מבקש המלצה לשני טלוויזיות.. אחת 32 ואחת 37
תקציב ל37:
2000-3000 שח..
יש עכשיו הרבה מבצעים עד סוף השנה אני רוצה לנצל אותם.. עברתי בחניות ואלו מחירים טובים.
שימושים יהיו לחבר לסוני 3 ולכן צריך HD READY עם עדיפות לFULL HD.. חיבור USB שינגן סרטים בMKV ויתמוך בכתוביות בעברית.. בעתיד יש אפשרות שיחובר למחשב אם זה משנה משהו.
תקציב ל32:
עד 2200 שח..
אין מקום להכניס יותר מ32 אינץ לכן זה מיותר להציע משהו אחר..שימושים עיקריים הם צפייה בתכני SD (גם מהממיר וגם מבחוץ) עדיפות לUSB שמנגן סרטים עם כתוביות בעברית.. HD READY.. לא צריך FULL
תודה רבה וחג שמח
2000-3000 שח..
יש עכשיו הרבה מבצעים עד סוף השנה אני רוצה לנצל אותם.. עברתי בחניות ואלו מחירים טובים.
שימושים יהיו לחבר לסוני 3 ולכן צריך HD READY עם עדיפות לFULL HD.. חיבור USB שינגן סרטים בMKV ויתמוך בכתוביות בעברית.. בעתיד יש אפשרות שיחובר למחשב אם זה משנה משהו.
תקציב ל32:
עד 2200 שח..
אין מקום להכניס יותר מ32 אינץ לכן זה מיותר להציע משהו אחר..שימושים עיקריים הם צפייה בתכני SD (גם מהממיר וגם מבחוץ) עדיפות לUSB שמנגן סרטים עם כתוביות בעברית.. HD READY.. לא צריך FULL
תודה רבה וחג שמח
שלום לך,
נראה לי ששני הדגמים שלהלן נותנים תמורה טובה למחיר:
LG 32LK330Y
Samsung LA32D450
אני רכשתי את ה-LG, ואני בהחלט מרוצה ממנה.
ראה את השרשור הזה.
ממליץ לך לצפות בדגמים הללו בחנויות, ורק אז להחליט.
בברכה,
אורי.
נראה לי ששני הדגמים שלהלן נותנים תמורה טובה למחיר:
LG 32LK330Y
Samsung LA32D450
אני רכשתי את ה-LG, ואני בהחלט מרוצה ממנה.
ראה את השרשור הזה.
ממליץ לך לצפות בדגמים הללו בחנויות, ורק אז להחליט.
בברכה,
אורי.
בקשר ל37 נראלי אני אלך על הסמסונג D550..
ב32 שיכל עדיין להפוך ל26 בגלל חוסר מקום אני מתלבט.. אם זה 32 אני חוב שאני אלך על הC530 של סמסונג ששמעתי רק דברים טובים עליה.. אם אתה חושב שהLG יותר טובה אשמח לשמוע למה.. בנוסף אם למישהו יש המלצות ל26 שניכחד מהעולם אני אשמח לשמוע..
ב32 שיכל עדיין להפוך ל26 בגלל חוסר מקום אני מתלבט.. אם זה 32 אני חוב שאני אלך על הC530 של סמסונג ששמעתי רק דברים טובים עליה.. אם אתה חושב שהLG יותר טובה אשמח לשמוע למה.. בנוסף אם למישהו יש המלצות ל26 שניכחד מהעולם אני אשמח לשמוע..
לא נראה לי שמשנה כל כך
שלום לך,
הסמסומג קיבלה כאן הרבה המלצות, ולא נראה לי שזה משנה כל כך. מה שחשוב שאתה תאהב את איכות התמונה והצפיה בטלביזיה שתקנה.
באופן אישי לא אהבתי את איכות התמונה של ה-C530 שראיתי בחנויות.
שים לב, הדגם של הסמסונג שציינתי בהודעתי הקודמת הוא דגם חדיש יותר של סמסונג בהשווה ל-C530.
כמו כן יש דגם Full HD, שמקביל ל-C530 והוא Samsung LA32D550.
בברכה,
אורי.
הסמסומג קיבלה כאן הרבה המלצות, ולא נראה לי שזה משנה כל כך. מה שחשוב שאתה תאהב את איכות התמונה והצפיה בטלביזיה שתקנה.
באופן אישי לא אהבתי את איכות התמונה של ה-C530 שראיתי בחנויות.
שים לב, הדגם של הסמסונג שציינתי בהודעתי הקודמת הוא דגם חדיש יותר של סמסונג בהשווה ל-C530.
כמו כן יש דגם Full HD, שמקביל ל-C530 והוא Samsung LA32D550.
בברכה,
אורי.
- Mike_Shinoda
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לגבי 37" הייתי הולך דווקא על LG 37LK450Y מכיוון שהדגם הזה יכול להגיע עם פאנל איכותי של LG. (פאנל IPS)
בדגם המקביל של Samsung (כאמור: LA37D550) סמסונג לא מייצרים את הפאנל האיכותי שלהם (S-PVA) ולכן באותו המחיר פחות או יותר אתה יכול לקבל תמורה יותר טובה ב- LG.
זה יהיה לך רלוונטי בעיקר במשחקים ב- PS3.
המסך הוא FULL HD (רוב המסכים בגודל הזה הם FULL HD ולא HD READY) ויש לו גם כניסת USB. (לא יודע לגבי תמיכה ב- MKV לא בדקתי)
במקרה של 32 אם השימושים אם בעיקר SD אז לך על LG 32LK330Y שזה מסך HD Ready. (יש גם את הדגם של סמסונג LA32D450 אם אתה רוצה לבדוק)
אם אתה בכל זאת רוצה Full HD אז תלך על LG 32LK450Y או על Samsung LA32D550 - לשיקולך.
