כתבה של מנחם הורביץ

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
שלח תגובה
דבוטאנט פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #1 

מישהו ראה את הדבר הזה בטמבלויזיה?
מצד אחד הביאו את נגרו שהראה איך הוא התחיל לקלות קפה עם מכונת כביסה ואז התחיל להראות את הטורה-פטורה ופתאום קפצו לנספרסו עם איש מכירות שהסביר בשיא הרצינות שהטכנולוגיה התקדמה ולכן לא צריך מכונה גדולה של בית קפה יותר... כל מה שאני יכול להגיד עליו זה קללות אז אני אצנזר את עצמי...
אחר כך כדי לגבות את האינטיליגנט מנספרסו הביאו מישהו מאתר icafe. אף פעם לא ראיתי את האתר הזה אבל יש מישהו כל כך חובבן שלא מבין כלום ומצטט דברים שהוא לא יודע מה הם.
הוא תאר את עצמו כפורטל נטול כל עניין עסקי והדגים על נספרסו מה זה אספרסו איכותי...
"אתה רואה מנחם? קח כפית וטבול בקרמה... אם יש קרמה על הכפית הקפה איכותי...."
אוי לעיניים שככה רואות ולאוזניים שככה שומעות...
לא הצלחתי לראות עד הסוף מרוב עצבים.
נערך לאחרונה על ידי דבוטאנט ב 25/12/2011 22:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

כן.
היה עצוב
העם דורש..... כל מיני דברים

יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2220
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 193 פעמים

שליחה #3 

אבל ידידנו NEGRO מככב.
סחתיין ובהצלחה.

eliel1010
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1559
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #4 

בהחלט מזעזע ! כתבה בלי תוכן, לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה מצד אחד מכר לנו קפסולות של נספרסו מצד שני מכר לנו שוקולד פרה ובמקביל הראה לנו את הצד המקצועי והאיכותי של הקפה בלי שום הסבר למה כדאי לקנות מהבוטיקים האיכותיים והטובים כמו של negro

אבל מגיע (Y) (Y) ל negro

Kerenfood
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 902
נתן תודות: 122 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

מה זה משנה מה נאמר שם, הייתי עושה הרבה בשביל ה 5 שניות חשיפה

שאפו לנגרו

docfeelgood
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 99 פעמים

שליחה #6 

חבל שבאותה נשימה דיברו על פולי קפה קלוי טרי ועל קפסולות של נספרסו
שמי יודע מתי הקפה בהן ניקלה וניטחן ומה עוד יש בהן

ועל החוכמולוג עם הכפית אתם יודעים לאן היתי ממליץ לידחוף אותה ולהוציא קרמה סמיכה :lol: :lol:

gedkoz
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #7 

doc, הית ממליץ משהו יותר טוב מכוס נספרסו???!!! אאאאאה.... כוס של לווצה המנצחת מהכתבה של דה מרקר!!! 8O

YAAcoffee
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

דבוטאנט כתב:מישהו ראה את הדבר הזה בטמבלויזיה?
...

האמת והצדק איתך אחי !
ממש מצער שככה עובדים על אנשים תמימים, שרואים איזו כתבה אינטרסנטית, מאמינים, ורצים לקנות את הקפסולות ההזויות האלה...... :x

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #9 

כתבות כאלו מזכירות לי תמיד עד כמה "מה שכתוב בעיתון" הוא בד"כ לא מדויק, בלשון המעטה.
בתחום הקפה אתם מבינים ולכן זה צורם לכם, אבל רק חשבו על המידע שאתם מקבלים מכתבות כאלו בנושאים שאתם לא מכירים...

בכל אופן, רק כדי לאזן מעט - אל תשכחו שאתם מדברים על רמה אחרת לגמרי של ידע ומידע, שכנראה לא באמת מעניין את רוב צופי ערוץ 2.

הקטע עם NEGRO זה בדיוק מה שהם חיפשו - להציג אותו בתור משוגע-לתחום, שהתחיל עם מכונת כביסה והיום משתמש בציוד מאוד יקר כדי לקלות קפה.
זה קוריוז, לא יותר מכך, ולכן מהר מאוד הם חתכו אל נספרסו כדי לדבר על מה שבאמת מעניין את הלקוחות שלהם - מכונות אוטומטיות לגמרי. ובנספרסו, כמו בנספרסו.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78878
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #10 

מוטי

בדיוק...

זה מה שאומרים גם בחוגי דיון. אם אינך יודע מספיק טוב את החומר, תמציא ולפחות תשמע משכנע.

אני בטוח שיש תחקירנים שעבדו על זה יומם כליל לפחות שעה שעתיים עד שמצאו יחצ״ן שימצא להם את כל המקורות האלה.

NEGRO
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 1098
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 252 פעמים

