שלום
היום התקינו לי את הממיר HD המקליט של הוט
ראיתי בו מעולה, ואז הוא כמו נעצר, לא זז
אז ניתקתי את הממיר מהחשמל וחיברתי אחרי 30 שניות
הממיר כותב BOOT ל30 שניות ואז הוא פשוט מתכבה, אין עליו אפילו את הנורית האדומה שצריך להיות שהוא כבוי כמו מת.
כל פעם שאני מנתק זה קורה, מישהו יודע מה לעשות ?
בתודה
ערן בן קליפא
בעייה בממיר של HOT MAGIC HD
היי אחי אני לקוח של הוט רק חודש ימים וגם לי יש את הממיר שיש לך אבל שתדע לך שזה קורה לכל הארץ לכל מי שיש לו את הממיר הזה הוא סובל הוא פתאום נתקע לך שהוא מעביר ערוצים או שהוא נכבה לך מתי שאתה צופה משהו או שאתה מקליט משהו הוא לא מקליט כלום אלה הוא נכבה לך קיצר בלאגן איתו הם אומרים שיהיה עידכון גרסה אבל כבר 4 חודשים הם אומרים את זה ועדיין לא נפתרים הבעיות
זהו הרסת אותו. עכשיו תצטרך לשלם על זה שהרסת הממיר וזה ממיר יקר!
סתם אחי אין לך מה לדאוג.. מה שתצטרך לעשות זה:
1. לנתק את הממיר מהחשמל.
2. ללחוץ על שתי כפתורי הממיר "למעלה" ו- "למטה" באופן קבוע, ותוך כדי הלחיצה עליהם אתה אמור לחבר אותו חזרה לחשמל ולחכות עד שיופיע על הממיר את המילה "CLER", לאחר מכן אתה יכול לשחרר את כפתורי הממיר.
3. תמתין עד שהממיר יסיים לאפס את עצמו ולאחר מכן תופיע לך "התקנה חדשה" על מסך הטלוויזיה ותפעל על פי ההנחיות. בנוסף בשביל להגדיר אותו בצורה האופטימלית ביותר, אתה יכול להתקשר למוקד התמיכה של הטלוויזיה במספר 1800-10-6900 ולשאול אותם מה מספר האזור שלך והגדות נוספות שיופיעו לך בממיר. ולבסוף תחלץ על "סיום".
סתם אחי אין לך מה לדאוג.. מה שתצטרך לעשות זה:
1. לנתק את הממיר מהחשמל.
2. ללחוץ על שתי כפתורי הממיר "למעלה" ו- "למטה" באופן קבוע, ותוך כדי הלחיצה עליהם אתה אמור לחבר אותו חזרה לחשמל ולחכות עד שיופיע על הממיר את המילה "CLER", לאחר מכן אתה יכול לשחרר את כפתורי הממיר.
3. תמתין עד שהממיר יסיים לאפס את עצמו ולאחר מכן תופיע לך "התקנה חדשה" על מסך הטלוויזיה ותפעל על פי ההנחיות. בנוסף בשביל להגדיר אותו בצורה האופטימלית ביותר, אתה יכול להתקשר למוקד התמיכה של הטלוויזיה במספר 1800-10-6900 ולשאול אותם מה מספר האזור שלך והגדות נוספות שיופיעו לך בממיר. ולבסוף תחלץ על "סיום".