רכישת נגן בלו-ריי YAMAHA BD-S671 (עדכון לדגם החדש BD-S673) - חוות דעתכם
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9063
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
הי, מישהו מכיר (מניסיון...) את הנגן החדש של ימהה BD-S671 ?
אני שוקל לקנות אותו, עדיין לא ביררתי עלויות אבל הפעם ככל הנראה הקנייה תתבצע מהארץ (בניגוד לכל הרכישות האחרונות שלי).
רוצה להשלים את סט הק"ב וככה גם שיבוא לי טוב בעין על הרסיבר שלי...
אשמח להמלצות, דעות וכו'...
אני שוקל לקנות אותו, עדיין לא ביררתי עלויות אבל הפעם ככל הנראה הקנייה תתבצע מהארץ (בניגוד לכל הרכישות האחרונות שלי).
אשמח להמלצות, דעות וכו'...
נערך לאחרונה על ידי avihuli ב 09/08/2012 23:23, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Re: נגן ימהה BD-S671
שמע אבי, תאכלס המפרט נראה מצויין תומך בכל אודיו ווידאו אפשרי כיום שמדובר בסרטיםavihuli כתב:הי, מישהו מכיר (מניסיון...) את הנגן החדש של ימהה BD-S671 ?
אשמח להמלצות, דעות וכו'......
מאפשר הזרמת תכנים דרך הרשת, קורא בלו-ריי / DVD
הדבר היחיד וזה אין בשום נגן זה תמיכה בפורמטים רחבים יותר של מוזיקה כמו FLAC אבל אתה שומע פחות מוזיקה ממני, זה פחות חשוב לך לדעתי.
אבל שים לב שהיום כבר יש לך סטרימר שמזרים מדיה ורסיבר שיודע לקבל הזרמה של מוזיקה דרך הרשת
ככה שהיתרון הגדול של הנגן הזה מסתכם בניגון דיסקים של בלוריי ו DVD וכן הוא יפה
אם זה עושה לך את זה , לך על זה
אני אישית בכוון של DAC עכשיו, אחרי שקיבלתי על הראש כאן בפורום, שאיך זה שאני שומע מוזיקה ואין לי DAC
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

מההשוואה כאן נראה כי הדגם המשודרג יותר מכיל תמיכה רחבה יותר בפורמטים שונים. לא יודע כמה זה משפיע ועל מה כי לא מבין בפורמטים השונים (לא חזק בתחום עדיין של כל ההמרות)... וכמובן גם המחיר שלו עולה בהתאם.
דיסקים של בלוריי הבנתי שאין יותר מדיי בסביבה ככה שאין לי באמת צורך אמיתי בנגן בלוריי.
מה שכן יש לנגן הנ"ל יכולת DLNA שזה "פותר" את הנושא של הזרמת מדייה דרך הרשת הביתית ככה שזה מייתר לי את הצורך בסטרימר ייעודי.
אכן חתיך יש לציין
נגני DVD של ימהה מניח שיש אבל לא ראיתי באתר של ימהה או באתר של SG.
אני אחפש באתרים אחרים ברשת קצת מידע נוסף.
וכמובן פתוח להצעות נוספות אחרות שישלבו לי טוב בעין במקום ה- DVD שיש לי כרגע שתופס 3/4 מגודל הרסיבר וזה מציק לי בעין...
דיסקים של בלוריי הבנתי שאין יותר מדיי בסביבה ככה שאין לי באמת צורך אמיתי בנגן בלוריי.
מה שכן יש לנגן הנ"ל יכולת DLNA שזה "פותר" את הנושא של הזרמת מדייה דרך הרשת הביתית ככה שזה מייתר לי את הצורך בסטרימר ייעודי.
אכן חתיך יש לציין
נגני DVD של ימהה מניח שיש אבל לא ראיתי באתר של ימהה או באתר של SG.
אני אחפש באתרים אחרים ברשת קצת מידע נוסף.
וכמובן פתוח להצעות נוספות אחרות שישלבו לי טוב בעין במקום ה- DVD שיש לי כרגע שתופס 3/4 מגודל הרסיבר וזה מציק לי בעין...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אבי הסתכלתי בהשוואה, לנגן שציינת אין יכולת לנגן פורמט H264
מה שאומר שיש מצב שהוא לא מנגן סוגים מסויימים של קבצי mkv וזו בעיה, כי רוב החומר שאתה מוריד באיכות HD צריך לבדוק מה המשמעות של זה
הסטרימר שלך תומך ביותר פורמטים זה בטוח, השאלה איך אתה מעביר אליו מדיה?
אני לא בטוח שהוא יכול להחליף סטרימר כיום...
מה שאומר שיש מצב שהוא לא מנגן סוגים מסויימים של קבצי mkv וזו בעיה, כי רוב החומר שאתה מוריד באיכות HD צריך לבדוק מה המשמעות של זה
הסטרימר שלך תומך ביותר פורמטים זה בטוח, השאלה איך אתה מעביר אליו מדיה?
אני לא בטוח שהוא יכול להחליף סטרימר כיום...
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

