בזק עובדת עלינו
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
25 אג' זה תעריף של קו קל, לא? בקו רגיל תעריף הרבה, הרבה יותר נמוך
http://www.bezeq.co.il/Telephony/Conver ... llery.aspx
אף אחד לא עובד עלינו, הכל פורסם באתר
http://www.bezeq.co.il/Telephony/Conver ... llery.aspx
אף אחד לא עובד עלינו, הכל פורסם באתר
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אז שוב, כנראה יש לך תעריף של קו קל, שבו התשלום עבור הקו נמוך יותר, אך השיחות יקרות יותר. תשנה לקו רגיל, ואתה תקבל תעריפים בדיוק כמו בפרסומותoferab כתב:לא טענתי שהם לא מפרסמים את המחיר
רק כשבדקתי כמה אני משלם לשיחה, הופתעתי
לא הגיוני לשלם 15 אגורות לסלולר, ו 25 אגורות לבזק
לי עולה להתקשר מהסלולר לבזק, ולכל יעד אחר, 20 אגורות לדקה...
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אתה רוצה להגיד, שכשהזמנת את השירות לא הסבירו לך? כברירת מחדל בזק לא מציעה "קו קל", עד כמה שאני יודע, אז כברירת מחדל אתה דווקא כן הייתה אמור לקבל קו עם תעריפים רגילים...
הרי המטרה של "קו קל" להוזיל את התשלום עבור אחזקת קו, וזה מיועד לאנשים שלא מוציאים שיחות מהקו. כמוני לדוגמא
הרי המטרה של "קו קל" להוזיל את התשלום עבור אחזקת קו, וזה מיועד לאנשים שלא מוציאים שיחות מהקו. כמוני לדוגמא
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

ואם כבר עובדים עלינו, הייתי שואל שאלה אחרת:
נניח וזה תקין שבזק גובה דמי אחזקה, אבל למה מחיר של קו רגיל הוא 50 ש"ח בחודש, וקו קל 25 ש"ח? למה לא 25 ו-12.5 ש"ח? מאיפה בא המחיר של 50 ש"ח?
למה כבל USB הכי זול ב-zap עולה 25 ש"ח, וב-ebay עולה 0.99 דולר כולל משלוח? שזה פחות מ-4 ש"ח...
כנראה בארץ יש תורת המחירים אחרת...
נניח וזה תקין שבזק גובה דמי אחזקה, אבל למה מחיר של קו רגיל הוא 50 ש"ח בחודש, וקו קל 25 ש"ח? למה לא 25 ו-12.5 ש"ח? מאיפה בא המחיר של 50 ש"ח?
למה כבל USB הכי זול ב-zap עולה 25 ש"ח, וב-ebay עולה 0.99 דולר כולל משלוח? שזה פחות מ-4 ש"ח...
כנראה בארץ יש תורת המחירים אחרת...