מקרן חדש מבית פנסוניק ובתלת מימד - האם ההמתנה הארוכה למקרן השתלמה בסופו של דבר?

פעם הבאה נבקש מרן לא לכתוב את רשמיו....niko כתב:עופר,
ברשותך יש לי הערה קטנה, אני חושב שיש סקירות שצריך להקדים פרסומם כמו המקרן הזה, יש תחושה של מעט פספוס
בתזמון הסקירה כי כולם כבר קראו רשמים של רן(שזה מצויין כן....) אבל אלו מוצרים שהם ההארד כור של האתר הזה עם כל
הכבוד לסקירות של לכבלים, מעמד לאייפון וביקורות על סרטים סקירות כאלו יש מקום לקדם פירסום מהיר...

אתה לחלוטין צודק , אם תלת ממד לא מעניין אותך , לא תראה שום שיפור משמעותי . במידה ואתה מעוניין לשפר את הדו ממד , אז בהחלט אתה יכול לשקול לשדרג לסוני או לאפסוןmolvy כתב:תודה ל ride על סקירה מאוד מעניינת ואינפורמטיבית.
לפני כשנה וחצי רכשתי את ה 4000 של פנסוניק ואני חושב על שדרוג אבל לאחר שקראתי את הסקירה לא נראה לי שיש הבדלים משמעותיים בין המקרנים כאשר מדובר בדו מימד. אני לא חושב שנושא התלת מימד מדבר אלי ואני לא הולך לפחות לא בשלב זה להצטייד במדיה המקרינה תלת מימד.
ממש חיכיתי לביקורת על ה 7000 כדי להחליט באם לשדרג או לא.
שוב תודה על סקירה מאוד מאוד יעילה מקצועית ומעניינת...

הביקורת על המחיר היתה ספציפית למחיר "מבצע סוף השנה" שפורסם בסוף המאמר לגבי המקרן של פנסוניק....ride כתב:Cable_Guy,
לגבי תמחור, לפחות לגבי האפסון, היבואן באמת יצא מכליו השנה והתמחור לדעתי הוא יותר מהוגן, וההפרש הקטן מהמחיר בחו"ל (ואני אומר את זה בתור חובב יבוא אישי מושבע) לא שווה את ההתעסקות במידה ותאלץ להשתמש באחריות.....