[אוחד] גרסה חדשה BOXEE עבור מחשבים אישיים, ויש גם בעיות...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בשעה טובה!

"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אכן טיפה מאוחר מידי.
בכל מקרה שווה בדיקה !
בכל מקרה שווה בדיקה !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מבדיקה ראשונית - מצאתי באג די רציני בגירסה החדשה:
תכנים שהם ביחס 16:9 מלא (למשל, פרקי סדרות בקבצי MKV) לא מתנגנים ביחס הנכון ויש פסים שחורים בצדדים. ניסיתי לשחק עם מצבי הזום שיש שם ועם כל ההגדרות ולא הצלחתי להגיע למצב של ניגון רגיל על כל המסך.
ברגע שחזרתי לגירסה קודמת של בוקסי מאוקטובר 2010 הכל הסתדר וכל קבצי ה-MKV שהם 16:9 מתנגנים כהלכה.
יש פה עוד מישהו שגם נתקל בזה?
תכנים שהם ביחס 16:9 מלא (למשל, פרקי סדרות בקבצי MKV) לא מתנגנים ביחס הנכון ויש פסים שחורים בצדדים. ניסיתי לשחק עם מצבי הזום שיש שם ועם כל ההגדרות ולא הצלחתי להגיע למצב של ניגון רגיל על כל המסך.
ברגע שחזרתי לגירסה קודמת של בוקסי מאוקטובר 2010 הכל הסתדר וכל קבצי ה-MKV שהם 16:9 מתנגנים כהלכה.
יש פה עוד מישהו שגם נתקל בזה?
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הלוואי והפסים היו הבאג.
התקנתי על המחשב של הבת שלי. נדרשה התקנה של DirectX אחרת התוכנה לא עבדה. אחרי ההתקנה היא עולה אבל אין טקסט בכלל. כאילו הצבע של הטקסט ושל הרקע אותו צבע. לא ניתן לעבוד איתה בכלל.
ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש 3 פעמים לא עזר.
עוד מישהו נתקל בזה.?
התקנתי על המחשב של הבת שלי. נדרשה התקנה של DirectX אחרת התוכנה לא עבדה. אחרי ההתקנה היא עולה אבל אין טקסט בכלל. כאילו הצבע של הטקסט ושל הרקע אותו צבע. לא ניתן לעבוד איתה בכלל.
ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש 3 פעמים לא עזר.
עוד מישהו נתקל בזה.?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

גם גירסה קודמת דורשת או יותר נכון מתקינה בעצמה DX. זה חשוב כדי שפענוח חומרה יעבוד.
אין לי מושג מה הבעייה אצלך. אולי דרייברים לא מעודכנים של כרטיס המסך? מה מפרט המחשב שלה?
אין לי מושג מה הבעייה אצלך. אולי דרייברים לא מעודכנים של כרטיס המסך? מה מפרט המחשב שלה?
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
יש בעיה יותר גדולה. זאת הגרסה האחרונה בהחלט ל-PC... הם הודיעו שהם נוטשים את הפרוייקט ומתמקדים ב-BOXEE BOX.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

