ניפוץ מיתוסים: השוואה בין חברות הכבלים בעולם לבין חברת הכבלים שלנו
תמיד אנו מתלוננים על רמת שירות ירודה, מחירים גבוהים וכל מיני דרכים בכדי לקחת כסף מאנשים וכמובן רק בישראל!
אז זהו שלא. תתפלאו. מבדיקה שעשיתי אני מגלה שלא רק חברת הכבלים החביבה שלנו עושקת אותנו, גם לא מעט חברות כבלים אחרות מספקות רמת שירות נמוכה, מחירים יקרים ותוספות מחיר על דברים שנראים לנו בישראל לא הגיוניים.
חברות הכבלים שהכנסתי להשוואה הן: Comcast, Cox, ו- upc לבין חברת הכבלים שלנו - HOT.
קצת מידע על החברות לפני שנתחיל:
Cox - חברת תקשורת המציעה שירותי טריפל בכבלים (טלוויזיה, אינטרנט וטלפון) השלישית בגודלה בארצות הברית ומשרתת יותר מ- 6.2 מיליון לקוחות. (מתוכם 3.5 מיליון לקוחות על שירותי האינטרנט).
Comcast - חברת הכבלים הגדולה ביותר בארצות הברית המציעה גם כן את שירותי הטריפל (טלוויזיה, אינטרנט וטלפון) ומשרתת יותר מ- 17.4 מיליון לקוחות באינטרנט בלבד!
upc - חברת הכבלים הגדולה ביותר באירופה המספקת את שירותי הטריפל (טלוויזיה, אינטרנט וטלפון) לכ- 10 מדינות שונות. לחברה יש מעל ל- 13.4 מיליון לקוחות.
HOT - חברת הכבלים היחידה בישראל המספקת את שירותי הטריפל (טלוויזיה, אינטרנט וטלפון) ולה 759 אלף לקוחות בשירותי האינטרנט.
נתחיל מרמת המחירים:
חברת Comcast מציעה שש חבילות אינטרנט:
1.5 מגה ב- 168 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
6 מגה ב- 200 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
15 מגה ב- 120 ש"ח בחודש תשתית + ספק. (מבצע ל- 6 חודשים בלבד)
25 מגה ב- 280 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
50 מגה ב- 468 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
100 מגה ב- 800 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
* לא מגלים לנו את הכוכביות הקטנות. אך מבירור שעשיתי מגלים שהיא מגבילה את הלקוחות שלה לשימוש של עד 250GB גלישה - ומי שעובר את זה נשלחת לו אזהרה ראשונה ואם הלקוח ממשיך לחרוג - מנתקים אותו מהאינטרנט למשך שנה שלמה. בנוסף בשנת 2008 החברה נתבעה על כך שחסמה והגבילה הורדות בטורנטים.
בנוסף לא מצויין בשום מקום באתר מהי מהירות ההעלאה.
חברת Cox מציעה ללקוחותיה חמש חבילות אינטרנט:
1 מגה הורדה ו- 256 קילו בית העלאה ב- 104 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
3 מגה הורדה ו- 384 קילו בית העלאה ב- 144 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
12 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה ב- 200 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
20 מגה הורדה ו- 2 מגה העלאה ב- 256 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
50 מגה הורדה ו- 5 מגה העלאה ב- 480 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
* כאן מגלים לנו את הכוכביות הקטנות והן: אתם צריכים לרכוש מודם DOCSIS 3 בעלות חד פעמית של 320 שקל או להשכיר אותו בעלות של 40 שקל בחודש.
עלות התקנה בסך 120 שקל ועלות החזרת ציוד היא 80 שקל.
חברת Upc מציעה ארבע חבילות אינטרנט:
20 מגה הורדה ו- 1.2 מגה העלאה ב- 125 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
25 מגה הורדה ו- 2.5 מגה העלאה ב- 175 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
50 מגה הורדה ו- 5 מגה העלאה ב- 225 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
100 מגה הורדה ו- 7 מגה העלאה ב- 275 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
* מציגה לנו מעט מהכוכביות: מודם אלחוטי בעלות של 250 שקל.
הגבלה אמיתית של עד 500 ג'יגה גלישה - מעבר לזה האינטרנט שלכם יחסם.
חברת HOT שלנו מציעה שש חבילות אינטרנט:
2.5 מגה הורדה ו- 250 קילו בית העלאה ב- 76 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
5 מגה הורדה ו- 500 קילו בית העלאה ב- 90 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
12 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה ב- 106 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
20 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה ב- 140 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
30 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה ב- 164 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
100 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה ב- 599 ש"ח בחודש תשתית בלבד.
