אני חוגג לממיר הוט ג'וק (מג'יק) hd שלי חודשיים - כנסו לברך !!...

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

כן חברים יקרים,מי היה מאמין... אני חוגג לממיר הוט ג'וק (מג'יק) hd שלי חודשיים של פעילות ענפה... (f)

ללא ספק הנאה רצופה... ממיר שכל כולו כיף... (f) כמה חיכנו לממיר הזה... מקליט ו-גם hd ... ואז הוא הגיע כרעם ביום בהיר... ומאז נשבתי בקסמיו ,גם מקליט ו-גם hd , האם אתם מאמינים ? (f)

הממיר ללא ספק עובד מעל המצופה... (f) ללא תקלה אחת... לא הייתי צריך אפילו לנתק אותו פעם אחת מהחשמל ... אה... והכי חשוב... (f) הממיר הכי יפה שראיתי ללא ספק... חדשני... אין.. מדהים ! (f)

בצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :roll: :roll: :roll:

ללא ספק סבל רצוף,ממיר שכל כולו ל-א כיף... :@ כמה חיכנו לממיר הזה... מקליט ו-גם hd ... ואז הוא הגיע כרעם ביום בהיר... ומאז... לא פעלו קסמיו.... :@ לא מקליט... ולא hd ... האם אתם מאמינים ? :@

הממיר ללא ספק לא עובד ... אין לו תקלה אחת... יש לו המון..... :@ לא הייתי צריך לנתק אותו פעם אחת מהחשמל בשעה האחרונה... כי לפני שעתיים ניתקתי... :@ בדרך כלל זה תופס איזה חצי יממה...

אה... והכי חשוב... הממיר הכי מכוער שראיתי ללא ספק... :@ לא חדשני... אין בו טיפת יופי... מדהים ...זה לא ! :@

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #2 

8O צרור ברכות (f) ,אני בטוח שבשנה הבאה הוא באמת יתפקד על תקן של ממיר מקליט HD
הוא יחגוג שנה ,יעמוד איתן על הרגליים ויפתר מהחיתול :lol:
היה פעם חבר אתר בשם puca שכתב בסגנון דומה 'האם magichd אתה פוקה?
http://www.hometheater.co.il/vt71722.%D ... 7%99%D7%A8
"puca
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך: puca
Apr 29, 2008
#41 נשלח: ב' 08/12/2008 14:20
לאחר כל הבירבורים האלה, לא מובן לי עדין . בשורה תחתונה , בעקבות הבאג הידוע בהוט ( שידרוג תכנת הממיר HD ) . בעבור זה שהמסך שחור לאחר זמן מסויים - מגיע הפיצוי/החז כספי מהוט . מה זה פילנטרופיה , . מה זה הוט היא " עמותה ללא רווח " - מכל"ר מה זה צריך ..... .
משרד התקשורת.... הממממונה במשרד זה ......
אין תגובה ..... ישנים....
חברים........ תגובות ................
מה אנחנו פריייייירים ..... "
|
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #3 

magichd כתב:כן חברים יקרים,מי היה מאמין... אני חוגג לממיר הוט ג'וק (מג'יק) hd שלי חודשיים של פעילות ענפה... (f)

ללא ספק הנאה רצופה... ממיר שכל כולו כיף... (f) כמה חיכנו לממיר הזה... מקליט ו-גם hd ... ואז הוא הגיע כרעם ביום בהיר... ומאז נשבתי בקסמיו ,גם מקליט ו-גם hd , האם אתם מאמינים ? (f)

הממיר ללא ספק עובד מעל המצופה... (f) ללא תקלה אחת... לא הייתי צריך אפילו לנתק אותו פעם אחת מהחשמל ... אה... והכי חשוב... (f) הממיר הכי יפה שראיתי ללא ספק... חדשני... אין.. מדהים ! (f)

בצחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :roll: :roll: :roll:

ללא ספק סבל רצוף,ממיר שכל כולו ל-א כיף... :@ כמה חיכנו לממיר הזה... מקליט ו-גם hd ... ואז הוא הגיע כרעם ביום בהיר... ומאז... לא פעלו קסמיו.... :@ לא מקליט... ולא hd ... האם אתם מאמינים ? :@

הממיר ללא ספק לא עובד ... אין לו תקלה אחת... יש לו המון..... :@ לא הייתי צריך לנתק אותו פעם אחת מהחשמל בשעה האחרונה... כי לפני שעתיים ניתקתי... :@ בדרך כלל זה תופס איזה חצי יממה...

אה... והכי חשוב... הממיר הכי מכוער שראיתי ללא ספק... :@ לא חדשני... אין בו טיפת יופי... מדהים ...זה לא ! :@
...
(Y)

Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

זורו44... לא ידידי... אבל שזה מגיע להוט כולנו באותה סירה... כולנו כאחד (Y)

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #5 

לא מבין למה אתם לא מחזירים את הממיר וזהו :?

Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

detailer,הסיבה פשוטה מאוד,אין לנו תחליף...

הוא סיימו לשווק את המג'יק הרגיל וגם לא מזמינים אותו,מה שאומר שאתה או כל אחד אחר בתור לקוח חדש יקקבל ממיר תקול,את המג'יק hd

אני מבטיח לך שאם היה מג'יק רגיל הייתי עוזב את הממיר הזה מזמן....

dts2
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

הוט מגיק HD

שליחה #7 

מדובר בממיר מהגרועים שבגרועים,נתקע כל דקה שניה,סרט אימה מבית היוצר של הוט,גרוע מזעזע ח*א++++

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”