רעיון תיאורתי: הצגת תפריטים לריפים של בלו-ריי
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
שלום,
אני לא מספיק בקיא בנושא, וניסיתי לחקור הרבה תוכונות בעניין ללא תשובה.
אך האם אפשר להמיר דיסק בלו-ריי מפורמט BD-J לפורמט יותר קל, כמו HDMV או AVCHD?
הרעיון הוא אפשרות להציג את התפריט המלא בסטרימים או PS3 אשר מוגבלים לתפריטים מסוג HDMV.
תודה על העזרה.
אני לא מספיק בקיא בנושא, וניסיתי לחקור הרבה תוכונות בעניין ללא תשובה.
אך האם אפשר להמיר דיסק בלו-ריי מפורמט BD-J לפורמט יותר קל, כמו HDMV או AVCHD?
הרעיון הוא אפשרות להציג את התפריט המלא בסטרימים או PS3 אשר מוגבלים לתפריטים מסוג HDMV.
תודה על העזרה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
רעיון מעניין...
אפשר עם קצת מאמץ "לייצר" תפריטים "כמו" המקוריים.
הרי כל ITEM בתפריט הוא בעצם לינק לקובץ מסויים שיושב בספריה, או רשימת פרמטרים לנגן (PID AUDIO, PID SUBTITLES וכו'.)
לדעתי העניין די סטאנדרטי ומובנה.
צריך לחקות את פעולת התפריט ע"י איזה דף HTML כאשר כל ITEM בתפריט הוא לינק לקובץ על הדיסק או קריאה עם פרמטרים לנגן.
אח"כ אפשר לייצר PLUGIN... ממש STARTUP
הרי כל ITEM בתפריט הוא בעצם לינק לקובץ מסויים שיושב בספריה, או רשימת פרמטרים לנגן (PID AUDIO, PID SUBTITLES וכו'.)
לדעתי העניין די סטאנדרטי ומובנה.
צריך לחקות את פעולת התפריט ע"י איזה דף HTML כאשר כל ITEM בתפריט הוא לינק לקובץ על הדיסק או קריאה עם פרמטרים לנגן.
אח"כ אפשר לייצר PLUGIN... ממש STARTUP
דודי.
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

תודה זיו ודודי.
דודי,
הרעיון שלך הוא בעצם בניית התפריט באופן עצמי ע"י האלמנטים הקיימים. יש כמה תוכנות שעושות את זה.
השאלה אם העבודה הזאת שווה את הזמן והמאמץ...
אני חיפשתי משהו שעושה המרה בלבד וזהו.
תודה, שי
דודי,
הרעיון שלך הוא בעצם בניית התפריט באופן עצמי ע"י האלמנטים הקיימים. יש כמה תוכנות שעושות את זה.
השאלה אם העבודה הזאת שווה את הזמן והמאמץ...
אני חיפשתי משהו שעושה המרה בלבד וזהו.
תודה, שי
אה...
להציג תוכן גנוב, זה אין בעיה. אבל לייצר תפריט זה כבר לא חוקי...nadavgr כתב:אף אחת מתוכנות ה-HTPC לא עושה את זה כנראה בגלל בעיות חוקיות....
נראה לי פשוט עניין של הקצאת משאבים וזמן. כנראה פונקציה לא ממש מבוקשת.
דודי.
-
שי-כ
- חבר מביא חבר

יש תוכנות חוקיות שמאפשרות עריכת שינויים בדיסקים של בלו-ריי. חלקם של חברת ADOBE. חברה בסדר גודל כזה לא תתעסק עם פריצות לא חוקיות.nadavgr כתב:"לפרוץ" את מערכת התפריטים של הבלו ריי שיש בידיך על מנת לייצר תפריט - זה החלק הלא חוקי. בדיוק כמו שתוכנות ה-HTPC לא מסייעות לך בריפים של בלו ריי, כך הן גם לא יסייעו לך לעשות "ריפ" לתפריטים בבלו ריי....
מה הבעיה, אם רכשת דיסק, להתאים אותו למערכות שלך? מה לא חוקי פה? האם לעשות גיבוי לדיסק זה גם לא חוקי?