יש לי נושא כאוב ורגיש שאני פשוט לא מצליח למצוא אליו תשובות
יש לי אלבומים רבים(לפחות 400) מסודרים לפי שמות ותאריכים המכילים תמונות + סרטונים
עד עכשיו השתמשתי כגיבוי בפיקאסה של גוגל, מי שמכיר יש תוכנה במחשב, שמכוונים אותה לתיקייה, היא מסדרת את כל האלבומים לפי סדר כרונולוגי ולאחר מכן ניתן לבצע UPLOAD לpicassa web .
בהעלאה לאתר ניתן לבחור בין גודל רגיל/לגודל מומלץ המספק תמיכה בהדפסה עד A4,לי זה הספיק והתחלתי להעלות את כל האלבומים (במקביל רכשתי 20 גיגה ב5$ לשנה בגוגל)
כשמסתכלים בפיקאסה ,אלבום שאותה העלתי לאתר מסומן בV.
לפני זמן מה פירמטתי את המחשב ומה שקרה זה שפיקאסה כבר לא מזהה את איזה אלבומים העלתי לאתר ואילו לא..
מסתבר שהייתי צריך להכנס לאיזו תקייה users\appdata\blabla ולגבות משם משהו...ממש מצחיק (הייתי בטוח שמתבצע אימות מול שם התיקייה/כמות וגודל הקבצים/קובץ picassa init שנמצא בכל תיקייה...)
בקיצור אני במצב שיש לי 50 אלבומים שלא העלתי ..אני במצב בו אם אני מעלה אלבום שכבר שם הוא מעלה אותו פעמיים......
אני לא מרגיש נוח עם התוכנה הזו בקטע הזה...הייתי רוצה משהו כמו dropbox שאני גורר את הקבצים נניח וזה מתנהג כמו תיקייה עם התכונות של כבר קיים (האם לדרוס/לדלג) ...
DROPBOX מאד יקר בנפחים הגדולים...
השאלה שלי אליכם...מה אתם עושים בקטע של גיבוי תמונות, אני מניח שאני לא היחיד שמסדר אלבומים בצורה מסודרת ורוצה לגבות אותם ברשת.....(במחיר סביר)
תודה