* מציגה את התקנון באתר ואת הכוכביות באופן מלא וברור: הגבלת גלישה של עד 50GB אך בפועל לא מתבצעת ואין הגבלה. תשלום עבור התקנה 150 שקל. אין חיוב על המודם. בעת ניתוק, אסיפת הציוד היא ללא עלות ואין התחייבות.
** השוואה נעשתה באופן שבו דולר אחד שווה ארבעה שקלים ואירו אחד שווה חמישה שקלים.
לסיום, אתם יכולים לראות שחברת הכבלים שלנו לא הכי נוראית. ושהמצב בישראל לא כזה גרוע. שימו לב לרמת המחירים הגבוהה בחברות הכבלים בעולם. אצלם מחירי האינטרנט רק מתחילים ב- 100 שקל. כאשר אצלינו המחיר ההתחלתי לאינטרנט הוא 76 שקל ( שהם 19 דולר תשתית+ספק).
אפשר לראות שגם אצל חברות הכבלים בעולם מהירות ההעלאה היא לא הכי גבוהה. והמהירות המקסימלית שנתקלתי בה היא 7 מגה אבל בעלות של 275 שקל.
מהירות של 12 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה אתם יכולים להשיג בארץ בעלות של 106 שקל בחודש (תשתית + ספק) כאשר בחברת הכבלים COX בארצות הברית היא תעלה לכם 200 שקל + שכירות מודם בעלות של 40 שקל או קניית מודם בעלות של 320 שקל. כאשר אצלינו המודם ניתן בחינם לכל תקופת שהותכם בחברה.
נוסף לא לשכוח שאצלינו אין יותר התחייבויות, כאשר אצלם עדיין יש את המדיניות הזאת.
בנוסף אנחנו לא המדינה היחידה אשר שירותי האינטרנט מתחלקים לשניים: תשתית וספק. בלא מעט מדינות בחו"ל יש מצב דומה של הפרדה בין החברות.
לסיכום:
אל תסתכלו על הדשא של השכן כי הוא לא ירוק יותר,
תתעודדו על המצב הקיים במקום להתלונן בלי סוף,
ולבסוף, ללמוד להעריך את הקיים.
אז זהו שלא. תתפלאו. מבדיקה שעשיתי אני מגלה שלא רק חברת הכבלים החביבה שלנו עושקת אותנו, גם לא מעט חברות כבלים אחרות מספקות רמת שירות נמוכה, מחירים יקרים ותוספות מחיר על דברים שנראים לנו בישראל לא הגיוניים.
חברות הכבלים שהכנסתי להשוואה הן: Comcast, Cox, ו- upc לבין חברת הכבלים שלנו - HOT.
קצת מידע על החברות לפני שנתחיל:
Cox - חברת תקשורת המציעה שירותי טריפל בכבלים (טלוויזיה, אינטרנט וטלפון) השלישית בגודלה בארצות הברית ומשרתת יותר מ- 6.2 מיליון לקוחות. (מתוכם 3.5 מיליון לקוחות על שירותי האינטרנט).
Comcast - חברת הכבלים הגדולה ביותר בארצות הברית המציעה גם כן את שירותי הטריפל (טלוויזיה, אינטרנט וטלפון) ומשרתת יותר מ- 17.4 מיליון לקוחות באינטרנט בלבד!
upc - חברת הכבלים הגדולה ביותר באירופה המספקת את שירותי הטריפל (טלוויזיה, אינטרנט וטלפון) לכ- 10 מדינות שונות. לחברה יש מעל ל- 13.4 מיליון לקוחות.
HOT - חברת הכבלים היחידה בישראל המספקת את שירותי הטריפל (טלוויזיה, אינטרנט וטלפון) ולה 759 אלף לקוחות בשירותי האינטרנט.
נתחיל מרמת המחירים:
חברת Comcast מציעה שש חבילות אינטרנט:
1.5 מגה ב- 168 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
6 מגה ב- 200 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
15 מגה ב- 120 ש"ח בחודש תשתית + ספק. (מבצע ל- 6 חודשים בלבד)
25 מגה ב- 280 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
50 מגה ב- 468 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
100 מגה ב- 800 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
* לא מגלים לנו את הכוכביות הקטנות. אך מבירור שעשיתי מגלים שהיא מגבילה את הלקוחות שלה לשימוש של עד 250GB גלישה - ומי שעובר את זה נשלחת לו אזהרה ראשונה ואם הלקוח ממשיך לחרוג - מנתקים אותו מהאינטרנט למשך שנה שלמה. בנוסף בשנת 2008 החברה נתבעה על כך שחסמה והגבילה הורדות בטורנטים.
