בניתי סוג של htpc
שלום לכולם
כבר כמה זמן אני מחפש דרך לבנות htpc נחמד ולא יקר עכשיו
עשיתי משהו נחמד
ככה חברתי את הממיר של hot למחשב אם כבל קול שמתחבר למחשב
וכבל וידיאו שיוצא גם הוא מהממיר ומתחבר לכבל מיוחד grabbeex + שמתחבר למחשב על ידי usb עכשיו את המחשב חברתי לטלוויזיה על ידי שני כבלים קול ווידיאו וככה בעצם מה שמשודר בממיר עובר למחשב ובחזרה לטלוויזיה עכשיו אני משתמש בתוכנה windvr ועכשיו כשאני עוצר תוכנית או מקליט תוכנית או כול דבר דרך המחשב אני רואה את זה בטלוויזיה
מה אתם אומרים על זה יש לך ראיונות לשיפור או בכלל
בתודה מראש
(טעיות איות תוקנו ע"י מרטין)
כבר כמה זמן אני מחפש דרך לבנות htpc נחמד ולא יקר עכשיו
עשיתי משהו נחמד
ככה חברתי את הממיר של hot למחשב אם כבל קול שמתחבר למחשב
וכבל וידיאו שיוצא גם הוא מהממיר ומתחבר לכבל מיוחד grabbeex + שמתחבר למחשב על ידי usb עכשיו את המחשב חברתי לטלוויזיה על ידי שני כבלים קול ווידיאו וככה בעצם מה שמשודר בממיר עובר למחשב ובחזרה לטלוויזיה עכשיו אני משתמש בתוכנה windvr ועכשיו כשאני עוצר תוכנית או מקליט תוכנית או כול דבר דרך המחשב אני רואה את זה בטלוויזיה
מה אתם אומרים על זה יש לך ראיונות לשיפור או בכלל
בתודה מראש
(טעיות איות תוקנו ע"י מרטין)
נחמד , דבר ראשון הייתי קונה מקלדת שיש בה את האותיות 'ע' ו-'כ' ,ronbaron כתב:שלום לכולם
כבר כמה זמן אני מחפש דרך לבנות htpc נחמד ולא יקר אחשב
עשיתי משהו נחמד
ככה חברתי את הממיר של hot למחשב אם קבל קול שמתחבר למחשב
וקבל ווידיו שיוצא גם הוא מהממיר ומתחבר לקבל מיוחד grabbeex + שמתחבר למחשב אל ידי usb אחשב את המחשב חברתי לטלוויזיה אל ידי שתי קבלים קול ווידיו וככה בעצם מה שמשודר בממיר עובר למחשב ובחזרה לטלוויזיה אחשב אני משתמש בתוכנה windvr ואחשב כשאני עוצר תוכנית או מקליט תוכנית או כול דבר דרך המחשב אני רואה את זה בטלוויזיה
מה אתם אומרים אל זה יש לך ראיונות לשיפור או בכלל
בתודה מראש...
דבר שני , אם המחשב מקליט חלק בלי בעיות , תתחבר לאינטרנט ותתחיל להקליט תוכניות בעזרת EPG....
בהצלחה.
אה לא כול כך אבנתי מה זאת אומרת ליתחבר לאינטרנט ולהקליט תוכניות באזרת epg איזה תוכנה צריך בשביל זה
אני רואה את הepg של הוט בטלוויזיה כאליו דרך הממיר
אני לא בטוח שהמחשב עצמו יכול לעביר ארוצים רק אם השלט או דרך הממיר אני יכול לעביר ארוצים
בתודה מראש וסליחה אל שגיאות הכתיב
אני לא בטוח שהמחשב עצמו יכול לעביר ארוצים רק אם השלט או דרך הממיר אני יכול לעביר ארוצים
בתודה מראש וסליחה אל שגיאות הכתיב
יש מדריכים ומאמרים שנכתבו , אתה מוזמן לחפש בפורום.ronbaron כתב:אה לא כול כך אבנתי מה זאת אומרת ליתחבר לאינטרנט ולהקליט תוכניות באזרת epg איזה תוכנה צריך בשביל זה
בתודה מראש וסליחה אל שגיאות הכתיב...
הכוונה שלי היא , שבעלות קטנה אתה יכול לקנות שלט ועינית אינפרא אדומה אשר אותה אתה שם מול הממיר והיא מעבירה ערוצים.
EPG דרך המחשב , הכוונה שאתה הופך את המחשב למשהו בסגנון TIVO או YES MAX , אתה תוכל לכוון את המחשב להקליט תוכניות דרך בחירתם מה EPG בשעות שאתה לא בבית או ישן או אפילו רואה ערוץ DVD בטילויזיה .
המחשב יעביר ערוץ בממיר אוט' דרך העינית IR....
תקרא קצת בפורום , יש פה הרבה מידע...