איך לגרום לרשת לעבוד תמיד, או להעיר את המחשב מרחוק?
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
שלום רב,
ברשותי מחשב נייח הנמצא בחדר שלי, ומחשב HTPC הנמצא בסלון
יש ברשותי ראוטר של אדמיקס, ולכל אחד מהמחשבים יש כרטיס רשת בחיבור USB ברשת N
שני המחשבים פועלים על WIN7, ושניהם משותפים באמצעות "HOMEGROUP" "קבוצה ביתית" מה שנקרא.
ששניהם פועלים, יש לי גישה מהמחשב בחדר שלי, לכל תכני הHTPC ואני מצליח להזרים את הסרטים בצורה טובה מאוד...
הבעיה היחידה היא, שהמחשב בסלון נכנס למצב שינה, ואז הקבוצה הביתית לא עובדת, לכן אני צריך ללכת לסלון, ללחוץ על כפתור כלשהו כדי "להעיר" את המערכת, ורק אז הרשת עובדת..
לדעתי ישנם הגדרות שיאפשרו את המשך השיתוף אפילו במצב סליפ, או לחלופין הגדרות שיאפשרו לי "להעיר" את המחשב בסלון, דרך המחשב בחדר שלי.
תודה מראש על העזרה.
ברשותי מחשב נייח הנמצא בחדר שלי, ומחשב HTPC הנמצא בסלון
יש ברשותי ראוטר של אדמיקס, ולכל אחד מהמחשבים יש כרטיס רשת בחיבור USB ברשת N
שני המחשבים פועלים על WIN7, ושניהם משותפים באמצעות "HOMEGROUP" "קבוצה ביתית" מה שנקרא.
ששניהם פועלים, יש לי גישה מהמחשב בחדר שלי, לכל תכני הHTPC ואני מצליח להזרים את הסרטים בצורה טובה מאוד...
הבעיה היחידה היא, שהמחשב בסלון נכנס למצב שינה, ואז הקבוצה הביתית לא עובדת, לכן אני צריך ללכת לסלון, ללחוץ על כפתור כלשהו כדי "להעיר" את המערכת, ורק אז הרשת עובדת..
לדעתי ישנם הגדרות שיאפשרו את המשך השיתוף אפילו במצב סליפ, או לחלופין הגדרות שיאפשרו לי "להעיר" את המחשב בסלון, דרך המחשב בחדר שלי.
תודה מראש על העזרה.
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3478#sp
זה הלוח אם (אם זה קשור)
ונשמע מעניין WOL, זה אומר שבלחיצת כפתור אני אוכל להעיר את המחשב בסלון? מעולה לא?
וכמובן שלהשאיר את המחשב למטה תמיד עובד זה האופציה הכי פחות נוחה והאחרונה, למה להשאיר משהו דולק תמיד אם אפשר לחסוך את זה ממנו באמצעות פיתרון אחר?
זה הלוח אם (אם זה קשור)
ונשמע מעניין WOL, זה אומר שבלחיצת כפתור אני אוכל להעיר את המחשב בסלון? מעולה לא?
וכמובן שלהשאיר את המחשב למטה תמיד עובד זה האופציה הכי פחות נוחה והאחרונה, למה להשאיר משהו דולק תמיד אם אפשר לחסוך את זה ממנו באמצעות פיתרון אחר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה יעבוד רק אם תחבר את המחשב קווית לראוטר ולא אלחוטית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"