טוב נו, כנראה חבל על הזמן של כולנו. נעבור ל-XBMC או נחזור למדיה פורטל.
[left]
Growing Past the PC
This 1.5 release will be the last version of Boxee for PC/Mac/Ubuntu. It will be available on Boxee.tv through the end of January.
We believe the future of TV will be driven by devices such as the Boxee Box, Connected TVs / Blu-Rays and 2nd screen devices such as tablets and phones. While there are still many users who have computers connected to their TVs, we believe this use case is likely to decline as users find better alternatives. People will continue to watch a lot of video on their computer, but it is more likely to be a laptop than a home-theater PC and probably through a browser rather than downloaded software.
To our computer users… to those who have come out to our NYC and SF meetups, talked with us at Engadget, GDGT, and Giz Gallery events, or enjoyed Austin BBQ with us during SxSW, or simply messaged with us on Facebook, Twitter, and our forums… thank you for all your support – we would not be where we are today without you. But we can’t stay here.
We are excited about the upcoming release of Boxee Live TV and our new product roadmap for 2012. If you are a current Boxee user on a computer we hope that you will enjoy 1.5 and maybe when you are ready to retire that good ol’ HTPC/Mac Mini you will decide to get a Boxee Box.
Sincerely,
Team Boxee[/left]
Growing Past the PC
This 1.5 release will be the last version of Boxee for PC/Mac/Ubuntu. It will be available on Boxee.tv through the end of January.
We believe the future of TV will be driven by devices such as the Boxee Box, Connected TVs / Blu-Rays and 2nd screen devices such as tablets and phones. While there are still many users who have computers connected to their TVs, we believe this use case is likely to decline as users find better alternatives. People will continue to watch a lot of video on their computer, but it is more likely to be a laptop than a home-theater PC and probably through a browser rather than downloaded software.
To our computer users… to those who have come out to our NYC and SF meetups, talked with us at Engadget, GDGT, and Giz Gallery events, or enjoyed Austin BBQ with us during SxSW, or simply messaged with us on Facebook, Twitter, and our forums… thank you for all your support – we would not be where we are today without you. But we can’t stay here.
We are excited about the upcoming release of Boxee Live TV and our new product roadmap for 2012. If you are a current Boxee user on a computer we hope that you will enjoy 1.5 and maybe when you are ready to retire that good ol’ HTPC/Mac Mini you will decide to get a Boxee Box.
Sincerely,
Team Boxee[/left]
כנראה שאני סתם לא בתמונה אבל בכל אופן :
לבת שלי יש טלויזיה בחדר ואני משתמש בלפטופ שלה בכדי להזרים.
עד כה עבדתי דרך הדפדפן של הוינדוס והפעלתי כל מיני תוכנות לניגון הסרטים.
ההודעה של פותח השרשור גרמה לי להוריד את התוכנה ולהתקינה ומאז השעה האחרונה אני מתעסק עם הנ"ל.
אי אפשר להוריד לי את החיוך מהפנים, זה עובד לי מצויין, קורא ישירות מה NAS אפילו 1080P דרך הרשת האלחוטית, אין קרטועים יש כתוביות, אני מאושר.
תודה רבה.
לבת שלי יש טלויזיה בחדר ואני משתמש בלפטופ שלה בכדי להזרים.
עד כה עבדתי דרך הדפדפן של הוינדוס והפעלתי כל מיני תוכנות לניגון הסרטים.
ההודעה של פותח השרשור גרמה לי להוריד את התוכנה ולהתקינה ומאז השעה האחרונה אני מתעסק עם הנ"ל.
אי אפשר להוריד לי את החיוך מהפנים, זה עובד לי מצויין, קורא ישירות מה NAS אפילו 1080P דרך הרשת האלחוטית, אין קרטועים יש כתוביות, אני מאושר.
תודה רבה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אחד היתרונות הגדולים שלה היה שהיא איפשרה ניגון קל מאוד של תכנים עם פסקול DTS-HD "מהקופסא", ועם Trickplay מצויין ומהיר בקבצי M2TS.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי הם יורים לעצמם ברגל כי הגירסה שלהם עבור PC ו-Mac היא מקדם מכירות ל-Boxee Box.BuSHari כתב:[left]
[/left]...
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הם צריכים להחליף את:
ב:We believe the future of TV will be driven by devices such as the Boxee Box...
את מי הם מנסים לסבן...We believe the future of our profits will be driven by devices such as the Boxee Box...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

Itsik_G 
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
זו כנראה בעיה מקומית אצלי במחשב (מעבד ATOM) , כי במחשב השני (לפטופ עם I3) זה עובד ללא בעיה.pixies כתב:גם גירסה קודמת דורשת או יותר נכון מתקינה בעצמה DX. זה חשוב כדי שפענוח חומרה יעבוד.
אין לי מושג מה הבעייה אצלך. אולי דרייברים לא מעודכנים של כרטיס המסך? מה מפרט המחשב שלה?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ATOM+ION ו-ATOM+ION2 עובדים מצויין עם בוקסי, מנסיון.