צריך עזרה בבקשה הולך לקנות מחר D550 51' ומפחד מהשתקפויות!!!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
miko79 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

הבעיה שאני עובר לבית שקניתי רק בסוף ינואר, היום הייתי אצל הבעלים שגר שם והוא אומר לי שהייתה לו פלזמה והוא לא יכל לראות בגלל השתקפויות.
מצד מזרח צמוד לטלויזיה יש דלת זכוכית גדולה של המרפסת(עם אפשרות לתריסים) מול הטלויזיה יש חלון לכיוון דרום(גם עם תריסים) בעל הבית טוען שגם עם התריס סגור הייתה לו השתקפות של התריס.

מצד שני יש לו היום haier והוא חושב שזאת טלויזיה מעולה והיא תוצרת גרמניה ושכל הטלויזיות אותו הדבר.

מה לעשות???

תודה :)

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 724
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #2 

אל תקשיב לו ,הפלאזמות החדשות לא סובלות מהשתקפויות כל כך גרועות כמו הישנות וגם מדובר במסך מעולה אני קניתי אותו וראיתי אותו באור די חזק בחנות ולא ראיתי השתקפות ממש רצינית לעומת המסכים האחרים אני כולי ציפיה להביא אותו הביתה
ודרך אגב haier זה מסך סיני באיכות בינונית ומטה ,יש לי אותה ב 32 אינץ עם הרבה תקלות

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9459
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1144 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #3 

miko

תעשה קצת חיפוש בפורום על המסך הזה ותגלה שאכן זו המגרעה העיקרית שלו - הוא מאד רגיש להשתקפויות.

לגבי שאלות המשך - יש מספיק שרשורים בנושא הזה וספציפית על המסך הזה.

בהצלחה

acozz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 197
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

קח תראה פה תמונות של הפלזמה
http://www.flickr.com/photos/umeshdhingra
תדפדף שם בין הדפים
ממה שאני רואה הפלזמה משתקפת מכול דבר גם שהחדר חשוך
*לא אני צילמתי מצאתי את זה באיזה פורום בחול

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 647
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

אני גם מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל ,יש לי בסלון כרגע פלזמה סמסונג מדגםB ואצלי גם יש ,אין כול כך מה לעשות לגבי מסכי פלזמה, למרות שהחברות מדווחות על מנגנונים מיוחדים למניעת השתקפויות כמו שאמרו שיש אצלי גם ואני עם הפלזמה כבר שנה וחצי וזה מסך מצויין אני רואה סרטים ומשחק בPS3 בשעות היום כשהסלון שלי מואר,וזה לא כול כך נורא..שמעתי ביקורות מעולות על המסך הזה ואני חושב שאני ילך על זה שיהיה בהצלחה (Y)

עמישי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

גם אני שוקל לקנות אותה. אצלי בסלון יש עדיין crt, וההשתקפות שלה ושל הפלאזמה נראים לי מאד דומים. ואין לי שום בעייה עם ההשתקפות. אני מניח שמתרגלים לזה.

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 647
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

כןןן גם אני חושב שדי מתרגלים לזה אני צופה או משחק גיימינג רוב הזמן ביום, ולא בערב וזה לא מפריע לי בכלל

paper_wolf
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

קניתי את המסך - הוא אכן רגיש יחסית להשתקפויות, אבל אצלי אין שמש ישירה עליו, וגם האור בסלון הוא יחסית רך אז ככה שזה לא ממש משפיע
בכל מקרה - אני לפחות, כשאני רואה סרטים או סדרות אני אוהב קצת להחשיך את הסלון, ואז בכלל אין בעיה.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #9 

בתור בעלים של האח הקטן 490 ההשתקפויות ממש לא נוראיות כפי שאפשר לחשוב בהתחלה.
אומנם אם אני מחפש אותן אני יכול לראות, אבל בד"כ זה כל כך חלש שהעין והמוח פשוט מתעלמים מזה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”