דרוש רעיון אסתטי לקשירת רמקול על הסטנד...
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
היי לכולם,
מה שלומכם?
האם יש לכם רעיון שיראה יפה וישתלב עם הרמקול - איך לקשור את הרמקולים על"ג המתקן שלהם?
כמובן שיש את אפשרות של לרתום עם רצועת סגירה כזו (כמו של תיקים) ... אולם, מחיפוש (הום סנטר) לא מצאתי משהו דומה...(העניין הוא שזה לא נראה כ"כ יפה....אך על זה ניתן להתפשר).
בהזדמנות זו - האם יש לכם מושג היכן ניתן להשיג רצועה בסגנון של מה שבתמונה המצורפת?
אודה לעזרתכם...
שיהיה המשך שבוע טוב.
מה שלומכם?
האם יש לכם רעיון שיראה יפה וישתלב עם הרמקול - איך לקשור את הרמקולים על"ג המתקן שלהם?
כמובן שיש את אפשרות של לרתום עם רצועת סגירה כזו (כמו של תיקים) ... אולם, מחיפוש (הום סנטר) לא מצאתי משהו דומה...(העניין הוא שזה לא נראה כ"כ יפה....אך על זה ניתן להתפשר).
בהזדמנות זו - האם יש לכם מושג היכן ניתן להשיג רצועה בסגנון של מה שבתמונה המצורפת?
אודה לעזרתכם...
שיהיה המשך שבוע טוב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
shaby
-
- חבר ותיק

הסטנד שכבר יש הוא זה שמופיע בתמונה ה-1 (העליונה)...וגם אני מוסיף אותו עכשיו כתמונה מצורפת.MartinHSabag כתב:האם זה הסטנד שיהיה או שזה יהיה משהו תלוי ובזוית?
אם זה סטנד רצפתי שים בלוטק. לא צריך יותר מזה.
רצועות כאלה תוכל למצוא בחנויות תיקים או בחנויות למטיילים....
רצועה כבר מצאתי בחנות מטיילים.
העניין כעת זה שאני מרגיש שהסטנד לא עומד מאד יציב....זה כי הרצפה שלי לא הכי ישרה (זו רצפת פרקט שהניחו על שטיח מקיר לקיר).
אני גם צריך למצוא פתרון בדמות איזו משקולת שתיהיה מספיק קטנה , אשר תונח על בסיס התחתון של המעמד...
JEXY: קניתי גם את ה"בלו טק" (דבק דו"צ...) בכדי להדביק את הרמקולים לסטנד.
תודה רבה!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יפה 
לגבי המשקולת... אני מציע שתפנה למסגר שיחתוך לך קובייה בגודל של הפלטה התחתונה מפלדה 6 מ"מ או אפילו 12 מ"מ, זה יתן לך את המשקל ואת היציבות שאתה מחפש. ניתן לצבוע את הפלטה בצבע שחור מט אלחלד וזהו...
לגבי המשקולת... אני מציע שתפנה למסגר שיחתוך לך קובייה בגודל של הפלטה התחתונה מפלדה 6 מ"מ או אפילו 12 מ"מ, זה יתן לך את המשקל ואת היציבות שאתה מחפש. ניתן לצבוע את הפלטה בצבע שחור מט אלחלד וזהו...
-
shaby
-
- חבר ותיק

תודה...JEXY כתב:יפה
לגבי המשקולת... אני מציע שתפנה למסגר שיחתוך לך קובייה בגודל של הפלטה התחתונה מפלדה 6 מ"מ או אפילו 12 מ"מ, זה יתן לך את המשקל ואת היציבות שאתה מחפש. ניתן לצבוע את הפלטה בצבע שחור מט אלחלד וזהו......
לגבי הרעיון שלך - אתה מתכוון ל- לחתוך ריבוע מפלדה באותן המידות שקיימות של הריבוע התחתון שיש לי כיום בעובי שהצעת (וכמובן לחורר אותו באמצע בכדי שהמוט יוכל לעבור מבעדו) ולהלביש אותו מעל לריבוע התחתון? או שהמשקולת תיהיה על הרצפה ואז הפלטה עליה ללא הרגליות?
יום טוב!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כן... עדיף להלביש את הסטנד הקיים על הפלטה...shaby כתב:תודה...JEXY כתב:יפה
לגבי המשקולת... אני מציע שתפנה למסגר שיחתוך לך קובייה בגודל של הפלטה התחתונה מפלדה 6 מ"מ או אפילו 12 מ"מ, זה יתן לך את המשקל ואת היציבות שאתה מחפש. ניתן לצבוע את הפלטה בצבע שחור מט אלחלד וזהו......
לגבי הרעיון שלך - אתה מתכוון ל- לחתוך ריבוע מפלדה באותן המידות שקיימות של הריבוע התחתון שיש לי כיום בעובי שהצעת (וכמובן לחורר אותו באמצע בכדי שהמוט יוכל לעבור מבעדו) ולהלביש אותו מעל לריבוע התחתון? או שהמשקולת תיהיה על הרצפה ואז הפלטה עליה ללא הרגליות?
יום טוב!...
אגב, המוט חלול? אפשר למלא בחול ים... או אפילו יציקת בטון.