בנוסף לא מצויין בשום מקום באתר מהי מהירות ההעלאה.
חברת Cox מציעה ללקוחותיה חמש חבילות אינטרנט:
1 מגה הורדה ו- 256 קילו בית העלאה ב- 104 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
3 מגה הורדה ו- 384 קילו בית העלאה ב- 144 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
12 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה ב- 200 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
20 מגה הורדה ו- 2 מגה העלאה ב- 256 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
50 מגה הורדה ו- 5 מגה העלאה ב- 480 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
* כאן מגלים לנו את הכוכביות הקטנות והן: אתם צריכים לרכוש מודם DOCSIS 3 בעלות חד פעמית של 320 שקל או להשכיר אותו בעלות של 40 שקל בחודש.
עלות התקנה בסך 120 שקל ועלות החזרת ציוד היא 80 שקל.
חברת Upc מציעה ארבע חבילות אינטרנט:
20 מגה הורדה ו- 1.2 מגה העלאה ב- 125 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
25 מגה הורדה ו- 2.5 מגה העלאה ב- 175 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
50 מגה הורדה ו- 5 מגה העלאה ב- 225 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
100 מגה הורדה ו- 7 מגה העלאה ב- 275 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
* מציגה לנו מעט מהכוכביות: מודם אלחוטי בעלות של 250 שקל.
הגבלה אמיתית של עד 500 ג'יגה גלישה - מעבר לזה האינטרנט שלכם יחסם.
חברת HOT שלנו מציעה שש חבילות אינטרנט:
2.5 מגה הורדה ו- 250 קילו בית העלאה ב- 76 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
5 מגה הורדה ו- 500 קילו בית העלאה ב- 90 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
12 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה ב- 106 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
20 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה ב- 140 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
30 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה ב- 164 ש"ח בחודש תשתית + ספק.
100 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה ב- 599 ש"ח בחודש תשתית בלבד.
* מציגה את התקנון באתר ואת הכוכביות באופן מלא וברור: הגבלת גלישה של עד 50GB אך בפועל לא מתבצעת ואין הגבלה. תשלום עבור התקנה 150 שקל. אין חיוב על המודם. בעת ניתוק, אסיפת הציוד היא ללא עלות ואין התחייבות.
** השוואה נעשתה באופן שבו דולר אחד שווה ארבעה שקלים ואירו אחד שווה חמישה שקלים.
לסיום, אתם יכולים לראות שחברת הכבלים שלנו לא הכי נוראית. ושהמצב בישראל לא כזה גרוע. שימו לב לרמת המחירים הגבוהה בחברות הכבלים בעולם. אצלם מחירי האינטרנט רק מתחילים ב- 100 שקל. כאשר אצלינו המחיר ההתחלתי לאינטרנט הוא 76 שקל ( שהם 19 דולר תשתית+ספק).
אפשר לראות שגם אצל חברות הכבלים בעולם מהירות ההעלאה היא לא הכי גבוהה. והמהירות המקסימלית שנתקלתי בה היא 7 מגה אבל בעלות של 275 שקל.
מהירות של 12 מגה הורדה ו- 1 מגה העלאה אתם יכולים להשיג בארץ בעלות של 106 שקל בחודש (תשתית + ספק) כאשר בחברת הכבלים COX בארצות הברית היא תעלה לכם 200 שקל + שכירות מודם בעלות של 40 שקל או קניית מודם בעלות של 320 שקל. כאשר אצלינו המודם ניתן בחינם לכל תקופת שהותכם בחברה.
נוסף לא לשכוח שאצלינו אין יותר התחייבויות, כאשר אצלם עדיין יש את המדיניות הזאת.
בנוסף אנחנו לא המדינה היחידה אשר שירותי האינטרנט מתחלקים לשניים: תשתית וספק. בלא מעט מדינות בחו"ל יש מצב דומה של הפרדה בין החברות.
לסיכום:
אל תסתכלו על הדשא של השכן כי הוא לא ירוק יותר,
תתעודדו על המצב הקיים במקום להתלונן בלי סוף,
ולבסוף, ללמוד להעריך את הקיים.
