שאלה על הממיר HD מקליט של HOT
אתמול הגיע אלינו טכנאי של HOT
הוא הביא איתו שלושה ממירי HD מקליטים
אחרי שהוא ראה את הטלויזיות בחדרים שלנו אמר שלו שהממירים לא יעבדו על הטלויזיות
אני בדקתי את הממיר, ויש לו יציאת בננות שנתמכת בטלויזיה "עבה"
אחרי ששאלתי אותו למה הוא לא מתקין את הממיר שראיתי שהוא כן תואם הוא אמר לי שזה הנחיות מהחברה שאסור לו להתקין על טלויזיה "עבה"
מישהו יודע עם זה נכון ? או שהוא חירטט ?
הוא הביא איתו שלושה ממירי HD מקליטים
אחרי שהוא ראה את הטלויזיות בחדרים שלנו אמר שלו שהממירים לא יעבדו על הטלויזיות
אני בדקתי את הממיר, ויש לו יציאת בננות שנתמכת בטלויזיה "עבה"
אחרי ששאלתי אותו למה הוא לא מתקין את הממיר שראיתי שהוא כן תואם הוא אמר לי שזה הנחיות מהחברה שאסור לו להתקין על טלויזיה "עבה"
מישהו יודע עם זה נכון ? או שהוא חירטט ?
כי אני עומד להחליף את הטלוויזיות בבית לHD ואין לי כוח עוד חודש להתחיל לריב איתם על שכן מגיע לי ממיר HD (כמובן שהם יכחישו שמגיע לי אבל אחרי כמה ימים של טלפונים ומאבק רציני אני יקבל את מה שמגיע לי)Shayosef כתב:למה לקחת ממיר HD מקליט אם המסך לא תומך ב HD ?
קח מגי'ק רגיל.
נ.ב
ותגיד תודה, חסך ממך המון עצבים עם הממיר מקליט HD.....
HOT זה חברה רמאית שתעשה הכל כדי לגרוף עוד כמה שקלים מכל בנאדם, אני לא רוצה להכנס לזה שוב.
לפי מה שקראתי ברגע שתחבר את הממיר דרך היציאה הרגילה (לא hdmi), לא יופיעו לך תפריטי המערכת שזה הופך את הממיר לקצת חסר תועלת. (לא שכעת יש לו תועלת עם כל התקלות שלו).
מציע לך לחכות עם זה ולהוסיף ממיר HD מקליט אח"כ. רק וודא שאתה לא מתחייב לחבילה סגורה שאי אפשר להוציא או להחליף ממירים.
הממיר מקליט של HOT ברמה מאוד ירודה ולא מומלץ בכלל לשימוש, לדעתי ייקח עוד כמה חודשים טובים עד שיגיע לרמת בשלות של מוצר מוגמר.
מציע לך לחכות עם זה ולהוסיף ממיר HD מקליט אח"כ. רק וודא שאתה לא מתחייב לחבילה סגורה שאי אפשר להוציא או להחליף ממירים.
הממיר מקליט של HOT ברמה מאוד ירודה ולא מומלץ בכלל לשימוש, לדעתי ייקח עוד כמה חודשים טובים עד שיגיע לרמת בשלות של מוצר מוגמר.