תדר השידור במכשירי DVD....
האם תדר השידור (50HZ או 60HZ) כאשר אני צופה בסרט DVD נקבע ע"י הדיסק עצמו או ע"י המכשיר?
יש לי מכשיר DVD של LG שלא משנה איזה סרט אני שם בו (NTSC או PAL) הוא מוציא אותו ב-576i50. האם כל המכשירים שנקנים בישראל הם כאלו? האם יש מכשירים שמוציאים גם PAL וגם NTSC?
יש לי מכשיר DVD של LG שלא משנה איזה סרט אני שם בו (NTSC או PAL) הוא מוציא אותו ב-576i50. האם כל המכשירים שנקנים בישראל הם כאלו? האם יש מכשירים שמוציאים גם PAL וגם NTSC?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תלוי במכשיר.
1. יש מכשירים שאוטומטית עוברים לפי סוג הסרט (PAL או NTSC).
2. יש מכשירים שנעולים באחד ספציפי
3. ויש כאלה שזה ניתן לשינוי ידנית (למשל OPPO, שנותן לך לבחור ידנית או אוטומטית).
מרבית המכשירים הם בקטגוריה 1. צריך לבדוק בתפריטים אם יש תפריט PAL / NTSC וגם כמובן לראות אם יש מפסק שמעביר מאחד לשני. כמובן שאם הוא מוציא תמיד 576i זה בהחלט לא מצב תקין עבורך!
1. יש מכשירים שאוטומטית עוברים לפי סוג הסרט (PAL או NTSC).
2. יש מכשירים שנעולים באחד ספציפי
3. ויש כאלה שזה ניתן לשינוי ידנית (למשל OPPO, שנותן לך לבחור ידנית או אוטומטית).
מרבית המכשירים הם בקטגוריה 1. צריך לבדוק בתפריטים אם יש תפריט PAL / NTSC וגם כמובן לראות אם יש מפסק שמעביר מאחד לשני. כמובן שאם הוא מוציא תמיד 576i זה בהחלט לא מצב תקין עבורך!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
oferlaor כתב:אין כזה דבר 480i/50.
זה 480i60 או 576i60...
התכוונת 480i60 או 576i50 או שאני טועה?
בקיצור בשביל המערכת שלי (iScan vp30+abt102, Nec 61xr4) האם הOPPO החדש (970) ייתן לי את הפתרון הטוב ביותר? (מה גם שיש לו יציאת HDMI שתומכת ב-480i/576i...)
אם אני ינגן בOPPO סרט PAL באיזה תדר הוא ישדר אותו? 50HZ tu 60HZ?