כרגע אני משלם 240 שח אם אני לא טועה לHOT על:
ממיר HD אחד
ממיר ללא VOD אחד
2 ממירים רגילים עם VOD
3 חבילות או משהו כזה למרות שהערוצים היחידיים שנצפים הם 24,22,10,11,ערוצי הספורט, קומדי סנטרל ולפעמים נדירות ערוצי הסרטים
לא מעוניין בטריפל ולעבור ליס זה בלאגן גם בגלל שהם יותר יקרים וגם בגלל דמי ההתקנה המעצבים למרות שהסטרימר שם קורץ..
כמה אתם משלמים ועל איזה חבילה.. אני מרגיש שדופקים אותי.. אני מעוניין להחליף את 2 הממירים הרגילים עם VOD לHD.. כמובן שללא תוספת תשלום יש פה סוכני HOT?
לקוח ותיק אם זה משנה משהו
אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו למקום הנכון.
אני משלם 189 ש"ח לשני ממירי HD ולחמש חבילות רגילות. לזה אני מוסיף את חבילת ה HD (לא חייב) ב 39 ש"ח.
לדעתי זה המחיר הכי זול שהם יכולים לתת אם אתה מנוי רק לטלוויזיה.
shoko1234 כתב:כרגע אני משלם 240 שח אם אני לא טועה לHOT על:
ממיר HD אחד
ממיר ללא VOD אחד
2 ממירים רגילים עם VOD
3 חבילות או משהו כזה למרות שהערוצים היחידיים שנצפים הם 24,22,10,11,ערוצי הספורט, קומדי סנטרל ולפעמים נדירות ערוצי הסרטים
לא מעוניין בטריפל ולעבור ליס זה בלאגן גם בגלל שהם יותר יקרים וגם בגלל דמי ההתקנה המעצבים למרות שהסטרימר שם קורץ..
כמה אתם משלמים ועל איזה חבילה.. אני מרגיש שדופקים אותי.. אני מעוניין להחליף את 2 הממירים הרגילים עם VOD לHD.. כמובן שללא תוספת תשלום יש פה סוכני HOT?
לקוח ותיק אם זה משנה משהו
אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו למקום הנכון.
...
אפשר להוריד עוד קצת... במחיר כזה אתה יכול לקבל גם טלוויזיה עם 6 חבילות וגם אינטרנט במהירות של 12 מגה.
נערך לאחרונה על ידי nerya40 ב 28/12/2011 21:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא מעוניין, תודה.
BIGDRAGON איך הגעת למחיר הזה?
אני מעוניין בחבילה כמו שלך אם אפשרות לוותר על חבילה אחת או שניים ולהוסיף ממיר HD אחד (3 סהכ)ועוד ממיר רגיל(עם/בלי VOD מה שיותר זול)
אני מעוניין בשני ממירים HD ללא עלות.. אפשרי? אני לא צריך/רוצה אינטרנט של HOT
...
הדרך היחידה שלי להשיג את זה הייתה לאיים בהתנתקות, בסוף קיבלתי גם החלפות ממיר, גם יותר חבילות, גם יותר זול וגם אינטרנט.... (ובסה"כ רציתי להחליף ממיר רגיל תקול בממיר HD אבל בשירות לקוחות רצו רק בתשלום נוסף.....)
nerya40 כתב:אפשר להוריד עוד קצת... במחיר כזה אתה יכול לקבל גם טלוויזיה עם 6 חבילות וגם אינטרנט במהירות של 12 מגה.
...
ואללה, חידשת לי.
אתה בטוח? 189?
...
לא התכוונתי למחיר שלך. אני מתכוון לפתוח הנושא. הוא משלם 240 שקל. וב- 250 שקל יש מבצע שימור של טלוויזיה עם 6 חבילות + אינטרנט במהירות 12 מגה.
ולפותח הנושא:
אתה יכול להשיג ממיר HD ללא עלות דרך שימור לקוחות. בתנאי שלא מימשת את המבצע הזה.
...
אני מעוניין בשני ממירים HD ללא עלות.. אפשרי? אני לא צריך/רוצה אינטרנט של HOT
...
בגלל שאפשר להעניק רק ממיר HD אחד ללא עלות. אתה יכול לדרוש שיחליפו לך את הממירים ל Magic HD ללא עלות ו- HD ללא עלות וכך יהיה לך בסופו של דבר 2 ממירי HD ללא עלות.
תנסה לאיים בהתנתקות ותראה איך הכל זורם...
התכונית שהשגתי השבוע:
ממיר HD +ממיר VOD רגיל.
חבילות:כל חבילות הערוצים ,ללא אגו וספורט 1 ו-2.
ערוץ רוסי-רלוונטי בשביל שעלות בעיקרון 18 שקל וכאן הוא נכנס בתוך החבילה.
כל ערוצי HD כולל ספורט5 HD.
אינטרנט 12 מגה.
ללא התחייבות.
3 חודשים ראשונים-VOD בחינם.
את התוכנית קיבלתי כלקוח ותיק(לא היה לי YES).
מחיר =255 שקל.