- Nazaret2005
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מה ניתן ללמוד מכל זה? שתמיד יש את בזק בארץ , vdsl שולט בעולם, והמחיר בארץ ענק לאומת העולם .. אבל באותו הזמן גם יותר זול בחלק מהמקרים מהכבלים וגם רוחב פס הרבה יותר טוב ... על תשכח שמחירים ששמת 800 ש"ח (זה יקר לך, אבל ממש לא יקר להם) המשכורת שהם מקבלים שם (בסיסית בדרך כלל החל מ 2000$) , הציעו לי לעבוד על 4100$ לפני שנה, אבל לא רציתי עבודה זמנית ... (עבודה בתור נהג משאית)
שכר מינימום בארה"ב: 30 ש"ח לשעה
שכר חציוני (לא ממוצע!) לאדם בארה"ב: 10,000 ש"ח בחודש
שכר ממוצע לאדם בעל תואר ראשון: 17,000 ש"ח בחודש
יוקר מחיה נמוך משמעותית מיוקר המחיה בארץ
שאני אמשיך?....
חוץ מזה, אנשים לא מתלוננים על הוט בקשר למחירים.. אנשים מתלוננים על היחס הנוראי שמקבלים בתור לקוחות מהחברה הביזיונית הזאת.
שאני אמשיך?....
חוץ מזה, אנשים לא מתלוננים על הוט בקשר למחירים.. אנשים מתלוננים על היחס הנוראי שמקבלים בתור לקוחות מהחברה הביזיונית הזאת.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
בדיוק כמו שאמר קורנפלקס (אחלה ניק
). אתה לא יכול להשוות מחירים בין ארצות כשיוקר המחיה והשכר שונה כ"כ.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
מקור:
http://abonnez-vous.orange.fr/residenti ... px?fibre=o
אז תעשו לי טובה, ויש עוד כל כך הרבה חברות כבלים בהולנד בדנמרק בפינלאנד בשוודיה בספרד בפורטוגל עם מחירים בסגנון הזה .... כמו שאורי אומר, אז תעשו לי טובה....
Internet up to 100 mega (11)
+
Up to 140 TV channels included (12) including 17 in HD
+
TV Recorder 80 GB
+
a catalog of 150 films
+
unlimited telephone calls to landlines in
over 100 destinations
+
Unlimited Mobile to all of
mainland France
+
Multi-screen TV
כל זה ב35 יורו..... (170 קל)
חחחח נשמע לא אמיתי....
http://abonnez-vous.orange.fr/residenti ... px?fibre=o
אז תעשו לי טובה, ויש עוד כל כך הרבה חברות כבלים בהולנד בדנמרק בפינלאנד בשוודיה בספרד בפורטוגל עם מחירים בסגנון הזה .... כמו שאורי אומר, אז תעשו לי טובה....
Internet up to 100 mega (11)
+
Up to 140 TV channels included (12) including 17 in HD
+
TV Recorder 80 GB
+
a catalog of 150 films
+
unlimited telephone calls to landlines in
over 100 destinations
+
Unlimited Mobile to all of
mainland France
+
Multi-screen TV
כל זה ב35 יורו..... (170 קל)
חחחח נשמע לא אמיתי....
טוב, זה ש-nerya40 הביא דוגמאות קיצוניות שמאירות את הוט באור חיובי זה לא מקרה...Bonanja כתב:Class889
הבאת במקרה את המדינה הכי זולה בעולם בנושא, כמו שהוא הביא דוגמאות קיצוניות מהצד השני....
למה נראה לי שזה נציג של הוט? 99 אחוז מההודעות שלו עד היום קשורות להוט. לא אמור להיות לו תג של עוסק בתחום?
Batnun
.
תשמע, אמנם לפי העבר הוט בעיתית, אבל אני רואה מגמת שיפור, בעיקר בנוגע לשירות, לדוגמה היום התקשרו להודיע לי מתי אני אראה את הזיכוי ווידאו איתי את הזיכוי עצמו שאני צריך לקבל, המחירים שלהם די הוגנים, בקיצור משתפרים... בכל מקרה הבעיה פה זה שהיחס בין מחיר מוצר למשכורת הממוצעת פה לא הגיוני ביחס לעולם, זאת כל הבעיה, הרי 200 דולר לאמריקאי הם לא כמו 800 שקל בשביל ישראלי.Batnun כתב:טוב, זה ש-nerya40 הביא דוגמאות קיצוניות שמאירות את הוט באור חיובי זה לא מקרה...Bonanja כתב:Class889
הבאת במקרה את המדינה הכי זולה בעולם בנושא, כמו שהוא הביא דוגמאות קיצוניות מהצד השני....