מי שמוריד בבית זו ההנהלה, אני לא מוריד כלום...
אני מספק את האמצעים והיא את התוכן.
כרגע אין לי סטרימר (היה לי של LG ושל אקסטרימר לפרקי זמן מסוימים) וכן הטאבלט של סמסונג שתומך ב DLNA שבאמצעותו תיקשרתי בין המכשירים.
הנגן שהצעת לי בזמנו של LG שכולל גם סטרימר מובנה, בדקתי אותו והוא לא תומך בפורמטים החדשים.
אם לא אמצא משהו מתאים אז אני אמתין עוד קצת. תיכף יש לנו את שנת 2012 מעניין מה ? ומתי ? ימהה יוציאו את הדגמים החדשים...
וכן, ואני פוזל לכיוון מכירת הרסיבר הנוכחי וקניית דגם של 2012 - בהנחה כמובן שיהיו שינויים רלוונטיים למרות שאני מאוד מרוצה "ומאוהב" ברסיבר הנוכחי שלי...
הוא חתיך ברמות שאין דברים כאלה לדעתי (בלי לפתוח מלחמות מול מותגים אחרים כמובן).
אני מספק את האמצעים והיא את התוכן.
כרגע אין לי סטרימר (היה לי של LG ושל אקסטרימר לפרקי זמן מסוימים) וכן הטאבלט של סמסונג שתומך ב DLNA שבאמצעותו תיקשרתי בין המכשירים.
הנגן שהצעת לי בזמנו של LG שכולל גם סטרימר מובנה, בדקתי אותו והוא לא תומך בפורמטים החדשים.
אם לא אמצא משהו מתאים אז אני אמתין עוד קצת. תיכף יש לנו את שנת 2012 מעניין מה ? ומתי ? ימהה יוציאו את הדגמים החדשים...
וכן, ואני פוזל לכיוון מכירת הרסיבר הנוכחי וקניית דגם של 2012 - בהנחה כמובן שיהיו שינויים רלוונטיים למרות שאני מאוד מרוצה "ומאוהב" ברסיבר הנוכחי שלי...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: נגן ימהה BD-S671
כמה עולה בארץ?avihuli כתב:הי, מישהו מכיר (מניסיון...) את הנגן החדש של ימהה BD-S671 ?
אשמח להמלצות, דעות וכו'......
מה לגבי האופו 93 ?
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

בחו"ל הוא עולה בסביבות ה- 1000 שקל ובארץ ע"פ זאפ - מתומחר ב- 2000 ככה שאני מאמין שמחיר ריאלי הוא איפשהו באמצע 1500 שקל.
לא מכיר אופו...
לא מכיר אופו...
.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

