הקמת Mini HTPC לצרכי Hulu בלבד
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
שלום לכולם.
יש לי 3 סטרימרים בבית (בסלון אני עובד עם בוקסי בוקס) שבאו אחרי HTPC שמת.
לפני כשבועיים התחלתי לעבוד עם VPN על הלפטופ (שמחובר לטלוויזיה בחיבור VGA) ועם ה-Hulu Desktop.
אני די מרוצה מהאיכות ומהתוכן.
מתפנה לי מחשב מבוסס ATOM (שגם עליו התקנתי Hulu Desktop וזה עובד) ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (במקביל לבוקסי) לצרכי צפיה ב-HULU בלבד.
כרגע מותקן על המחשב חלונות 7 (כזכור מדובר על מעבד ATOM D425 עם 2 גיגה זיכרון).
אני עומד להתקין אותו מחדש בגלל החלפת דיסק קשיח.
על איזו מערכת הפעלה ללכת?
להמשיך עם חלונות 7?
לחזור ל-XP?
או אולי ללכת בכלל על אובונטו? (הבנתי שיש גרסה של HULU Desktop לאובונטו ואין בעיה להגדיר עליו VPN).
מה דעתכם?
יש לי 3 סטרימרים בבית (בסלון אני עובד עם בוקסי בוקס) שבאו אחרי HTPC שמת.
לפני כשבועיים התחלתי לעבוד עם VPN על הלפטופ (שמחובר לטלוויזיה בחיבור VGA) ועם ה-Hulu Desktop.
אני די מרוצה מהאיכות ומהתוכן.
מתפנה לי מחשב מבוסס ATOM (שגם עליו התקנתי Hulu Desktop וזה עובד) ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (במקביל לבוקסי) לצרכי צפיה ב-HULU בלבד.
כרגע מותקן על המחשב חלונות 7 (כזכור מדובר על מעבד ATOM D425 עם 2 גיגה זיכרון).
אני עומד להתקין אותו מחדש בגלל החלפת דיסק קשיח.
על איזו מערכת הפעלה ללכת?
להמשיך עם חלונות 7?
לחזור ל-XP?
או אולי ללכת בכלל על אובונטו? (הבנתי שיש גרסה של HULU Desktop לאובונטו ואין בעיה להגדיר עליו VPN).
מה דעתכם?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי - 7.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

HULU זה אתר אמריקאי שמאפשר צפיה (חוקית) בסדרות עם פרסומות.iziko כתב:סתם תהיה כי די עזבתי קצת את התחום ובכלל את ה - HTPC מה זה HULU?
בנוסף אנא עדכן מה עשיתי ואם אפשר תמונות. אני שוקל לבנות אחד לסלון של ההורים לאבי ע"מ שיוכל לשחק בסימולטור טיסנים שלו....
הוא פתוח אך ורק לציבור האמריקאי , אבל עם |VPN ניתן לגלוש אליו ללא בעיה.
בנוסף לגלישה דרך האתר ניתן להוריד תוכנה בשם Hulu Desktop (שעובדת מעולה בייחוד עם מקלדת) שמציגה למשתמש ממשק נוח ויפה.
ממליץ להתקין הפצה שהותאמה לנטבוקים כגון JoliCloud המבוססת על ubuntu 10.04 (היציבה ביותר),
כמו כן הjolicloud כבר מגיע עם hulu desktop מותקנת ואת כל הקודקים שצריך , הכל עובד out of the box עם ממשק מדהים שדומה ל IOS המבוסס על chromium .
http://www.jolicloud.com
כמו כן הjolicloud כבר מגיע עם hulu desktop מותקנת ואת כל הקודקים שצריך , הכל עובד out of the box עם ממשק מדהים שדומה ל IOS המבוסס על chromium .
http://www.jolicloud.com
-
amirchen
- חבר פעיל במיוחד

אתמול החלטתי לבדוק את המחשב עם HULU.
כרגע מותקן עליו חלונות 7 וניסיתי לעבוד עם JoliOS ע"י התקנה על החלונות.
הממשק של JoliOS נחמד אבל לא הצלחתי להפעיל עליו VPN (למרות שעבדתי לפי ההנחיות שיש באתר של IBVPN).
החלטתי לבדוק עם חלונות 7 :
בבדיקה עם אפליקציית HULU ומקלדת אלחיוטית זה עובד טוב (יחסית למחשב החלש). מדי פעם יש עצירות קטנות בוידאו (משהו כמו עצירה של שניה כל כמה דקות) ואני לא יודע אם זה בגלל המחשב או Buffering. בבדיקה עם מחשב אחר נתקלתי באותה תופעה אז זו כנראה בעיה של רשת ולא של המחשב.
בדקתי גם עבודה עם האתר של HULU וגם שם זה עובד יפה.
בקרוב אני ארכיב את המחשב מחדש (הוצאת הכונן האופטי , החלפת דיסק קשיח ומציאת פיתרון לקירור של המעבד כי המאוורר שלו פשוט מרעיש) ואז אעלה תמונות.
שבת שלום לכולם ושנה אזרחית טובה
תודה לכל העונים
אמיר
כרגע מותקן עליו חלונות 7 וניסיתי לעבוד עם JoliOS ע"י התקנה על החלונות.
הממשק של JoliOS נחמד אבל לא הצלחתי להפעיל עליו VPN (למרות שעבדתי לפי ההנחיות שיש באתר של IBVPN).
החלטתי לבדוק עם חלונות 7 :
בבדיקה עם אפליקציית HULU ומקלדת אלחיוטית זה עובד טוב (יחסית למחשב החלש). מדי פעם יש עצירות קטנות בוידאו (משהו כמו עצירה של שניה כל כמה דקות) ואני לא יודע אם זה בגלל המחשב או Buffering. בבדיקה עם מחשב אחר נתקלתי באותה תופעה אז זו כנראה בעיה של רשת ולא של המחשב.
בדקתי גם עבודה עם האתר של HULU וגם שם זה עובד יפה.
בקרוב אני ארכיב את המחשב מחדש (הוצאת הכונן האופטי , החלפת דיסק קשיח ומציאת פיתרון לקירור של המעבד כי המאוורר שלו פשוט מרעיש) ואז אעלה תמונות.
שבת שלום לכולם ושנה אזרחית טובה
תודה לכל העונים
אמיר