למה נראה לי שזה נציג של הוט? 99 אחוז מההודעות שלו עד היום קשורות להוט. לא אמור להיות לו תג של עוסק בתחום?
Batnun
....
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
הבעיה שבארץ כל אחד נאלץ להרוויח הרבה יותר ממה שצריך באמת כדי לממן משהו אחר, כי כל הדברים קשורים, בדיוק כמו שמתואר כאן:Bonanja כתב: בכל מקרה הבעיה פה זה שהיחס בין מחיר מוצר למשכורת הממוצעת פה לא הגיוני ביחס לעולם, זאת כל הבעיה, הרי 200 דולר לאמריקאי הם לא כמו 800 שקל בשביל ישראלי....
זה לא רק השכר שהוא גבוה יותר משמעותית: ביטוח לאומי ומס הכנסה נמוכים יותר משמעותית. כך ששם אם אתה מרוויח 10,000 ש"ח בחודש, מתוך זה ישאר לך 9,000 אחרי מסים, בעוד שבישראל ישאר משהו כמו 7,500?C0rnFlex כתב:שכר מינימום בארה"ב: 30 ש"ח לשעה
שאני אמשיך?....
חוץ מזה, אנשים לא מתלוננים על הוט בקשר למחירים.. אנשים מתלוננים על היחס הנוראי שמקבלים בתור לקוחות מהחברה הביזיונית הזאת....
ואז בוא נסתכל על מה אתה יכול להוציא את הכסף שנשאר לך - כשבישראל אתה קונה מוצרים מיובאים, לפעמים חצי או יותר מהמחיר שלהם הוא כתוצאה ממסי נמל ומכס, כלומר בעצם בהנחה ש-30% מההכנסה שלך הולכת לרכישת מוצרים מיובאים, מה-7,500 בתכלס נשאר לך משהו כמו 6,000
בכל מקרה, כל התגובות מעלי צודקות, אין שום משמעות להשוואת מחירים ישירה כמו שעשית, בגלל שאין שום משמעות למילה "שקל" או "דולר" כשאתה לא משווה אותה בהקשר שלה. 500 ש"ח בשבילך זה לא כמו 500 ש"ח בשביל אמריקאי ממוצע, וזה בטח לא כמו 500 ש"ח בשביל מצרי או סודני או פיליפיני. אני מכיר מנקה פיליפינית שאחרי שנתיים של עבודה בארץ חזרה לשם וקנתה וילה עם 10 חדרים בשביל כל המשפחה שלה
כיף, כיף לגור בישראל.
אני שמח לראות את התגובות החמות שלכם על ישראל
במיוחד זה שגר בחו"ל ומלכלך על ישראל ובא לפה כאילו להשוויץ במה שיש לו...
אם כבר העלאתם נושא כזה, אז תסתכלו על החלק הנרחב, בארצות הברית זאת שאתם מחשיבים אותה כהכי טובה בתחום, יש אחוזים לא מבוטלים של עניים חסרי עבודה שחיים מהיד לפה. חוץ מזה שאתם מתלוננים על ישראל, זה לא בגללנו זה בגלל המצב, מה לעשות מוקפים ערבים וצריך להתגונן, אנחנו מדינה שלא כל העולם אוהב וצריך להתמודד עם זה. אז במקום להתלונן על המצב, להפך תגידו איך אנחנו הצלחנו להגיע למדינה כל כך מפותחת למרות כל הקשיים שיש לנו. מדינות אחרות היו קורסות ממזמן.
דרך אגב, לא הקצנתי שום דבר, לקחתי את שתי חברות הכבלים הגדולות ביותר בארצות הברית ואת חברת הכבלים הגדולה ביותר באירופה והכנסתי אותן להשוואה. זה לא שלקחתי מדינה ספציפית וחברה ספציפית ועליה עשיתי את ההשוואה. לקחתי את החברות בין הכי גדולות בעולם שמן הסתם יש להן את כמות הלקוחות הכי גדולה ובהשוואה ישירה לחברת הכבלים שלנו.
אם כבר העלאתם נושא כזה, אז תסתכלו על החלק הנרחב, בארצות הברית זאת שאתם מחשיבים אותה כהכי טובה בתחום, יש אחוזים לא מבוטלים של עניים חסרי עבודה שחיים מהיד לפה. חוץ מזה שאתם מתלוננים על ישראל, זה לא בגללנו זה בגלל המצב, מה לעשות מוקפים ערבים וצריך להתגונן, אנחנו מדינה שלא כל העולם אוהב וצריך להתמודד עם זה. אז במקום להתלונן על המצב, להפך תגידו איך אנחנו הצלחנו להגיע למדינה כל כך מפותחת למרות כל הקשיים שיש לנו. מדינות אחרות היו קורסות ממזמן.
