ביטל המכס ישפיע עלינו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שטייניץ חתם היום. זה תקף החל מתחילת ינואר. דבר עם יושופס, אולי מגיע לך הפרש.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אלו שני דברים שונים:
1. הפטור של מוצרים עד 1200 ש"ח מתייחס לצרכן פרטי שמזמין מוצר ושולח אותו לארץ. הפטור יחול על מוצרים מסוימים - יש על זה מספר שרשורים בפורום
2. הפטור החדש מתיחס ליבואנים (לגבי מוצרים שנמכרים בארץ) - לא לצרכנים. כמובן שבתאוריה - כאשר יבוטל המכס על מוצרים מסוימים אז המחיר שלהם בארץ אמור לרדת אבל זה כבר תלוי ביבואן...
1. הפטור של מוצרים עד 1200 ש"ח מתייחס לצרכן פרטי שמזמין מוצר ושולח אותו לארץ. הפטור יחול על מוצרים מסוימים - יש על זה מספר שרשורים בפורום
2. הפטור החדש מתיחס ליבואנים (לגבי מוצרים שנמכרים בארץ) - לא לצרכנים. כמובן שבתאוריה - כאשר יבוטל המכס על מוצרים מסוימים אז המחיר שלהם בארץ אמור לרדת אבל זה כבר תלוי ביבואן...
לפי מה שזכור לי - מקרנים, גם לקולנוע ביתי, מסווגים בשנים האחרונות יחד עם מחשבים (כנראה משום שרוב המקרנים משמשים להצגת פרזנטציות) ולכן אין בכלל מכס עליהם, אלא רק מס קניה.guyezra כתב:אלו שני דברים שונים לחלוטין.
האמת שאותי מעניין אם ירד המכס על מקרנים או לא, ולא הצלחתי להבין את זה בשום מקום......
לדעתי שווה לבדוק באתר המכס.
1. הפטור, לפי המידע הקיים, הוא על מכס ולא מוגבל למוצרים מסויימים (אלא למחיר מסויים של החבילה שאתה מייבא אישית). אלא שעל חלק גדול מהמוצרים אין בכלל מכס...oris74 כתב:אלו שני דברים שונים:
2. הפטור החדש מתיחס ליבואנים (לגבי מוצרים שנמכרים בארץ) - לא לצרכנים. כמובן שבתאוריה - כאשר יבוטל המכס על מוצרים מסוימים אז המחיר שלהם בארץ אמור לרדת אבל זה כבר תלוי ביבואן......
2. לא מדוייק, מכיוון שאם אתה צרכן שבוחר בייבוא אישי במקום חנות מקומית אתה גם תהנה מהפחתת המכס.
השאלה שלי אפילו יותר פשוטה היות ואני פוזל לייבא כרגע טלויזיה. אני מהיום יכול לייבא טלויזיה ולשלם רק 16.5 אחוז מעמ? מישהו מצא את זה במחירון של אתר המכס? אני לא מצליח למצוא את זה למרות שאני יודע שזה שם, בכבר אני זוכר שראיתי טבלה עם מס כולל של 34 אחוז אם אני לא טועה.
מה לגבי כל המסביב לדוגמה ממיר שיטת שידור ומשקפי תלת מימד, כמה מיסים משלמים עליהם?
מה לגבי כל המסביב לדוגמה ממיר שיטת שידור ומשקפי תלת מימד, כמה מיסים משלמים עליהם?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש בכלל טלוויזיה שעולה פחות מ-1200 ש"ח?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"