האם ניתן להתקין ממיר MAGIC HD של HOT על טלוויזיה LCD ללא HDMI ?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
איך קבעת את זה?yaniv88 כתב:אפשרי,אבל אתה לא תראה באיכות hd,אז עדיף לך לקחת את הממיר המקליט הרגיל,שכרגע בהרבה יותר טוב...
DVI וקומפוננט יכולים להעביר תוכן HD גם.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לממיר של הוט יש יציאת קומפוננט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נכון להיום, לא נתקלתי בערוץ של הוט, כולל ערוצי ה-HD, שלא עובד בקומפוננט וב-HD. ככה זה מחובר אצלי בחדר השינה (כניסת ה-HDMI שלה שרופה ואני משתמש בקומפוננט במקומה).
- PeterBeany
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כניסת קומפוננט זה לא כמו HD !! קומפוננט איכות תמונה לא כמו HD
נתן לחבר דרך כניסת קומפוננט עם 2 כבלים של RCA ..
1 של תמונה ובשני של הקול
ונתן לחבר גם בלי לראות איכות של HD
1 של תמונה ובשני של הקול
ונתן לחבר גם בלי לראות איכות של HD
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
PeterBeany כתב:כניסת קומפוננט זה לא כמו HD !! קומפוננט איכות תמונה לא כמו HD
1 של תמונה ובשני של הקול
ונתן לחבר גם בלי לראות איכות של HD...
בשביל לנסות לעשות לך קצת סדר בבאלגן נתחיל מזה שקומפוננט מסוגל להעביר עד 720p.PeterBeany כתב:כניסת קומפוננט זה לא כמו HD !! קומפוננט איכות תמונה לא כמו HD
1 של תמונה ובשני של הקול
ונתן לחבר גם בלי לראות איכות של HD...
720p נחשב לhd לכל דבר ועניין. נכון אבל שתמיד יהיה עדיף חיבור hdmi שגם מעביר רזולוציה גבוהה
יותר וגם מעביר סאונד בניגוד לקומפוננט שאינו מעביר סאונד.
אתה כנראה התכוונת לחיבור קומפוזיט שנחשב לנחות ביותר ואכן לא מעביר hd.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

PeterBeany, ברוך הבא לפורום, אבל מה שכתבת לא ממש מדוייק. כפי שכתבו קודמיי, קומפוננט בהחלט יכול להוציא איכות תמונה זהה ל-HDMI ב-HD.
בכל מקרה, עקב הקפצת שרשור ישן זה, רק להבהרה עקב נסיון אישי עם כל הדגמים:
ממירי ה-HD הלא מקליטים הישנים (אלה שכתוב עליהם Thomson) מוציאים איכות תמונה נפלאה בקומפוננט, כולל HD, והם בהחלט אופצייה נהדרת לטלוויזיות ללא כניסת HDMI (למשל, טלוויזיה ישנה יותר בחדר השינה).
ממירי המג'יק HD, מקליטים ולא מקליטים (אלה שכתוב עליהם Technicolor) לא מוציאים כלל HD בקומפוננט, ולכן עדיף לחבר אותם לטלוויזיה מודרנית יותר ב-HDMI.
ממירי ה-HD הלא מקליטים הישנים (אלה שכתוב עליהם Thomson) מוציאים איכות תמונה נפלאה בקומפוננט, כולל HD, והם בהחלט אופצייה נהדרת לטלוויזיות ללא כניסת HDMI (למשל, טלוויזיה ישנה יותר בחדר השינה).
ממירי המג'יק HD, מקליטים ולא מקליטים (אלה שכתוב עליהם Technicolor) לא מוציאים כלל HD בקומפוננט, ולכן עדיף לחבר אותם לטלוויזיה מודרנית יותר ב-HDMI.
·איזה באסה בדיוק בניתי על COMPONENT כי נשרף לי HDMI , יש אפשרות דרך HDMI -VGA לקבל 1080P דרך VGA ?pixies כתב:PeterBeany, ברוך הבא לפורום, אבל מה שכתבת לא ממש מדוייק. כפי שכתבו קודמיי, קומפוננט בהחלט יכול להוציא איכות תמונה זהה ל-HDMI ב-HD.
