בדיקת IP במסלול גיימר
נתקלתי בעבר בתשובה לשאלה הזאת - 'איך אני יודע שאני על מסלול גיימר'
אבל אני לא מוצא את התגובה.
בפקודת tracert או פקודה אחרת, יש דרך לדעת אם אני על מסלול גיימר או לא ?
(כי האיי פי כל פעם משתנה אז אי אפשר לדעת ככה, עם איזה אינדיקציה אפשר לדעת שאני אכן על מסלול גיימר ולא משלם סתם?)
אבל אני לא מוצא את התגובה.
בפקודת tracert או פקודה אחרת, יש דרך לדעת אם אני על מסלול גיימר או לא ?
(כי האיי פי כל פעם משתנה אז אי אפשר לדעת ככה, עם איזה אינדיקציה אפשר לדעת שאני אכן על מסלול גיימר ולא משלם סתם?)
האם כשאני עושה 'tracert' אז בהופ השני אני אמור לראות פול שמתחיל ב-212.179 ? זאת הדרך לבדוק אם אני על גיימר?
ובIP הדינאמי שאני כל פעם מקבל יש אפשרות לבדוק? שמתי לב שתמיד אני מקבל כתובת שמתחילה או ב-79 או ב109 (שהיה אגב גם לפני הגיימר, אבל שאר הכתובת היתה משתנה) והפול השלישי תמיד קבוע 196, ז"א ****.196.****.79/109
אגב שכחתי לציין אני על בזק+בזק בינלאומי
ובIP הדינאמי שאני כל פעם מקבל יש אפשרות לבדוק? שמתי לב שתמיד אני מקבל כתובת שמתחילה או ב-79 או ב109 (שהיה אגב גם לפני הגיימר, אבל שאר הכתובת היתה משתנה) והפול השלישי תמיד קבוע 196, ז"א ****.196.****.79/109
אגב שכחתי לציין אני על בזק+בזק בינלאומי
לדעתי זה לא גיימר. לפי איך שאני מכיר פול כתובות של הגיימר ב-014, ה-IP של הגיימר צריך להיות משהו כמו 79.176.141 לא משנה מה האוקטטה האחרונה. כשמספרי האוקטטה השניה יכולים לנוע בין 176 ל-181 או משהו כזה, לא סגור על הטווח המדויק.sushay כתב:014[/code]קוד: בחירת הכל
81.218.104.xxx...