ייתכן שזה מתאים לפורום אחר, מקסימום תעבירו...
מה שאני כן יודע שצריך:
1. מסך LED אם יכולות 3D אקטיבי/פסיבי.
2. משקפי תלת מימד.
3. סרטי בלוריי(לא ריפים) בתוספת נגן בלוריי תומך 3D
4. ריפים מלאים של בלו ריי בתוספת סטרימר תומך 3D.
מה שאני לא יודע ומעוניין לשאול:
1. המסכים החדשים עם חיבור רשת כגון הפיליפס 7606 וסמסונג סדרה 6 מסוגלים לנגן תכנים של 3D מהרשת?
2. האם יש גם ריפים MKV ב3D?
3. האם חייב נגן בלו ריי או סטרימר 3D (ע"ע סעיף 1)
4. הריפים המלאים מגיעים עם פורמטי הסאונד החדשים, זאת אומרת שלא ניתן לראותם בסטרימר שאינו תומך וברסיבר שאינו תומך?(אני יודע שזה קצת אופטופיק אבל בכל זאת מתקשר )
אודה למי שיענה ויפתור אותי מפלונטר ה3D כי זה בהחלט יעזור לי בבחירת המסך שאני מתכוון לרכוש.
שאלה לגבי 3D - מה חייבים כדי לצפות ב3D?
אני יכול להעיד על סמסונג מנסיון אישי לא יודע על הפיליפס.
סמסונג מסוגל לנגן דרך הסטרימר HALF SBS שזה 3D אבל לא באיכות מלאה מה שכן זה מאד נחמד וכן זה קובץ MKV . מה שכן הסמסונג תומך בDTS לעומת שאר המסכים שצריך בהם המרה וכן בשאר סוגי הסאונד. דרך אגב רק סמסונג וLG תומכות בסטרימר הפנימי שלהם בעברית שזה מוסיף המון אם אתה מוריד סרטים ומוריד כתוביות הוא מחבר אותם על הסרט באופן אוטומטי כמו סטרימר חיצוני.
אחד הדברים הכי טובים בסמסונג זה הפיצ'רים שלה ובזה אין לה תחרות ובטוח לא תתאכזב.... לגבי איכות התמונה לך תראה מה אתה יותר אוהב.
סמסונג מסוגל לנגן דרך הסטרימר HALF SBS שזה 3D אבל לא באיכות מלאה מה שכן זה מאד נחמד וכן זה קובץ MKV . מה שכן הסמסונג תומך בDTS לעומת שאר המסכים שצריך בהם המרה וכן בשאר סוגי הסאונד. דרך אגב רק סמסונג וLG תומכות בסטרימר הפנימי שלהם בעברית שזה מוסיף המון אם אתה מוריד סרטים ומוריד כתוביות הוא מחבר אותם על הסרט באופן אוטומטי כמו סטרימר חיצוני.
אחד הדברים הכי טובים בסמסונג זה הפיצ'רים שלה ובזה אין לה תחרות ובטוח לא תתאכזב.... לגבי איכות התמונה לך תראה מה אתה יותר אוהב.