האופו זו ליגה אחרת מדובר על נגן איכותי ביותר ובנוסף יש לו יכולות סטרימיינג מהרשת.avihuli כתב:בחו"ל הוא עולה בסביבות ה- 1000 שקל ובארץ ע"פ זאפ - מתומחר ב- 2000 ככה שאני מאמין שמחיר ריאלי הוא איפשהו באמצע 1500 שקל.
לא מכיר אופו......
הצרה היא שמחירו בחו"ל 500$ ובארץ מתומחר סביב ה 5K ש"ח .
בייבוא אישי ניתן להגיע לעלות של כ 3000 ש"ח.
http://oppodigital.com/blu-ray-bdp-93/
לא עדיף כבר HTPC טוב במחיר הזה? כמובן שיש בו נגן בלו-רייistarmini כתב:האופו זו ליגה אחרת מדובר על נגן איכותי ביותר ובנוסף יש לו יכולות סטרימיינג מהרשת.avihuli כתב:בחו"ל הוא עולה בסביבות ה- 1000 שקל ובארץ ע"פ זאפ - מתומחר ב- 2000 ככה שאני מאמין שמחיר ריאלי הוא איפשהו באמצע 1500 שקל.
לא מכיר אופו......
http://oppodigital.com/blu-ray-bdp-93/...
הנה דוגמה אחת למשל:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6856158024
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

HTPC זה אחלה אבל זו התנהלות אחרת.eyosha כתב:לא עדיף כבר HTPC טוב במחיר הזה? כמובן שיש בו נגן בלו-רייistarmini כתב:האופו זו ליגה אחרת מדובר על נגן איכותי ביותר ובנוסף יש לו יכולות סטרימיינג מהרשת.avihuli כתב:בחו"ל הוא עולה בסביבות ה- 1000 שקל ובארץ ע"פ זאפ - מתומחר ב- 2000 ככה שאני מאמין שמחיר ריאלי הוא איפשהו באמצע 1500 שקל.
לא מכיר אופו......
http://oppodigital.com/blu-ray-bdp-93/......
מערכת הפעלה, הרד דיסק, וירוסים, רוגלות , קודקים ו..................
לא כולם בנויים לזה.
מי שרוצה ללחוץ PLAY ויאללה לשבת ולצפות בסרט ,לדעתי ,HTPC מיותר עבורו.
יכול להיות. אני איש טכני ומפתח במקצועי , אז נראה לי טבעי לשים מחשב קטן לשים עליו MPC שמגיע עם כל הקודקים, לחבר לראוטר, לנצל אותו רק להורדות של סרטים/מוזיקה ולהזרים לרסיברistarmini כתב:HTPC זה אחלה אבל זו התנהלות אחרת.eyosha כתב:לא עדיף כבר HTPC טוב במחיר הזה? כמובן שיש בו נגן בלו-רייistarmini כתב:האופו זו ליגה אחרת מדובר על נגן איכותי ביותר ובנוסף יש לו יכולות סטרימיינג מהרשת.avihuli כתב:בחו"ל הוא עולה בסביבות ה- 1000 שקל ובארץ ע"פ זאפ - מתומחר ב- 2000 ככה שאני מאמין שמחיר ריאלי הוא איפשהו באמצע 1500 שקל.
לא מכיר אופו......
http://oppodigital.com/blu-ray-bdp-93/......
מערכת הפעלה, הרד דיסק, וירוסים, רוגלות , קודקים ו..................
לא כולם בנויים לזה.
מי שרוצה ללחוץ PLAY ויאללה לשבת ולצפות בסרט ,לדעתי ,HTPC מיותר עבורו....
אבל אתה צודק שמי שרוצה פשטות אז סטרימר טוב או נגן בלו-ריי עם יכולות הזרמת מדיה נוחים יותר
הנגן שבאת כאן כדוגמה, יכול לנגן FLAC שזה מרשים , לא נתקלתי עד היום בנגני בלו-ריי שיכולים לנגן את הקודק הזה
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

