מתלבטים לגבי טלויזיה לסלון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
car55 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם , אנו חדשים בפורום.אנו מעונינים לרכוש טלויזיה לסלון, מרחק צפיה כ- 3.3 מ' . 42 אינטש מספיק לנו למרות שבאתר למרחק כזה אתם ממליצים על יותר. אין אנו בקיאים בכל רזי הטכנולוגיה והאמת שכל המידע כאן קצת בלבל אותי. ברשותינו טלויזיה ישנה לא פלזמה ולא מהחדשות. ראינו אתמול טלויזיה של lg דגם:42lw570y בסכום של כ- 6k איכות התמונה היתה סבירה מה גם שהמסך הוא מאט, ללא השתקפות יחסית לסמסונג שבתצוגה ,לא היה להם בנמצא סרט תלת להדגמה , דבר שהיה לי קצת מוזר.
התלת לא ממש חשוב לי. הבנתי שיש לה מקבילה בדגם 550y ללא תלת,אך זה לא היה בתצוגה. השאלה שלי האם יש לטלויזיות אלו תמיכה בשינוי תצוגת התמונה לפי השידור והערוץ מ-4:3 ל-16:9,באופן אוטומטי על מנת שהתמונה לא תראה מעוותת.?נאמר שיש לה דפדפן מובנה , האם אפשר לגלוש דרכה אם חדר העבודה עם המחשב +מודם (נרכוש אלוחטי)נמצא במרחק של יותר מ-10מ'.קראתי בפורום שיש בעיות בכתוביות בעברית ובעיות של סאונד אנא הסבר ..... :?: בבקשה.יש לציין שכרגע יש לנו ממיר יס רגיל וכשנרכוש , נשנה לממיר החדש של יס. רוב הצפיה היא של טלויזיה, ואם זה אפשרי ורצוי גלישה קלה באינטרנט באתרים מועדפים. לגבי סרטים האם אפשר לראות אלחוטית דרך האינטרנט או שיש להורידם לדיסק און קי??? בתודה רבה רבה.

קבוצתחי
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שלום car55

שליחה #2 

לטלוויזיה תמיכה ב-16:9 רק בערוצים שמשדרים כך.
לגבי הגלישה, ניתן לבצע שיתוף קבצים (סרטים, תמונות וכו') מהמחשב לטלוויזיה בשימוש של דונגל אלחוטי או רשת קווית , בנוסף ניתן לגלוש לאתרי אינטרנט ישירות דרך הטלוויזה (בסדרה 570) ולהשתמש באפליקציות מובנות, ולכן אין צורך לחבר את המחשב כדי לגלוש באינטרנט.

מקווה שעזרתי,
אורי, נציג קבוצת ח.י.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #3 

ממליץ בחום לבדוק את הדגם הזה - UA46D6400 של סמסונג.

LED 46 אינצ' אפשר למצוא במחיר טוב כולל משקפי תלת מימד. [למרות שלמרחק כזה הייתי ממליץ על יותר, אבל אם אתם לא רוצים אז לא צריך להיסחף עם 50-51.. 46' תבוא מצויין לדעתי!]

ממה שאני ראיתי התמונה בה הרבה יותר טובה מה-LG, יותר חמה
בהצלחה.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

רצית להגיד שלסמסונג D6400 תמונה בכיול סטנדרטי הרבה יותר פלסטית ומוגזמת :) מעבר לכך שהתלת שלה לא משהו. שים את ה LG על VIVID ותקבל תמונה הרבה יותר "חמה".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”