קיקו נשמה הוא מדבר על השבר בכדור הארץ ,שעלול להפתח בגלל הסאב הזה. השכנים זו הבעיה המינורית ,במיקום שלךkiko11 כתב:חחsam22 כתב:תענוג.
שים לב שאתה גר בשיפולים המזרחיים
קרוב לירידות לים המלח.
זה ממש ליד השבר הסורי אפריקאי.
דיר באלאק עם הווליום...
ידידי אני התברכתי בשכנים שלא מציקים לי לא משנה באיזה שעה ולא משנה באיזה ווליום פשוט תענוג ..אחלה שכנים...
ביקור התרשמות אצל ידידי kiko11
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יופי של שרשור - שאפו לכל המעורבים, ובראש ובראשונה לאמא של אדיר שעושה רושם שעתידה הקולינארי במאסטרשף 3 כבר מובטח

- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
תשמע זה כבר מתחיל תהליך שיווקי בירושלים חחחחepony כתב:יופי של שרשור - שאפו לכל המעורבים, ובראש ובראשונה לאמא של אדיר שעושה רושם שעתידה הקולינארי במאסטרשף 3 כבר מובטח
...
האמת חריף סוףףףףף
אדירkiko11 כתב:תשמע זה כבר מתחיל תהליך שיווקי בירושלים חחחחepony כתב:יופי של שרשור - שאפו לכל המעורבים, ובראש ובראשונה לאמא של אדיר שעושה רושם שעתידה הקולינארי במאסטרשף 3 כבר מובטח
...
האמת חריף סוףףףףף...
אל תשכח למי אתה חייב אחוזים ברגע שזה יגיע לרשתות
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
טוב אז לאחר שכל היום אני מקבל שיחות וטלפונים מקיקו "כנס לשרשור" "החריף מככב", החלטתי לקחת הפסקה של 10 דק' מהספרים ולהגיב... [בהתחלה חשבתי מלחמת עולם ואז ראיתי שבסה"כ מדובר בסאב ובחריף
]
יואב תודה רבה !
אני מבקש להירגע עם החריף בבקשה.. הסאב כבר גורם למפגע סביבתי באיזור, לא צריך עוד גורמים חיצוניים
(Y)(Y)(Y)(Y)
אני בעד ! מגיע לו

udico הכוכב - חייב את האחוזים לאמא
בסופו של יום, היה עוד ערב מהנה לחלוטין עם אנשים לעניין - כן ירבו !! ציוד כרגיל - לא מאכזב.. הארוחות תמיד באות בטוב והתכנים מספקים המון שעות הנאה !
יואב תודה רבה !
אני מבקש להירגע עם החריף בבקשה.. הסאב כבר גורם למפגע סביבתי באיזור, לא צריך עוד גורמים חיצוניים
frankym כתב:איזה כייף יואב לדעתי אתה צריך לקבל איזה תואר באתר על כל העזרה פה לחבריי הפורום![]()
...
אני בעד ! מגיע לו
הודעה פרטית אליי תספיק, אשקול זאת בכובד ראש !Almogc כתב:נהנתי לקרוא על הבוקר![]()
קיקו, יש לך בהחלט סט מדהים ואני בטוח שהוא נשמע מדהים כפי שיואב תיאר![]()
לגבי הסחוג, למי שולחים כתובת למשלוחים?...
epony - תודה על המחמאות, אמא מרוקאית... מאסטר שף אחד גדול לכל החייםudico כתב:אדירkiko11 כתב:תשמע זה כבר מתחיל תהליך שיווקי בירושלים חחחחepony כתב:יופי של שרשור - שאפו לכל המעורבים, ובראש ובראשונה לאמא של אדיר שעושה רושם שעתידה הקולינארי במאסטרשף 3 כבר מובטח
...
האמת חריף סוףףףףף...
אל תשכח למי אתה חייב אחוזים ברגע שזה יגיע לרשתות![]()
![]()
![]()
כפי שאמרתי בסוף אתה תשלם על זה
...
udico הכוכב - חייב את האחוזים לאמא
בסופו של יום, היה עוד ערב מהנה לחלוטין עם אנשים לעניין - כן ירבו !! ציוד כרגיל - לא מאכזב.. הארוחות תמיד באות בטוב והתכנים מספקים המון שעות הנאה !