האופו באמת נראה מרשים באמת אבל המחיר שלו גבוה מעבר לתקציב שלי גם בייבוא מחו"ל. יד2 לא בא בחשבון מבחינתי עבור המוצר הזה ספציפית.
לנושא ה- HTPC יכול להיות פתרון מעולה אבל גם לא מתאים לי כי זה עוד "קופסא" בסלון וגם ככה ההנהלה לא מוכנה לקופסאות הקיימות אז להוסיף עוד אחת זה יגרום לא לשים כלום נראה לי. לא מותח את הגבול יותר מדיי...
סה"כ רוצה שיהיה קו עיצובי נקי. תראו איך זה מתלבש יפה בתמונות...

לנושא ה- HTPC יכול להיות פתרון מעולה אבל גם לא מתאים לי כי זה עוד "קופסא" בסלון וגם ככה ההנהלה לא מוכנה לקופסאות הקיימות אז להוסיף עוד אחת זה יגרום לא לשים כלום נראה לי. לא מותח את הגבול יותר מדיי...
סה"כ רוצה שיהיה קו עיצובי נקי. תראו איך זה מתלבש יפה בתמונות...
-
- ה- 671
-
- ה- 1010
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם כבר נגן של יאמהה...אז כבר BD-A1010 מסידרת AVENTAGE.
דברת על נגן חתיך? תראה אותו:
http://www.blu-ray.com/news/?id=7255
הוא אמור להיות המקביל לאופו 93....הם גם מתומחרים זהה בחו"ל. סביב ה 500$.
שים לב למפרט....(עושה לי חשק לקנות למרות שלא חשבתי על נגן חדש בכלל
)
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... mode=model
#!
דברת על נגן חתיך? תראה אותו:
http://www.blu-ray.com/news/?id=7255
הוא אמור להיות המקביל לאופו 93....הם גם מתומחרים זהה בחו"ל. סביב ה 500$.
שים לב למפרט....(עושה לי חשק לקנות למרות שלא חשבתי על נגן חדש בכלל
http://usa.yamaha.com/products/audio-vi ... mode=model
#!
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אולי אני אשכפל את השיטה שלך... בפברואר יש לי יום הולדת אז...eyosha כתב:זה אכן יפיפה, אבל שמדובר במחירים גבוההים יש חשיבות גם לפרקטיות...
טל - כיוונתי בהתחלה ל- 1010 גם בגלל המפרט, אבל המחיר יהיה גבוה אם אני אקנה אותו בארץ (אם קיים בכלל כאן) ולא רוצה לייבא מחו"ל נגן כלשהו כי במקרה הזה אני מעדיף את האחריות של היבואן המקומי,.אולי אשנה את דעתי בהמשך.
אני אשן על זה כמה לילות טובים ונקבל החלטה...
צריך לראות איך בולעים את התולעת. אולי שווה לחכות לדגמי 2012 ? מתי יוצאים מישהו יודע ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
בשרשור אחר באותו נושא גיליתי שיש עכשיו מכירת חיסול של הדנון DBP-1611UD - נגן מאוד מרשים שקורא גם SACD ו-DVDA, ואפילו יש לו חיבור רשת, וכל זה בפחות מ-2,000 ש"ח - מה עוד אפשר לבקש?? 
http://www.maestroaudio.co.il/mi/news.asp
http://www.maestroaudio.co.il/mi/news.asp
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

מעניין - נבדוק, תודה... 
.
.
-
avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

וואלה ? למה לא יגיע ?golans1 כתב:מבדיקה מול SG
כנראה שהדגם 1010 של ימאהה לא יגיע לישראל...
אני עובד על עצמי חזק שזה מה שאני צריך לקנות ועכשיו אני אצטרך להסתפק ב- 671 כנראה...