מבקש המלצה על טלוויזיה 32 אינצ' עם טיונר דיגיטלי מובנה
שלום לחברים,
אני מבקש את עזרתכם במציאת טלוויזיה בגודל 32" LCD או LED בעלת ממיר דיגיטאלי מובנה ותמיכה בלוח שידורים אלקטרוני בשפה העברית (חשובה מאוד השפה העברית).
חיפשתי בזאפ ולצערי לא מצאתי התייחסות לעניין השפה העברית בלוח השידורים האלקטרוני.
תודה רבה על העזרה.
אני מבקש את עזרתכם במציאת טלוויזיה בגודל 32" LCD או LED בעלת ממיר דיגיטאלי מובנה ותמיכה בלוח שידורים אלקטרוני בשפה העברית (חשובה מאוד השפה העברית).
חיפשתי בזאפ ולצערי לא מצאתי התייחסות לעניין השפה העברית בלוח השידורים האלקטרוני.
תודה רבה על העזרה.
עם הסמסונג כאן ביבוא רשמי לא תוכל ליפול עם העברית (לא רק בלוח השידורים אלא גם בתמיכה בכתוביות)
http://www.hometheater.co.il/vt156248
http://www.hometheater.co.il/vt156248
LG 32LK330Y תומכת בעברית - ממליץ בלב שלם
שלום לך,
LG 32LK330Y תומכת בעברית - גם תפריט הפעלה וגם EPG בעברית של שידורי עידן+.
רכשתי את הטלביזיה הזאת לפני למעלה מחודש ב-1,890 ש"ח (3 שנים אחריות מהיבואן הרשמי), ואני מרוצה מאד ממנה.
איכות הצפיה טובה גם ב-SD, ובוודאי בשידורי HD (צפיתי בה גם בסרטים בקבצי MKV והם נראים מצויין).
לא מדהימה בכלל כשמדובר בשידור משחקי כדורגל בערוץ 1.
רמקולים בסיסיים, אך עושים את העבודה כשמדובר בשידורים רגילים ובסרטים (לא מספיק טובים לשמיעת מוסיקה).
מאפיינים נוספים נחמדים:
"סטרימר" מובנה לצפיה בסרטים דרך חיבור USB. קוראת קבצי Dvix ו-MKV (אך לא מאפשרת שמיעת שמע בקידוד DTS. יש להמיר קבצי MKV עם שמע DTS לקבצי MKV עם שמע AC3).
ה"סטרימר" המובנה מציג בצורה טובה קבצי כתוביות בעברית srt (אם כי סימני הפיסוק לא במקום - זה לא מפריע לי).
ממיר מובנה לשידורים הדיגיטליים הקרקעיים עידן+. כמי שאינו מחובר להוט או ליס, זה מאד שימושי.
בכל מקרה, ממליץ לך לצפות באיכות הצפיה בחנויות ולהחליט על פי מה שתראה.
בברכה,
אורי.
LG 32LK330Y תומכת בעברית - גם תפריט הפעלה וגם EPG בעברית של שידורי עידן+.
רכשתי את הטלביזיה הזאת לפני למעלה מחודש ב-1,890 ש"ח (3 שנים אחריות מהיבואן הרשמי), ואני מרוצה מאד ממנה.
איכות הצפיה טובה גם ב-SD, ובוודאי בשידורי HD (צפיתי בה גם בסרטים בקבצי MKV והם נראים מצויין).
לא מדהימה בכלל כשמדובר בשידור משחקי כדורגל בערוץ 1.
רמקולים בסיסיים, אך עושים את העבודה כשמדובר בשידורים רגילים ובסרטים (לא מספיק טובים לשמיעת מוסיקה).
מאפיינים נוספים נחמדים:
"סטרימר" מובנה לצפיה בסרטים דרך חיבור USB. קוראת קבצי Dvix ו-MKV (אך לא מאפשרת שמיעת שמע בקידוד DTS. יש להמיר קבצי MKV עם שמע DTS לקבצי MKV עם שמע AC3).
ה"סטרימר" המובנה מציג בצורה טובה קבצי כתוביות בעברית srt (אם כי סימני הפיסוק לא במקום - זה לא מפריע לי).
ממיר מובנה לשידורים הדיגיטליים הקרקעיים עידן+. כמי שאינו מחובר להוט או ליס, זה מאד שימושי.
בכל מקרה, ממליץ לך לצפות באיכות הצפיה בחנויות ולהחליט על פי מה שתראה.
בברכה,
אורי.
שלום מרק10
[interest]
נערך על ידי עפר: עוסקים בתחום אינם יכולים להמליץ על מוצרים
[/interest]
מקווה שעזרתי,
אורי, נציג קבוצת ח.י.
נערך על ידי עפר: עוסקים בתחום אינם יכולים להמליץ על מוצרים
[/interest]
מקווה שעזרתי,
אורי, נציג קבוצת ח.י.
אורי, תודה רבה על ההשקעה בהסבר.
מסקרן אותי לדעת למה לטלוויזיות של סוני ופיליפס לא תומכות בשפה העברית בלוח השידורים האלקטרוני.
האם יש צפי שבשנה הקרובה גם הטלוויזיות של סוני ופיליפס יתמכו בשפה העברית גם ב-EGP וגם בקבצי SRT כלומר סרטים ללא תרגום מובנה בשפה העברית ?
אחלה של אנשים בפורום.
מסקרן אותי לדעת למה לטלוויזיות של סוני ופיליפס לא תומכות בשפה העברית בלוח השידורים האלקטרוני.
האם יש צפי שבשנה הקרובה גם הטלוויזיות של סוני ופיליפס יתמכו בשפה העברית גם ב-EGP וגם בקבצי SRT כלומר סרטים ללא תרגום מובנה בשפה העברית ?
אחלה של אנשים בפורום.