דרך אגב, לא הקצנתי שום דבר, לקחתי את שתי חברות הכבלים הגדולות ביותר בארצות הברית ואת חברת הכבלים הגדולה ביותר באירופה והכנסתי אותן להשוואה. זה לא שלקחתי מדינה ספציפית וחברה ספציפית ועליה עשיתי את ההשוואה. לקחתי את החברות בין הכי גדולות בעולם שמן הסתם יש להן את כמות הלקוחות הכי גדולה ובהשוואה ישירה לחברת הכבלים שלנו.
שוב, אתה מסתכל על זה כ800 שקל, הם לא, אני יכול מנגד להביא לך עשרות מדינות שמספקות שירות מעולה ומחיר מעולה, ברור לך גם שהכבלים\אינטרנט שם הרבה יותר איכותי מהארץ כן? אל תשכח שעל 95 אחוז מהקניות שלהם הם משלמים זול יותר, אם זה אוכל\ציוד לבית\מכוניות ועוד ועוד... זה לא בר השוואה.nerya40 כתב:אני שמח לראות את התגובות החמות שלכם על ישראל![]()
דרך אגב, לא הקצנתי שום דבר, לקחתי את שתי חברות הכבלים הגדולות ביותר בארצות הברית ואת חברת הכבלים הגדולה ביותר באירופה והכנסתי אותן להשוואה. זה לא שלקחתי מדינה ספציפית וחברה ספציפית ועליה עשיתי את ההשוואה. לקחתי את החברות בין הכי גדולות בעולם שמן הסתם יש להן את כמות הלקוחות הכי גדולה ובהשוואה ישירה לחברת הכבלים שלנו....
המדינה שלנו הייתה יכולה להיות במקום אחר אפילו עם כל הקשיים, מספיק שהערבים והחרדים היו תורמים לחברה כמו שאר האנשים במדינה(ואני לא מדבר רק על צבא\שירות לאומי), אבל זה לדיון אחר.
איפה בדיוק ראית בתגובה שלי שאני מלכלך על ישראל?!nerya40 כתב:אני שמח לראות את התגובות החמות שלכם על ישראל![]()
דרך אגב, לא הקצנתי שום דבר, לקחתי את שתי חברות הכבלים הגדולות ביותר בארצות הברית ואת חברת הכבלים הגדולה ביותר באירופה והכנסתי אותן להשוואה. זה לא שלקחתי מדינה ספציפית וחברה ספציפית ועליה עשיתי את ההשוואה. לקחתי את החברות בין הכי גדולות בעולם שמן הסתם יש להן את כמות הלקוחות הכי גדולה ובהשוואה ישירה לחברת הכבלים שלנו....
נתתי נתונים מדוייקים של חבילת האינטרנט שיש לי, זה הכל.
העובדה שעליתי עליך שאתה עובד של הוט (ומסתיר את זה), עדיין לא אומרת שאתה יכול לסלף את דברי.
כל מי שיבדוק את רשימת ההודעות שלך באתר יגיע כמוני למסקנה שאתה עובד של הוט, או מייצג אותם בצורה כלשהי.
קודם כל תדאג לזה שיהיה לך תג של 'עוסק בתחום', ואז תוכל לכתוב פוסטים שמהללים את הוט כמה שאתה רוצה.
Batnun
.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
פעם ראשונה שאני רואה את המערכון -ענק........dima_vy כתב:הבעיה שבארץ כל אחד נאלץ להרוויח הרבה יותר ממה שצריך באמת כדי לממן משהו אחר, כי כל הדברים קשורים, בדיוק כמו שמתואר כאן:Bonanja כתב: בכל מקרה הבעיה פה זה שהיחס בין מחיר מוצר למשכורת הממוצעת פה לא הגיוני ביחס לעולם, זאת כל הבעיה, הרי 200 דולר לאמריקאי הם לא כמו 800 שקל בשביל ישראלי....
...
אנחנו כמדינה אלופים בחירטוטים ושקרים ללא סוף
אנו צריכים ללמוד קצת מאירופה ומארה"ב
נערך לאחרונה על ידי yuria ב 04/01/2012 20:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.