מדיניות "לא אומרים מחירים בטלפון"
-
ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
גם לכם יצא להיתקל בתופעה המרגיזה הזו?
החלטתי לרכוש ממיר INNOVA 7002.
מגטר נמסר לי שהוא משווק בהום סנטר ואייס.
הרמתי טלפון לבדוק מלאי ומחיר כדי לחסוך את הטרטור ולנסוע ישר להיכן שהמחיר זול יותר.
בשני המקומות נאמר לי שיש במלאי אבל שהם לא אומרים מחיר בטלפון.
צדיקים בסדום היו אופיס דיפו ולכן לשם גם נסעתי לקנות.
את המחיר באייס והום סנטר לא טרחתי לנסוע ולבדוק.
אם הם לא מכבדים אותי אני לא אקנה אצלם.
ישראל 2012, מה יהיה?
החלטתי לרכוש ממיר INNOVA 7002.
מגטר נמסר לי שהוא משווק בהום סנטר ואייס.
הרמתי טלפון לבדוק מלאי ומחיר כדי לחסוך את הטרטור ולנסוע ישר להיכן שהמחיר זול יותר.
בשני המקומות נאמר לי שיש במלאי אבל שהם לא אומרים מחיר בטלפון.
צדיקים בסדום היו אופיס דיפו ולכן לשם גם נסעתי לקנות.
את המחיר באייס והום סנטר לא טרחתי לנסוע ולבדוק.
אם הם לא מכבדים אותי אני לא אקנה אצלם.
ישראל 2012, מה יהיה?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הם לוקחים בחשבון שאם בן אדם מגיע לסניף הוא כבר ירכוש ולכו מעדיפים לא להגיד מחירים בטלפון גם על מנת לא לאפשר לערוך סקר מחירים.
טוב עשית שקנית באופיס דיפו.
טוב עשית שקנית באופיס דיפו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
ברור למה הם עושים את זה אבל זו תופעה שאנחנו כצרכנים צריכים להוקיע.shraga007 כתב:הם לוקחים בחשבון שאם בן אדם מגיע לסניף הוא כבר ירכוש ולכו מעדיפים לא להגיד מחירים בטלפון גם על מנת לא לאפשר לערוך סקר מחירים.
טוב עשית שקנית באופיס דיפו....
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אין ספק שהתופעה הזו מרגיזה.
מה שאני לא מבין זה - איך בעלי העסקים (מכל התחומים) אינם מבינים שלרוב זה יביא לכך שאותו לקוח לא ירכוש אצלם.
זה משהו שמאז עליית האינטרנט - עבר מן העולם...הכל היום בהישג יד ובתוך דקה ... למה לי לבוא אל אייס/הום סנטר כשברור לי שהם אינם מוסרים מחירים בטל' משום שאולי הם יודעים כי מחיריהם בלתי תחרותיים?
מה שאני לא מבין זה - איך בעלי העסקים (מכל התחומים) אינם מבינים שלרוב זה יביא לכך שאותו לקוח לא ירכוש אצלם.
זה משהו שמאז עליית האינטרנט - עבר מן העולם...הכל היום בהישג יד ובתוך דקה ... למה לי לבוא אל אייס/הום סנטר כשברור לי שהם אינם מוסרים מחירים בטל' משום שאולי הם יודעים כי מחיריהם בלתי תחרותיים?
- bilbog
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 521
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מסכים בהחלט. ההפסד כולו שלהם...
להבדיל, אני עושה סקר מחירים לגבי מיטה חדשה, הוצאה של כ-9000 ש''ח, ועד כה בחנויות אליהן התקשרתי המוכרים היו אדיבים וסובלניים מאוד. כך שייתכן , השערה בלבד, והם לא רוצים ''לבזבז'' זמן בטלפון על מוצרים זולים יחסית. מה גם שמקצועיות ברשתות שציינת זה מהן והלאה.
להבדיל, אני עושה סקר מחירים לגבי מיטה חדשה, הוצאה של כ-9000 ש''ח, ועד כה בחנויות אליהן התקשרתי המוכרים היו אדיבים וסובלניים מאוד. כך שייתכן , השערה בלבד, והם לא רוצים ''לבזבז'' זמן בטלפון על מוצרים זולים יחסית. מה גם שמקצועיות ברשתות שציינת זה מהן והלאה.
Gravity cannot be held responsible for people falling in love