גשם רוח פקקיםםםםםםםםםם מחסומיםםםםםםם אבל אני בדרך לקיקו לצורך התרשמות מהמפציץ החדש של svs.
כשהגעתי ,סוף סוף ,המתינו לי קיקו ואדיר עם כריך ברמת המאסטר שף עם חריף ממטבחה של אמא של אדיר.
לפני שהספקתי להבין מי נגד מי החריף כבר החל להדליק לי את בלוטות הטעם וכל ביס נוסף שלקחתי רק העצים את החוויה הקולינרית.
אז אדיר ידידי מסור לאמא
טוב אז לאחר שסימנו את החלק הקולנרי ניגשנו לחלק האודיופילי. המערכת של קיקו כוללת את הרסיבר 3008 של אונקיו משודך לסט רמקולים של b&w דגמי 683 ו 685 ודגם של סנטר שלהם . הסאב כמובן ה svs החדש sb13 .
פתחנו בקטעי מוזיקה של לאונרד כהן ופינק פלויד כאשר האודסי והסאב עובדים. התוצאה הייתה מצויינת . הבס היה נעים ולא אגרסיבי מידי במה קידמית מעולה ויופי של פירוט.
עברנו לצפות במספר קטעים מסרטים ששלושתנו מכירים כבר מתוך שינה. קטעים מתוך קונג פו פאנדה הראשון ( קטע הבריחה מהמבצר וקטע הגשר המדהימים, אווטר ( המרדף עם הנמר הענק השחור) וטרון ( מרוץ אופנועי האור).
חברים הסאב הזה זו פשוט חוויה אודיופילית מדהימה. בס עוצמתי, הדוק ומהיר, כמעט ואין מריחות והדהודים מיותרים. כל הנמוכים מגיעים לעיגולים
לאחר שסן האזנה ראשון החלטנו לבצע כיול מדוקדק יותר ממה שקיקו ביצע.
מיקמנו חצובה, שלפנו מד spl וקדימה הרבצנו 8 נקודות מדידה , כמו שכתוב בספר.
לאחר הכיול הסתבר שהסנטר והסראונד היו חלשים מידי, לעומת המצב הקודם ולכן הוגברו למצב של 75db ,יחסית למקום הישיבה , בדיוק כמו הקידמיים.
ישבנו שוב להאזין לאותם הקטעים . מה אומר ומה אספר קודם היה מדהים? עכשיו זה כבר הפך לפנומנלי
הסנטר הפך לדומיננטי יותר וגם הסראונד התעוררו לחיים . כל המערכת כאילו קיבלה זריקת סאונד אדירה ,פשוט תענוג.
רבותי מי שיש לו תקציב מתאים, שלא יחשוב פעמים וירוץ להזמין את תותח הבאסים הזה של svs .המפציץ השחור הזה שווה כל שקל .
קיקו ידידי
שמחתי להתארח אצלך . יש לך אחלה מערכת אחלה סאונד ובס מדהיםםםםםםם.
תודה על הכריך הקולנרי היה חבל״ז.