אחת התלונות הרבות של משתמשי האייפון הכבדים (אנשי עסקים, אנשי מכירות וכמובן רוכבי אופניים וטיילים) היא שאורך חיי הסוללה מאוד מוגבל. כאן באים לעזרה מוצרים כמו הנרתיק הזה שהוא גם סוללת גיבוי. מרטין סבג חי עם הנרתיק הזה כבר כמה שבועות טובים ומדווח.
שרשור תגובות: נרתיק סוללת גיבוי ל-iPhone4
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
למאמר: נרתיק סוללת גיבוי ל-iPhone4

אחת התלונות הרבות של משתמשי האייפון הכבדים (אנשי עסקים, אנשי מכירות וכמובן רוכבי אופניים וטיילים) היא שאורך חיי הסוללה מאוד מוגבל. כאן באים לעזרה מוצרים כמו הנרתיק הזה שהוא גם סוללת גיבוי. מרטין סבג חי עם הנרתיק הזה כבר כמה שבועות טובים ומדווח.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש לי סוללה דומה וזה מתנה הדבר הזה. 1900mAH זה יותר מהסוללה הפנימית של האייפון כך שזה צריך יותר מלהכפיל את זמן העבודה האפקטיבי עם המכשיר.
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
מרטין,
תודה על הסקירה העיניינית, אין ספק שמוצר כזה הוא הכרחי אבל האם לדעתך יש סיבה לשלם על "קופסא אפילו לא ממותגת" סכום של 279 שקל?
מוצר זהה לחלוטין עולה 20 דולר בDX, אני מבטיח לך שאם המחיר ב Gadgeteam היה באזור ה 130 שקל הייתי הולך וקונה אותו ולא מבצע קניה של שתי יחידות ב DX.
פשוט חבל שגם על מוצר כזה, שולי הרווח כל כך גדולים.
תודה על הסקירה העיניינית, אין ספק שמוצר כזה הוא הכרחי אבל האם לדעתך יש סיבה לשלם על "קופסא אפילו לא ממותגת" סכום של 279 שקל?
מוצר זהה לחלוטין עולה 20 דולר בDX, אני מבטיח לך שאם המחיר ב Gadgeteam היה באזור ה 130 שקל הייתי הולך וקונה אותו ולא מבצע קניה של שתי יחידות ב DX.
פשוט חבל שגם על מוצר כזה, שולי הרווח כל כך גדולים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Cable_Guy
איך לומר, יש סיני ויש סיני, ואז יש את DX... עברתי איתם סיוט עם מוצר אחד שרכשתי שאתה פשוט לא מאמין כמה הוא היה גרוע (שעון סלולרי).
לגבי המחיר, נברר את הנושא.
איך לומר, יש סיני ויש סיני, ואז יש את DX... עברתי איתם סיוט עם מוצר אחד שרכשתי שאתה פשוט לא מאמין כמה הוא היה גרוע (שעון סלולרי).
לגבי המחיר, נברר את הנושא.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
זה נראה משהו שווה ביותר אבל המחיר די הרס
פשוט עדיף לקנות את הבטריות הניידות האלה של האייפון ב50-70 ש"ח כמו שאני עשיתי במקום להשקיע כל כך הרבה כסף על מגן שמגדיל את האייפון בהרבה מה שגורם לתחושה לא נוחה כשאתה שם אותו בכיס.
פשוט עדיף לקנות את הבטריות הניידות האלה של האייפון ב50-70 ש"ח כמו שאני עשיתי במקום להשקיע כל כך הרבה כסף על מגן שמגדיל את האייפון בהרבה מה שגורם לתחושה לא נוחה כשאתה שם אותו בכיס.
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
עדכון, לפני שבוע הגיע המוצר (שבועיים מיום ההזמנה), המוצר שהוזמן ב DX זהה אחד לאחד עם המוצר שמרטין הציג כאן (אותה הקופסא בדיוק) ואכן מדובר במוצר איכותי עם רמת גימור יפה שעושה את העבודה ומאוד נוח לשימוש. בהחלט שווה 20 דולר וכמובן שמחיר 279 ש"ח פשוט מוגזם למוצר שכזה.Cable_Guy כתב:מרטין,
פשוט חבל שגם על מוצר כזה, שולי הרווח כל כך גדולים....
http://www.dealextreme.com/p/1900mah-re ... lack-45603