוב יותר.
בשורה התחתונה, אם ב- 12 אינץ' בחרת הייתי הולך על אחת מ- 2 האופציות שהזכרתי
הסיבה שאני בחרתי ה- HSU לעומת ה- SVS היא כמובן, לא המחיר.
בסך הכל, להביא את ה- SVS לארץ יעלה זול יותר מאשר את ה- HSU
ומבחינת ביצועים 2 הסאבים כמעט זהים.
אז למה?
ובכן, ל- HSU יש את הטכנולוגיה של אחיו הגדול כמו שציינתי כבר.
מדובר על סאב עם 2 פורטים שאפשר לשחק איתם.
ושאר פיצ'רים ממש מגניבים וכמו-כן, הוא הרבה יותר מאסיבי מה- SVS
90 פאונד לעומת 66 אני חושב.
מדובר בסאב מפלצתי, עם תוצאות מדהימות, תמיכה עם אנשים מדהימים (אני משוחח עם PETE משרות הלקוחות כבר שבוע... הוא מתלהב מהסאבים שלהם כמו ילד קטן זה משעשע למדיי)
מחיר מדהים לרמת המוצר, ופיצ'רים מגניבים ביותר!
אתה לא יכול טעות פה.
אבל אתה כן יכול... להיות יותר צודק!
נ.ב. : יש הבדל תהומי בין ה- 15 ל- 12 אינץ. הגודל כן קובע בעולם הסאבים. אז תתמקד על הגודל קודם כי טווח המחירים משתנה.
שנה טובה לכולם
יותם.