תעדוף ומחירים בעיסקי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם!
השרשור הזה פה ולא כהודעה בשרשור "כמה אתם באמת משלמים?" כי זה מדבר על לקוח עסקי...והמחירים שונים לגמרי לפי מה שהבנתי בין חשבון פרטי לחשבון עסקי.
אז ככה, רציתי לקבל חוות דעת על כמה שאני משלם מאנשים אחרים שמחוברים דרך חשבון עסקי.
אני משלם לבזק 69 ש"ח ל15 מגה (תשתית)
ולנטוויז'ן 90 ש"ח על ה15 מגה + 40 ש"ח על תעדוף TAG3 סה"כ 130 ש"ח. (ספק)
אני יודע שהמחירים האלו גבוהים בהרבה מהמחירים של הפרטי אבל פה יש שירות ברמה אחרת עם מנהלת תיק אישית ועוד הרבה דברים נחמדים...
אז חוץ מחוות דעת על המחירים יש לי שאלה שקצת מטרידה אותי.
כשהתקשרתי להזמין את התעדוף, אמרתי שאני רוצה את החבילת גיימר שלהם. הנציגה הסבירה לי שלעסקים אין תעדוף גיימר אלא רק לפרטיים ואני יכול לקחת רק TAG3 או TAG4.
רק שהמחירים גבוהים בהרבה ממה שהבנתי שאפשר לקבל את הגיימר תמורתו. תמורת הTAG3 אני צריך להיפרד מ40 שקלים בחודש ותמורת הTAG4 אני חייב להיפרד מ80 שקלים בחודש.
זה פשוט נראה לי מוזר...הבנתי שאין תלונות על תעדוף הגיימר והוא אמור להספיק לי...יש מישהו אולי עסקי שכן קיבל את הגיימר? ואני רק רוצה באמת לוודא, הTAG3 באמת יותר טוב מהגיימר כמו שהנציגה הבהירה לי?

תודה רבה!

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #2 

אמור להיות טוב יותר, זה לא בהכרח טוב יותר כמו שראית שמספר אנשים עזבו את TAG4 לגיימר של 014 מהסיבה הפשוטה שזה נתן להם ביצועים טובים יותר.

Scanner פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #3 

אבל זה לא עובד על איזושהי טבלת דירוג? ככה שאם יש לי TAG אני בוודאות אקבל יותר מהגיימר, שנמצא פשוט בעדיפות נמוכה ממני?

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #4 

אפשר לחשוב על זה בתור דרגת דירוג, אבל חות מעדיפות מבחינת QUEUE יש לך הבטחת רוחב פס עולה/יורד וכל סרביס יש לו הגדרה אחרת.
בתאוריה אתה צודק, בפועל? לא כך הדבר.

הדרך לדעת בוודאות זה לבדוק בעצמך עם השימושים שלך ולהסיק את המסקנות שלך.
כל ספק היתרונות והחסרונות שלו.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”