שליחה #11 

תודה למברכים.
בעיקרון אפילו אני לא ידעתי בדיוק מהי נושא הכתבה, הבנתי שהכתבה היא על המשוגעים לקפה.
הם היו אצלי שעתיים והיה נחמד, בשבילי זו אחלה חשיפה.
ההמשך לנספרסו וכולי היה קצת מוזר כיוון שציפיתי שילכו לבתי קליה אחרים ולא לפתרון הקל שעכשיו כולם קופצים עליו כאילו הוא הפיתרון האידיאלי, דווקא היה קטע שצולם ולא שודר שדיברתי על כך שאין קיצורי דרך (קטע מצורף,העליתי במיוחד בשבילכם)
בעל האתר ICAFE שהינו נטול אינטרסים בכלל והקים אתר ללא מטרות רווח, זה היה קצת מצחיק בעיני כיוון שהאתר שלו מכיל פרסומות סמויות ולא סמויות ואני לא מאמין שזה לצדקה והקטע של הקרמה על הכפית היה קצת הזוי,כך מבחינים באיכות של קפה?
יש פה עוד כמה דברי חוכמה
http://www.icafe.co.il/category/%D7%9E% ... 7%A4%D7%94
צריך להתלונן על הטעיית הציבור :-)
אחד הדברים שהדגשתי למנחם ולבמאי שהיה אצלי הוא שינסו להעלות את נושא הקפה שחור האיכותי שנדחק הצידה, לא חייבים מכונת אספרסו בכדי לשתות קפה טוב, אני לא חושב שאדם ממוצע שלא שותה בבתי קפה או בכלליות ,רוצה לשדרג את איכות הקפה בבית בהשקעה נמוכה,צריך לעבור לקפסולות, לדעתי הדבר החשוב ביותר והראשון ביותר לשדרוג חוויית הקפה בבית היא מטחנה טובה, משם אפשר לזרום לאן שרוצים,שחור,פילטר, מקינטה וכל זאת הרבה לפני שמחליטים לקנות מכונת קפסולות.
המוטו שלי תמיד היה "קפה טוב זה קפה שטעים לך" אבל לדעתי שיגעון הקפסולות כבר יצא מפרופורציות.
חלק בלתי נפרד מהקפה הוא תהליך ההכנה, הריח המתלווה לקפה הטחון וכו' והכל נגדע עם התעשייתיות של הקפסולות.
לא הייתה לי בעיה אם היו מציגים את הקפסולות כפיתרון הנוח אך קצת חורה לי שזה מוצג כפיתרון האידיאלי.
אבל אני לא אובייקטיבי

טוב הנה הקישור למה שאמרתי לו

(יש עוד הרבה סרטונים אצלי)
יום טוב
אה והיה שם חלק שדיבר על בתי הקפה ,בטוח שיהיו פה הרבה הערות בנושא.
http://youtu.be/bvVr92kIBg8
גלעד שמחי
מומחה לקליית קפה

http://negro.co.il/

concordia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 355
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #12 

דבוטאנט כתב:מישהו ראה את הדבר הזה בטמבלויזיה?
מצד אחד הביאו את נגרו שהראה איך הוא התחיל לקלות קפה עם מכונת כביסה ואז התחיל להראות את הטורה-פטורה ופתאום קפצו לנספרסו עם איש מכירות שהסביר בשיא הרצינות שהטכנולוגיה התקדמה ולכן לא צריך מכונה גדולה של בית קפה יותר... כל מה שאני יכול להגיד עליו זה קללות אז אני אצנזר את עצמי...
אחר כך כדי לגבות את האינטיליגנט מנספרסו הביאו מישהו מאתר icafe. אף פעם לא ראיתי את האתר הזה אבל יש מישהו כל כך חובבן שלא מבין כלום ומצטט דברים שהוא לא יודע מה הם.
הוא תאר את עצמו כפורטל נטול כל עניין עסקי והדגים על נספרסו מה זה אספרסו איכותי...
"אתה רואה מנחם? קח כפית וטבול בקרמה... אם יש קרמה על הכפית הקפה איכותי...."
...
בל נשכח שעם כל ההתקדמות שחלה כאן בארץ בתחום הקפה יש כאן המון המון אנשים(הרוב) השותים נס-קפה שזהו משקה חום דליל נטול גוף ארומה צבע וטעם שמעורר בעיקר צרבת. גם באמריקה שותים מיליונים קפה פילטר דלוח כמו זה המוגש במטוסים, קפה פרקולטור דליל שעומד כל היום על פלטה חשמלית משלו וגם במקור אין לו טעם. ומה באנגליה?(לא בלונדון) ומה באירלנד(לא בדבלין-שם יש הכל) ומה קרה ל: "תה ואורז יש בסין"? כך שבעצם קבוצת האנשים השותים קפה איכותי הם בצרפת(למי שאוהב press ואספרסן) בגרמניה ובשויץ(שם השוטים של האספרסו גדולים יותר ובצידם מוגש קרם קפה "מלבין") באוסטריה, וכמובן כמובן- באיטליה. כך שתכנית הטלויזיה שנשמעת לנו דבילית מייצגת משהו גדול ורב ואילו אלה המעטים שטורחים וקונים וקולים טוחנים וחולטים ושותים זנים איכותיים-הם למעשה מעטים ואולי זכינו רובנו כאן בפורום-להבין ולטעום ולשתות את החוויה הגדולה הזו

מאור_בר
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1222
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #13 

האמת שבד"כ אני אוהב את הכתבות הדי שטחיות של מנחם הורוביץ, יש משהו קליל וכיפי בדברים שהוא מגיש.
כנראה כשזה נוגע בנושא שקרוב ללבך אתה אתה מן הסתם רגיש יותר לאי הדיוקים (בלשון המעטה) ואותה קלילות הופכת לחוסר רצינות.

הקטע עם הכפית והקרמה - זה היה הקש מבחינתי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78878
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #14 

NERGO

חבל שלא הפנת אותו למנהלים כאן, לדעתי היו יכולים לעשות מזה יופי של דבר.

תמיד יש פעם הבאה :)

nimitzg
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 2060
נתן תודות: 460 פעמים
קיבל תודות: 239 פעמים

שליחה #15 

ברכות ל NEGRO.
(Y) (Y)
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #16 

מוטי כתב:
בתחום הקפה אתם מבינים ולכן זה צורם לכם, אבל רק חשבו על המידע שאתם מקבלים מכתבות כאלו בנושאים שאתם לא מכירים...
...
(Y)

savdoc
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #17 

[email protected]

אפשר לכתוב אליו ישירות
אבל כנראה מי שקבע מה יהיה בכתבה זה במאי/עורך/מפיק