ככה בדקתי המון רסיברים ימאהה אונקיו דנון ולבסוף החלטתי ללכת על פיוניר החלטה "עיוורת" כמו שאומרים
מעולם לא שמעתי אותם אבל מכיוון שקראתי קצת בפורום ובמיוחד ש9000ES (איציק) האיש היקר התחדש בו
החלטתי גם
רסיבר: LX85
אז התחלתי בפיוצר איתי ודור אנשים טובים שאוהבים לעזור עשו לי את הפיוניר LX73 במחיר מצוין
לאחר קריאה בפורום על הפיוניר LX85
חסכתי ושידרגתי ל LX 85
השידרוג נעשה מ אינגמה ישראל בחור מדהים אוהב מאוד לעזור שלח לי את הרסיבר עד הבית
במחיר מצחיק.!
פיוניר LX85 רסיבר ברמה מאוד גבוהה הצלילילם כל כך חדים ברורים תענוג ובסרטים מושלם..!
רסיבר אם המון כח.!
רמקולים: MONITOR AUDIO RX2
היה ברשותי רמקולים סטליטים של חברת קליפש RSX5
ורציתי מאוד לשדרג אותם שמעתי המון סוגים בין היתר B&W CM5 686 585
קליפש RF62 ועוד'
בחנות קרובה לבייתי שמעתי את המוניטור RX2 רמקולים ברמה מאוד גבוהה עשירים בצליל אם וופר 8אינץ
לדעתי רמקול מדפי מס 1 רמקול מדף אם באסים של רמקול ריצפתי וגם נורא יפה
הגעתי לחנות מתמחה סטריא עיני בכיכובם של יוסי ועוזי 2 חבר'ה תותחים
שם שידרגתי את הקליפש במוניטור אודיו סנטר קדמיים וזוג סראונד קליפש RS52
האמת לא רציתי לחכות שבוע נסעתי עד יבנה לסטריאו עייני ולקחתי את הרמקולים ברכבת מאוד כבדים
לא היה באותו זמן ברשותי רכב אז נאלצתי לסחוב אותם ברכבת
עוזי בעל סטריאו עיני אדם חביב מאוד אוהב לעזור עזר לי לקחת אותם עד הרכבת
הגעתי הבית חיברתי לא הייתי מרוצה עוזי ואני נהיינו חברים אדם אם לב זהב באמת אמר לי כדי שתפיק
את כל האיכות מהרמקולים ומהרסיבר צריך מקור איכותי היה לי DVD מאוד ישן מחובר בכבלי RCA ישנים
אז החלטתי לקנות DVD איכותי רציתי DVD של פיוניר מהסידרות הגבוהות ה 610 שעולה כ 850 שקל
אמרתי לעוזי אוקי אני אקנה DVD פה מהאזור שלי בצפון או ממך הוא אומר אל תוציא שקל אחפש בשבילך ב יד2
מה שלא כל אחד עושה וחיפש חיפש ומצא לי את ה DVD במציאה ב 300 שקל אחרי שדיבר אם הבן אדם והוריד אותו משמעותית
עוזי התותח עשה הכל כדי שאקבל את הרמקולים במחיר מצחיק מאוד
והתוצאה מושלםם:) כל כך נהנה מהאיכות פתאום הסאב שלי נישמע יותר ממושלם המוזיקה והסרטים ממש כיף
כל החנויות שהוזכרו הם חנויות שביקרתי בהם והם ברמה גבוהה אם אנשים מיוחדים ומחירי ריצפה
אני רוצה להודות מכל הלב לכל חברי האתר המדהימים שעוזרים
ואלו שעזרו לי המון 9000ES (איציק) EPONY יוסי הרי ולכל התומכים
תמונות בקרוב:)