מקווה שעזרתי
בדגם המקביל של Samsung (כאמור: LA37D550) סמסונג לא מייצרים את הפאנל האיכותי שלהם (S-PVA) ולכן באותו המחיר פחות או יותר אתה יכול לקבל תמורה יותר טובה ב- LG.
זה יהיה לך רלוונטי בעיקר במשחקים ב- PS3.
המסך הוא FULL HD (רוב המסכים בגודל הזה הם FULL HD ולא HD READY) ויש לו גם כניסת USB. (לא יודע לגבי תמיכה ב- MKV לא בדקתי)
במקרה של 32 אם השימושים אם בעיקר SD אז לך על LG 32LK330Y שזה מסך HD Ready. (יש גם את הדגם של סמסונג LA32D450 אם אתה רוצה לבדוק)
אם אתה בכל זאת רוצה Full HD אז תלך על LG 32LK450Y או על Samsung LA32D550 - לשיקולך.
מקווה שעזרתי
- Mike_Shinoda
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כן קראתי על זה פה בפורום
אם זה קריטי לך אז לך על סמסונג.
אני באופן אישי הייתי מעדיף הריץ סרטים ממחשב/סטרימר נורמאלי או אפילו דרךה- PS3 (בזה אין לי ניסיון, אני מריץ מהאקס בוקס לפעמים)
אני לא יודע כמה הסטרימר המובנה שווה, לא בדקתי גם את עניין הכתוביות (הלא מובנות) בכלל אז אני מציע לך לחפש ע זה פה בפורומים ובאינטרנט בכלל.
בגדול למשחקים (ה-37") לדעתי - עדיף לך את ה-LG.
בנוגע למסך 32" - אם הפיצ'ר הזה חשוב לך אז תלך על המסכים של סמסונג ותוודא שהדגם הרלוונטי תומך ב-DTS.
בכל אופן לשיקולך - תעשה מה שאתה רואה לנכון
אם זה קריטי לך אז לך על סמסונג.
אני באופן אישי הייתי מעדיף הריץ סרטים ממחשב/סטרימר נורמאלי או אפילו דרךה- PS3 (בזה אין לי ניסיון, אני מריץ מהאקס בוקס לפעמים)
אני לא יודע כמה הסטרימר המובנה שווה, לא בדקתי גם את עניין הכתוביות (הלא מובנות) בכלל אז אני מציע לך לחפש ע זה פה בפורומים ובאינטרנט בכלל.
בגדול למשחקים (ה-37") לדעתי - עדיף לך את ה-LG.
בנוגע למסך 32" - אם הפיצ'ר הזה חשוב לך אז תלך על המסכים של סמסונג ותוודא שהדגם הרלוונטי תומך ב-DTS.
בכל אופן לשיקולך - תעשה מה שאתה רואה לנכון
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בתקציב שלך לך על 40D550...(בגודל 37 הפנל לא של סמסונג ב 100%)shoko1234 כתב:תקציב ל37:
2000-3000 שח..
שימושים יהיו לחבר לסוני 3 ולכן צריך HD READY עם עדיפות לFULL HD.. חיבור USB שינגן סרטים בMKV ויתמוך בכתוביות בעברית.. בעתיד יש אפשרות שיחובר למחשב אם זה משנה משהו....
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794977
יש סיכוי רב שתקבל פאנל S-PVA.
שלום shoko1234
עבור בקשתך לטלוויזיה בגודל "37, סדרת LK450 עונה על כל הדרישות שלך, הן מבחינת תקציב והן בדרישות ה-USB תומך בפורמט MKV, רזולוציית HD ותמיכה בכתוביות בעברית.
עבור ה-"32, סדרת LK330 יכולה להתאים לך- היא עונה על הדרישות התקציביות והטכניות שלך- יש ממיר מובנה לקליטת שידורי עידן +, HD READY, כניסת USB ועוד.
מקווה שעזרתי,
אורי, נציג קבוצת ח.י.
עבור ה-"32, סדרת LK330 יכולה להתאים לך- היא עונה על הדרישות התקציביות והטכניות שלך- יש ממיר מובנה לקליטת שידורי עידן +, HD READY, כניסת USB ועוד.
מקווה שעזרתי,
אורי, נציג קבוצת ח.י.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ב 32 אין הרבה מקום למחשבה.shoko1234 כתב:תקציב ל32:
עד 2200 שח..
תודה רבה וחג שמח...
תצפה ב 2 המסכים שציינת למעלה + 32C530 ותרכוש מה שיראה לך יותר טוב ב SD.
ב37 אני עכשיו מתלבט בין הD550 לבין LK450 .. לא יודע למה אני מעדיף את סמסונג במסכים.. ואת הLG לא מצאתי מקום שנוח לי לקנות בו אותו..
את הD550 אני יכל לקנות ב"סלון חללית" שיש בו גם את הC530 32 בשביל אחותי.. הוא עונה לה מצוין על התנאים למרות שהמידות שלו קצת גדולות במקום שיש שמה שיכנעתי אותי שעדיף להזיז טיפה את הטלוייזיה כל פעם שפותחים את הארון וזהו
את הD550 אני יכל לקנות ב"סלון חללית" שיש בו גם את הC530 32 בשביל אחותי.. הוא עונה לה מצוין על התנאים למרות שהמידות שלו קצת גדולות במקום שיש שמה שיכנעתי אותי שעדיף להזיז טיפה את הטלוייזיה כל פעם שפותחים את הארון וזהו