כיצד יודעים שה Nvidia Purevideo Decoder עובד ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני גם עם 6600...
אני אנסה אולי להפעיל את ה-TS דרך GRAPHEDIT ונראה אז מה קורה...
אני אנסה אולי להפעיל את ה-TS דרך GRAPHEDIT ונראה אז מה קורה...
עפר , האייקון הופיע לי כאשר "הכרחתי" את MPC להשתמש במקודד דרך ההגדרות שלה , ד"א אז ראו פיקסלים בסרטון H264 הדגמה שהורדתי מאתר... מוזר.oferlaor כתב:אני גם עם 6600...
אני אנסה אולי להפעיל את ה-TS דרך GRAPHEDIT ונראה אז מה קורה......
AVIVO נחשבת פחות טובה מ PUREVIDEO, ואין לה שום קשר ללכידת וידאו, למרות השם המטעה.The-Fox כתב:alophind - לא התכוונתי אליך ספציפית, פשוט ראיתי שיש כאן יותר מידי אי וודעות בעניין, אז חשבתי שיהיה מועיל לציין בדיוק.alophind כתב:א. מדובר על 6600GTThe-Fox כתב:לידיעת הימאים![]()
טכנולוגית ה PureVideo של nVidia נתמכת רק מסדרה 6XXX ומעלה.
יום טוב...
ב. האם AVIVO של ATI יותר טוב ???...
ב. לא יודע לא התעמקתי בזה, אני חושב שה AVIVO של ATI תומכת גם בכל מה שקשור ללכידת ווידאו (ועל כן השם AVIVO), כך שיש יתרון נוסף, אם כי לא חיוני להרבה אנשים.
מבחינת איכות ווידאו נטו, אני לא יודע....
תוכיחisraeli2k כתב:AVIVO נחשבת פחות טובה מ PUREVIDEO, ואין לה שום קשר ללכידת וידאו, למרות השם המטעה.The-Fox כתב:alophind - לא התכוונתי אליך ספציפית, פשוט ראיתי שיש כאן יותר מידי אי וודעות בעניין, אז חשבתי שיהיה מועיל לציין בדיוק.alophind כתב:א. מדובר על 6600GTThe-Fox כתב:לידיעת הימאים![]()
טכנולוגית ה PureVideo של nVidia נתמכת רק מסדרה 6XXX ומעלה.
יום טוב...
ב. האם AVIVO של ATI יותר טוב ???...
ב. לא יודע לא התעמקתי בזה, אני חושב שה AVIVO של ATI תומכת גם בכל מה שקשור ללכידת ווידאו (ועל כן השם AVIVO), כך שיש יתרון נוסף, אם כי לא חיוני להרבה אנשים.
מבחינת איכות ווידאו נטו, אני לא יודע.......
יש איזה מאמר , השוואה , משהו שעשו ???