ממירי המג'יק HD, מקליטים ולא מקליטים (אלה שכתוב עליהם Technicolor) לא מוציאים כלל HD בקומפוננט, ולכן עדיף לחבר אותם לטלוויזיה מודרנית יותר ב-HDMI....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אפשר לנסות, אם כי הייתי שוקל גם לנסות לקבל מהוט ממיר של Thomson (חסרון - לא מקליט). אני משוכנע שיש להם עדיין במלאי כאלה.
חוץ מזה, ה-HDMI כנראה נשרף לך בגלל הממיר של הוט. חפש כאן שרשורים בנושא. לא באופן אוטומטי, וצריך להתעקש, אבל ניתן לקבל מהוט פיצוי על תיקון כניסת HDMI שנשרפה בטלוויזיה.
חוץ מזה, ה-HDMI כנראה נשרף לך בגלל הממיר של הוט. חפש כאן שרשורים בנושא. לא באופן אוטומטי, וצריך להתעקש, אבל ניתן לקבל מהוט פיצוי על תיקון כניסת HDMI שנשרפה בטלוויזיה.
·את האמת אין לי כבל קומפוננט ובימים האלה הבנתי שקשה להשיג אותו כי כבר לא מוכרים אותו , אתה אומר שווה לנסות להשיג אחד כי הטלוויזיה תומכת דרך COMPONENT ב- 1080P , רק הבעיה שהממיר לא תומך וזה לא מצוין במפרט של הממיר :pixies כתב:אפשר לנסות, אם כי הייתי שוקל גם לנסות לקבל מהוט ממיר של Thomson (חסרון - לא מקליט). אני משוכנע שיש להם עדיין במלאי כאלה.
חוץ מזה, ה-HDMI כנראה נשרף לך בגלל הממיר של הוט. חפש כאן שרשורים בנושא. לא באופן אוטומטי, וצריך להתעקש, אבל ניתן לקבל מהוט פיצוי על תיקון כניסת HDMI שנשרפה בטלוויזיה....
http://www.svstelekom.com.tr/urundosyal ... dci804.pdf
יש לי ממיר מ HDMI ל-VGA , הבעיה שכנראה הטלוויזיה לא תומכת( model: lg ld650 ) בFULL HD מכניסת VGA , במפרט של הטלווזייה רשום :
Just Scan HDMI(1080i/1080p/720p) Component(1080i/1080p/720p) RF(1080i/720p)
1080P Source Input HDMI (60/30/24p) Component (60/30/24p) RGB (WXGA)
זה מה שמפחיד אותי RGX WXGA , מזה WXGA זה אומר יחס 15:9 וזה אומר שיציאת D-SUB 15 שזה VGA לא תומך ב1080P ?
מה דעתך VGA תומך 1080P או לפי הממצאים לא תומך ?
מפרט TV : http://www.lg.com/ca_en/tvs/lg-47LD650-lcd-tv
- לגבי הוט , היה לי ממיר מקליט רגיל מחובר עם בננה , גם עם החיבור הזה זה יכול לשרוף יציאת HDMI בטלוויזיה ? ( כי החשמל העודף עובר דרך היציאת בננה לטלוויזיה ושורף את הכרטיס ? ) או שעוד אפשרות שכבל RF מחובר לטלוויזיה ושרף את הכרטיס HDMI של הטלוויזיה ?
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

WXGA זה 1366 על 768, וזוהי רזולוציית 16:9 לכל דבר, אך את זה הממיר לא יודע להוציא.
אני הייתי מנסה להגדיר את הממיר על 720P ולראות אם בכל זאת עובד.
אם לא, אז אין לך ברירה אלא להשיג ממיר טומסון או לתקן ולדרוש מהוט החזר על התיקון (צריך להגיש להם חשבונית תיקון).
אני הייתי מנסה להגדיר את הממיר על 720P ולראות אם בכל זאת עובד.
אם לא, אז אין לך ברירה אלא להשיג ממיר טומסון או לתקן ולדרוש מהוט החזר על התיקון (צריך להגיש להם חשבונית תיקון).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תיקון: אם הממיר של הוט מעולם לא חובר לטלוויזיה ב-HDMI, אז כנראה שאין לך קייס מולם.