כיצד יודעים שה Nvidia Purevideo Decoder עובד ?
פרמטתי מחשב (P4 2GHZ 512MB), התקנתי כרטיס 5200FX ואת הדרייברים.
התקנתי POWER DVD ואת ה Purevideo,
שמתי סרט ב 720P (החוף) X264 והוא קרטע
שמתי סרט 1020i ו(alexander) והוא ניגן חלק.
שניהם נוגנו על POWER DVD ללא שום מקודד מותקן במערכת (לא AC3 ולא AVCORE) - גם ככה הרמקולים לא מחוברים אז זה לא משנה לגבי הסאונד ...
א. למה הראשון קרטע ?
ב. מה המינימום שבמינימום שאני צריך להתקין כדי שהסרט ינגן חלק ?
כל ההתקנה היתה במטרה לבחון תוכנות HTPC שונות מכיוון שלא החלטתי מה כדאי שיהיה במחשב בסופו של דבר שיישב בסלון , MCE או XP עם front end כלשהו... (קשה קשה..)
בגדול , צריך רק נגן טוב ומשהו שיקטלג סרטים (גם DVD וגם DIVX) ואם יש אפשרות למידע על הסרט ותמונה (אולי דרך IMDB) זה יהיה הכי טוב. אבל בעיקרון הכי חשוב , למה הסרט לא ניגן חלק....
תודה.
התקנתי POWER DVD ואת ה Purevideo,
שמתי סרט ב 720P (החוף) X264 והוא קרטע
שמתי סרט 1020i ו(alexander) והוא ניגן חלק.
שניהם נוגנו על POWER DVD ללא שום מקודד מותקן במערכת (לא AC3 ולא AVCORE) - גם ככה הרמקולים לא מחוברים אז זה לא משנה לגבי הסאונד ...
א. למה הראשון קרטע ?
ב. מה המינימום שבמינימום שאני צריך להתקין כדי שהסרט ינגן חלק ?
כל ההתקנה היתה במטרה לבחון תוכנות HTPC שונות מכיוון שלא החלטתי מה כדאי שיהיה במחשב בסופו של דבר שיישב בסלון , MCE או XP עם front end כלשהו... (קשה קשה..)
בגדול , צריך רק נגן טוב ומשהו שיקטלג סרטים (גם DVD וגם DIVX) ואם יש אפשרות למידע על הסרט ותמונה (אולי דרך IMDB) זה יהיה הכי טוב. אבל בעיקרון הכי חשוב , למה הסרט לא ניגן חלק....
תודה.
לא קרה לי ,kalinium כתב:בגדול, כשה-PUREVIDEO עובד יש אייקון קטן צהוב מימין למטה. כפתור ימני עליו מביא אותך להגדרות של המקודד...
איך אני יודע שה FX5200 תומך בו או לא ? האם יש רשימת כרטיסי מסך שתומכים אפישהו?
הממ , במחשב השני יש לי 6600GT ושאני מנגן סרט HD (קובץ TS) אז גם לא מופיע לי האייקון למטה... כיצד אני צריך לבחור אותו ובאיזה תוכנה כדאי ? (ניסיתי MPC)
תודה.
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
יש תוכנה קטנה של מייקרוסופט שנקראית DECCHECK.exe. היא בודקת איזה DECODERS יש לך ל-MPEG2. ואתה יכול לקבוע מה יהיה ה-DEFAULT. במקרה שלך, NVIDIA (אחרי שבדקתי רבים, לדעתי הוא הכי טוב).
ה-MCE משתמש ב-DEFAULT של חלונות. כלומר, אם תחליט ש-NVIDIA הוא המועדף, ה-MCE ינגן איתו.
אם גם אז לא תראה את האייקון הקטן בצד, אולי הקודק לא מותקן טוב.
ה-MCE משתמש ב-DEFAULT של חלונות. כלומר, אם תחליט ש-NVIDIA הוא המועדף, ה-MCE ינגן איתו.
אם גם אז לא תראה את האייקון הקטן בצד, אולי הקודק לא מותקן טוב.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לדעתי 5200 לא תומךalophind כתב:לא קרה לי ,kalinium כתב:בגדול, כשה-PUREVIDEO עובד יש אייקון קטן צהוב מימין למטה. כפתור ימני עליו מביא אותך להגדרות של המקודד...
איך אני יודע שה FX5200 תומך בו או לא ? האם יש רשימת כרטיסי מסך שתומכים אפישהו?
הממ , במחשב השני יש לי 6600GT ושאני מנגן סרט HD (קובץ TS) אז גם לא מופיע לי האייקון למטה... כיצד אני צריך לבחור אותו ובאיזה תוכנה כדאי ? (ניסיתי MPC)
תודה....
MPC בא עם מקודדים פנימיים, תראה במאמר שכתבתי איך לבטל את בשימוש בהם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האייקון הנ"ל מופיע למיטב ידיעתי אך ורק בהפעלת DVD במדיה פלייר ולא בשום סיטואציה אחרת.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
שלילי...logankungfu כתב:האייקון הנ"ל מופיע למיטב ידיעתי אך ורק בהפעלת DVD במדיה פלייר ולא בשום סיטואציה אחרת....
האייקון מופיע בכל זמן שבו NVIDIA PureVideo Decoder פעיל ולא משנה באיזו תוכנה משתמשים. אם התוכנה משתמשת בו יהיה חיווי אם לא אז לא.
ה-DECODER פעיל כמובן רק בעת ניגון MPEG2 שזה DVD,TS, VOB וכד'