סטירמר ב-1,000 ש"ח. מה מומלץ לרכישה בחודשיים הקרובים?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
שלום לכולם,
עד היום היה לי את הסטירמר המצויין של פופקורן A200 ששירת אותי נאמנה עד ימים אלו.
כעת משהתרבו הסרטים ורכשתי WD Share Space 8TB הייתי רוצה מזרים מידה מתאים יותר.
התשתית הקיימת בחדר הורים:
1. רשת 1GB
2. כונן רשת WD Share Space 8TB שעליו נמצאים סרטים וסדרות
3. טלוויזיה 42'' של סמסונג
4. אין מערכת שמע יעודית
דרישות:
1. ניגון סרטי MKV באיכות 1080 על גבי הרשת
2. חובה תמיכה בניהול סדרות וסרטים בצורה ויזואלית ואטומטית
3. תמיכה בכונני רשת לשיתוף קבצים (AFP, NFS, and SMB)
4. אין צורך בתלת מימד / ניגון BR מקורי / משחקים.
5. תמיכה בכתוביות בעברית STR המצורפות לספריה.
זה הכל. לא מבקש הרבה. האאא.... עוד משהו שיעבוד כמו שצריך (בימינו אם הזבל שיש בחוץ אי אפשר לדעת)
האם להמתין לxtreamer החדש? האם בוקססי יספיק לנו? האם יש עוד דגמים חדשים שכדאי להמתין להם?
תודה למשיבים!
עד היום היה לי את הסטירמר המצויין של פופקורן A200 ששירת אותי נאמנה עד ימים אלו.
כעת משהתרבו הסרטים ורכשתי WD Share Space 8TB הייתי רוצה מזרים מידה מתאים יותר.
התשתית הקיימת בחדר הורים:
1. רשת 1GB
2. כונן רשת WD Share Space 8TB שעליו נמצאים סרטים וסדרות
3. טלוויזיה 42'' של סמסונג
4. אין מערכת שמע יעודית
דרישות:
1. ניגון סרטי MKV באיכות 1080 על גבי הרשת
2. חובה תמיכה בניהול סדרות וסרטים בצורה ויזואלית ואטומטית
3. תמיכה בכונני רשת לשיתוף קבצים (AFP, NFS, and SMB)
4. אין צורך בתלת מימד / ניגון BR מקורי / משחקים.
5. תמיכה בכתוביות בעברית STR המצורפות לספריה.
זה הכל. לא מבקש הרבה. האאא.... עוד משהו שיעבוד כמו שצריך (בימינו אם הזבל שיש בחוץ אי אפשר לדעת)
האם להמתין לxtreamer החדש? האם בוקססי יספיק לנו? האם יש עוד דגמים חדשים שכדאי להמתין להם?
תודה למשיבים!
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

שכחתי לציין A200 הועבר לשימוש הורי. לכן אני מחפש לרכוש חדש.
אתה יכול לכוון אותי איפה אפשר לראות את הצריכת נתונים הדרושה ל-1080? אני חושש שאולי הצוואר בקבוק יהיה דווקא ה-WD אם אתה אומר שרשת 100 מספיקה.אין צורך בכניסת GIGA.
100MB מספיק להריץ 1080P משרת חיצוני....
ריפ בלו ריי מלא לא אמור להיות יותר מ-40mbps.
http://www.blu-ray.com/faq/
ככל שזה נוגע לניגון קבצי MKV של סרטים ברזולוציה של 1080P, זה כבר תלוי באיכות של הסרט, אבל בדרך כלל נע בין 12mbps ל-20mbps. (אתה יכול לקבל את ה"בערך" של הביטרייט אם תיקח את גודל הקובץ במגהבייט, תכפיל בשמונה, ותחלק במשך הזמן של הסרט בשניות). החישוב לא יוצא מדויק אבל זה סדר הגודל (כמובן שאם יש כמה פסקולים שונים בסרט זה מנפח את הגודל ואתה תקבל תוצאה גדולה יותר מהביטרייט האמיתי).
בכל מקרה, התשובה שלעיל לא מדויקת. קודם כל, אם כבל הרשת ארוך מדי אז אתה לא תקבל 100mbps אלא פחות, אבל חשוב מכך, אם אתה רוצה להיות מסוגל לעשות סטרימינג ליותר ממחשב אחד בו זמנית אז כמובן שרוחב הפס שאתה זקוק לו מכפיל את עצמו בהתאם (בתנאים אידיאליים 100mbps אמור להיות מספיק בשביל שתי צפיות בו זמנית אבל יותר מזה כבר הייתי הולך על 1000mbps).
ככל שזה נוגע לניגון קבצי MKV של סרטים ברזולוציה של 1080P, זה כבר תלוי באיכות של הסרט, אבל בדרך כלל נע בין 12mbps ל-20mbps. (אתה יכול לקבל את ה"בערך" של הביטרייט אם תיקח את גודל הקובץ במגהבייט, תכפיל בשמונה, ותחלק במשך הזמן של הסרט בשניות). החישוב לא יוצא מדויק אבל זה סדר הגודל (כמובן שאם יש כמה פסקולים שונים בסרט זה מנפח את הגודל ואתה תקבל תוצאה גדולה יותר מהביטרייט האמיתי).
בכל מקרה, התשובה שלעיל לא מדויקת. קודם כל, אם כבל הרשת ארוך מדי אז אתה לא תקבל 100mbps אלא פחות, אבל חשוב מכך, אם אתה רוצה להיות מסוגל לעשות סטרימינג ליותר ממחשב אחד בו זמנית אז כמובן שרוחב הפס שאתה זקוק לו מכפיל את עצמו בהתאם (בתנאים אידיאליים 100mbps אמור להיות מספיק בשביל שתי צפיות בו זמנית אבל יותר מזה כבר הייתי הולך על 1000mbps).
זה הביטרייט הממוצע, אבל בסצנה עם הרבה אירועים, הביטרייט הרגעי יכול להיות הרבה יותר גבוה מהממוצע, ואלו הקטעים שיכולים להרוס את חווית הצפייה ע"י גימגום/תקיעה של השידור!nadavgr כתב:ריפ בלו ריי מלא לא אמור להיות יותר מ-40mbps.
בכל מקרה, התשובה שלעיל לא מדויקת. קודם כל, אם כבל הרשת ארוך מדי אז אתה לא תקבל 100mbps אלא פחות, אבל חשוב מכך, אם אתה רוצה להיות מסוגל לעשות סטרימינג ליותר ממחשב אחד בו זמנית אז כמובן שרוחב הפס שאתה זקוק לו מכפיל את עצמו בהתאם (בתנאים אידיאליים 100mbps אמור להיות מספיק בשביל שתי צפיות בו זמנית אבל יותר מזה כבר הייתי הולך על 1000mbps)....
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

