התפטרתי מ שסתום הביטחון\שובר ווקום של הבזארה
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 902
- נתן תודות: 122 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
- יצירת קשר:
בבזארה יש :cohosted vaccum breaker/seafty valve
מן רעיון מטופש לשלב בין השנים שאף פעם לא עובד.
היות ואני מדליק את המכונה מרחוק החלטתי לטפל בזה ולהתקין שובר ווקום נפרד ו שסתום בטחון נפרד
על הדוד הרכבתי מפצל נחושת ומתאמים להברגות של שני החלקים
השובר ווקום מסתכל למעלה ושסתום הביטחון מסתכל הצידה
עלות חלקים 200 שח
תודה ל זילבר על העזרה ברכישה
לפני ואחרי
היות ואני מדליק את המכונה מרחוק החלטתי לטפל בזה ולהתקין שובר ווקום נפרד ו שסתום בטחון נפרד
עלות חלקים 200 שח
לפני ואחרי
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
תתחיל בזה שתקרא את המאמר הזה:kobbi כתב:אני מקווה שאין לי בעיות...
כיצד הבעיות באות לידי ביטוי ?...
http://www.htcafe.co.il/p1.article02300 ... 7%95%D7%9D
לבזארה אין שובר וקום כזה אלה משהו משולב עם שסתום הביטחון אבל הקונספט דומה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תגיד תכננת שאם שסתום החירום יתפרץ זה יילך לצד שאין בו חשמל וכלום?
ככה זה נראה לפחות מלמעלה
ככה זה נראה לפחות מלמעלה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
דבוטאנט כתב:תגיד תכננת שאם שסתום החירום יתפרץ זה יילך לצד שאין בו חשמל וכלום?
ככה זה נראה לפחות מלמעלה...
אל דאגה החור ניקווז מסתכל למטה וימינה ממש לככון ההפוך של כל החשמל, החוטים בתמונה הם לא מתח גבוה ולא נמצאים בטווח ההשפרצה .
הבנתי תודה רבה.
יוסיסופר כתב:אצלך לא צריכה להיות בעיה, כיוון שאצלך במכונה יש גם שובר וואקום וגם פורק לחץ מופרדים לחלוטין.kobbi כתב:אני מקווה שאין לי בעיות...
כיצד הבעיות באות לידי ביטוי ?...
המכונה שלך היא לא כמו המכונה הנדונה....
המכונה שלי BZ40 בת 15 שנים, נראה לי שאני צריך להחליף את השסתום הנל, אשמח לקבל פרטים על החלקיםKerenfood כתב:בבזארה יש :cohosted vaccum breaker/seafty valve
עלות חלקים 200 שח
לפני ואחרי...
שקנית לצורך העניין, מאיזה דגמים ? ואיפה קנית ?
תודה.
-
Kerenfood
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
החלקים שהשתמשתי לא ממש התאימו ,
מבחינה פוקציונלית הכל כמעט אותו דבר,
מבחינת הברגות אני התאמתי אותם בעזרת מחברים שקניתי ב דרום תא
אם אתה מאזור המרכז אתה יכול למצוא חלקים אצל רוני מקפה רות
מבחינה פוקציונלית הכל כמעט אותו דבר,
מבחינת הברגות אני התאמתי אותם בעזרת מחברים שקניתי ב דרום תא
אם אתה מאזור המרכז אתה יכול למצוא חלקים אצל רוני מקפה רות
טוב, פירקתי את השסתום לגורמים,מלבד פין שובר הואקום שלא הצלחתי, הוא יושב אחריי פין מאוד עדין שלא רציתי להרוס, טבלתי במסיר אבנית את כל החלקים ניקיתי ייבשתי ,החלפתי או רינג והרכבתי בחזרה.
הדלקה ראשונה -ברז סטימר סגור הלחץ עולה במיכל ושובר הואקום עובד ,בהדלקה שנייה כבר לא עבד הייתי צריך סטימר פתוח לשחרר לחץ ראשוני.
שסתום הבטחון עובד טוב יותר אך עדיין נשמעת דליפת קיטור,אמנם עדינה והרבה פחות ממה שהיה לפניי הפירוק , אבל זה עדיין לא טוב,מה שקורה פה ,הלחץ בדוד עולה ל 1.4 באר לוקח לו לרדת ל 0.8 באר בערך 2.5 דקות ואז גוף החימום עובד כ 15 שניות לעלות את הלחץ ל 1.4 באר שוב,
כנראה שהשסתום "עשה את שלו",הקפיץ עייף. נראה לי בזבוז אנרגיה נוראי-צריכת חשמל גבוהה ,אני לא חושב שכך היה קודם שכל 2.5 דקות גוף החימום יכנס לפעולה.
אינדיקציה טובה תהייה להשוות עם מכונה תקינה אחרת,אז אם מישהוא פה יתזמן את הבזרה BZ40 שלו,זה יעזור לי מאוד ! אני אשמח.
לגביי החלפה -אני יכול לוותר על שובר הוואקום .ראיתי בכמה חנויות לייצור כלים פניאומטיים בדרום ת"א שסתומיי ביטחון דומים לשימוש בקומפרסורים הם ממש לא יקרים 50 עד 90 שח ,צריך למצוא את האחד שיתאים.
הדלקה ראשונה -ברז סטימר סגור הלחץ עולה במיכל ושובר הואקום עובד ,בהדלקה שנייה כבר לא עבד הייתי צריך סטימר פתוח לשחרר לחץ ראשוני.
שסתום הבטחון עובד טוב יותר אך עדיין נשמעת דליפת קיטור,אמנם עדינה והרבה פחות ממה שהיה לפניי הפירוק , אבל זה עדיין לא טוב,מה שקורה פה ,הלחץ בדוד עולה ל 1.4 באר לוקח לו לרדת ל 0.8 באר בערך 2.5 דקות ואז גוף החימום עובד כ 15 שניות לעלות את הלחץ ל 1.4 באר שוב,
כנראה שהשסתום "עשה את שלו",הקפיץ עייף. נראה לי בזבוז אנרגיה נוראי-צריכת חשמל גבוהה ,אני לא חושב שכך היה קודם שכל 2.5 דקות גוף החימום יכנס לפעולה.
אינדיקציה טובה תהייה להשוות עם מכונה תקינה אחרת,אז אם מישהוא פה יתזמן את הבזרה BZ40 שלו,זה יעזור לי מאוד ! אני אשמח.
לגביי החלפה -אני יכול לוותר על שובר הוואקום .ראיתי בכמה חנויות לייצור כלים פניאומטיים בדרום ת"א שסתומיי ביטחון דומים לשימוש בקומפרסורים הם ממש לא יקרים 50 עד 90 שח ,צריך למצוא את האחד שיתאים.