בחישוב קל של רשת 100MB מעבירה 12.5 מגה בשניה.
סרט של 1080 הוא בערך 10G.
יוצא בחישוב גס 2MB בשניה.
נניח שרוחב הפס הוא רק 80% עדיין זה יותר מפי 4 מהרוחב פס הדרוש.
אכן, רק מחשב אחד מחובר בו-זמנית לשרת למשיכת נתונים.
השאלה באמת מה המקסימום שזה יכול לקפוץ בסצנה עמוסה. המקסימום של בלוי-ריי מקורי הינו 40Mbps כפי שציין חברי נדב.
מה המקסימום של MKV?
סרט של 1080 הוא בערך 10G.
יוצא בחישוב גס 2MB בשניה.
נניח שרוחב הפס הוא רק 80% עדיין זה יותר מפי 4 מהרוחב פס הדרוש.
אכן, רק מחשב אחד מחובר בו-זמנית לשרת למשיכת נתונים.
השאלה באמת מה המקסימום שזה יכול לקפוץ בסצנה עמוסה. המקסימום של בלוי-ריי מקורי הינו 40Mbps כפי שציין חברי נדב.
מה המקסימום של MKV?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

זאת אומרת שאני חייב חיבור של גיגה.
איזה מהנגנים כיום יש להם חיבור גיגה?
והכי חשוב איזה נגן לבחור.
איזה מהנגנים כיום יש להם חיבור גיגה?
והכי חשוב איזה נגן לבחור.
אתה מדבר על החיבור בסטרימר ולא בשרת (שם מומלץ GIGA) לכן מספר סרטים במקביל לא רלוונטי.
לא אתה לא חייב GIGA עם הפיקים לא עוברים 60-70Mbps. להתגבר על פיקים יש גם BUFFER מקומי שיכול להתגבר על חלק מהפיקים.
אם אתה רוצה להיות שקט אז ה- A300 יש לו GIGA.
לא אתה לא חייב GIGA עם הפיקים לא עוברים 60-70Mbps. להתגבר על פיקים יש גם BUFFER מקומי שיכול להתגבר על חלק מהפיקים.
אם אתה רוצה להיות שקט אז ה- A300 יש לו GIGA.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

היום נרכש ה-A300.
עושה את החיים מעניינים לגבי הגדרות רשת וכדומה.
עושה את החיים מעניינים לגבי הגדרות רשת וכדומה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
בדיוק בעבור זה ל- 200 (ול- 300) יש RAM גדול מאוד שמשמש buffer משמעותי נגד פיקים.nadavgr כתב: זה הביטרייט הממוצע, אבל בסצנה עם הרבה אירועים, הביטרייט הרגעי יכול להיות הרבה יותר גבוה מהממוצע, ואלו הקטעים שיכולים להרוס את חווית הצפייה ע"י גימגום/תקיעה של השידור!...
היתה אצלי הפסקת חשמל שגרמה לסטרימר לאבד את הרשת הביתית (כי הראוטר עבר restart), ובזמן הזה המשכתי לראות סרט עוד 10 דקות בקירוב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
Jaaz,
ובהפסקת החשמל, המסך, הרסיבר והסטרימר המשיכו לעבוד על UPS?
בכל מקרה, אין אף סטרימר עם Buffer כזה גדול, מקסימום שנייה או שתיים. רצוי שתבדוק שוב.
ובהפסקת החשמל, המסך, הרסיבר והסטרימר המשיכו לעבוד על UPS?
בכל מקרה, אין אף סטרימר עם Buffer כזה גדול, מקסימום שנייה או שתיים. רצוי שתבדוק שוב.